Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım Fakultede Barış Ata ya gitmiştim. O takibimi bırakınca doruk tıp Sühendan Benderliye başladım memnunum kendisinden tavsiye ederim![]()
Arkadaslar merhaba
Dun sabah opu islemim yapildi.
Giderken beni iceri alicaklar nasil bir ortamla karsilasicam kaygisi vardi.
Nede olsa universite hastanesi ya
Neyse sabah 9 da ordaydim.hemen ic bolumdeki odaya aldilar esimi ve beni
10:30 da opu islemine aldilar.hemsireler ve kadro sasilacak kadar kibar ve anlayisliydi.
kndime geldigimde gtmek iatedim ancak 2 saat gosetim altinda tutacaklarini ve yemek yedikten ve lavaboya ciktiktan sonra gondericeklerini soylediler
yemegimi yedim lavaboya gittim ve iyi olduguma ikna olduklarindan sonra ciktim.
dr baris bey odaya ugrayip 31 yumurta topladik hersey yolunda kiametse cumartesi aksami transfer yapariz dedi.
ardindan embriyolog dr geldi benle gorustu
Saskinlik ustune saskinlik yasadim.
ben yillarca hep ozellere gitmisken burda boyle bir ilgi saskina cevirdi.
Bugun embriyolog aradi 13 embriyo iyi durumdaymis ve cumartesi yani 5. Gun tranaferi netletmis.
Benden haberler boyle ben bugune kadarki tedaviden cok memnunum tek sikinti beklemek ama oda versin olsun.
Bu arada gorusmeler devam ediyor.eger tedavi surecine denk gelmeseydi severek katilirdim.![]()
Canim universitede embriyo dondurma islemi yapiliyormu.
Yada ne aartlarda yapiliyor bir bilgin varmi.
Senin tedavinde boyle bir durum soz konusu oldumu.
Suhendan hanimin muayene ucreti ne kadar ve hastane ortami nasil?
Arkadaslar merhaba
10:30 da opu islemine aldilar.hemsireler ve kadro sasilacak kadar kibar ve anlayisliydi.
kndime geldigimde gtmek iatedim ancak 2 saat gosetim altinda tutacaklarini ve yemek yedikten ve lavaboya ciktiktan sonra gondericeklerini soylediler
dr baris bey odaya ugrayip 31 yumurta topladik hersey yolunda kiametse cumartesi aksami transfer yapariz dedi.
Bugun embriyolog aradi 13 embriyo iyi durumdaymis ve cumartesi yani 5. Gun tranaferi netletmis.
Benden haberler boyle ben bugune kadarki tedaviden cok memnunum tek sikinti beklemek ama oda versin olsun.
Bu arada gorusmeler devam ediyor.eger tedavi surecine denk gelmeseydi severek katilirdim.![]()
ewet medical deydi dr um bnm sonra ayrıldı özel muaynesine gidiorum.ama çok düşünüorum acaba hastanede bi doktoramı başlasam die sizce napmalııyımmmm.....beklemedeyiz şuan 3 yıl yasminle korundum ve bu ay bıraktım bugün gecikmli olarak ilk adetimi gördüm çok mutluyum ilaça başlıcaktı yoksa dr bikaç adteimi takip edip düzene girince başlıcaz çalışmalaraamin cümlemizle inşallah canım. Sen özel dr. Gidiyorsun sanırım gebelik var mı yoksa süresi mi var ?
sağolasınn canımmm...evet çok şükür kürtaja gerek kalmadı...iyiyim ben çok şükür....iyi ki tanımışım sizleri gerçekten çok çokkk sağolunn kızcelerrr....
kızlar çok şükür randevu aldım fakülteden.dün sabah çok aramama rağmen öğlen ancak ulaşabildim o saattede randevu doldu yarın ara dediler.bende telefonla uğraşmaktansa gider alırım dedim.çünkü ulaşamama ihtimali olsa yada randevu yine dolsa haftaya kalacaktı.yol uzun ama bebiş uğruna değer.12 hazirana verdiler bakalım hayırlısı
canım hayırlı olsun ilk adımı attmışsın, hadi hayırlsı bakalım. sizde tam sorun neydi cnaım?bende nasipse mayıs sonu gidicem
selam canım msj okudum benimde tsh yüksek çıktı 2 sene önce bakılmıştı 1.25 idi şimdi geçen ay kontrole gittim ama 6.8 çıktı ve dr çok yüksek dedi bu çok önemli dedi tedavi ol dedi nasıl birden yükselir anlamıyorum bu tsh yı dahiliyeye gittim bana 25 mg euthyrx verdi 3 haftadır içiyorum ama ben şevket yılmaza gitmek stiyorum gürcan beye bugün aradım tel açan yok nasıl randevu alabilirim acaba sen gittin mi dr nasıl memnun kaldın mı birde canım nasıl randevu alabilirim yazarsan çok sevinirim sağlıcakla kal...
kızlar bu arada ben biraz kafa dağıtmak için yüzmeye gitmek istiyorum.kapalı havuzlardan bayanlara özel saatleri ve dersleri olan bildiğiniz bi yer var mı.isterseniz hep beraber gidelim
canım burada atıcılar yarı olimpik havuz var sadece bayanlara olan günleri var ve çok çok dikkatliler bu konuda . öneriyorum temiz düzenli bir yer. derste veriyorlar. bir arayıp konuşabilirsin istersen.
Başka bir topiktemiyim dedim önce, bayağı ilerlemiş sayfalar.. Değişik isimler görünce de şaşırdım.. Birazdan daha ayrıntılı okuyacağım ama yeni gelen arkadaşlar, hikayelerini de paylaşırlarsa (kaç senelik evliler, gittikleri doktorlar, denedikleri tedaviler... v.s) çok iyi olur, çünkü daha akılda kalıcı oluyor... Tekrar hoşgeldiniz.. Git gide çoğalıyoruz, biz topikteki kızlarla dışardada görüşüyoruz.. O görüşmelere katılırsanız çook daha güzel olurr..
Eee hazır konusu açılmışken yine bir buluşma ayarlıyalım mı kızlar.. Meleğimizin de morale ihtiyacı var...
Ee ben döndüm, yok mu kimse???![]()
cancaazım zaten günü net değil keroessa kırmızıları bekliyooo...ben de onu bekliyorum![]()
zaten haber vericektik size...ben buradan yazarım....sen de gel inş...herkes gelebilsin....
canım ben metin beye gidiyorum şevket yılmazda endokrinoloji troidin uzmanı onlar. çok iyi bir doktor oradan telefonla randevu alınmıyor danışmadan alıp muayene oluyorsun
bende kontrole gitcem bu ara :)) levetron içiyorum bende biraz zor bulunan bir ilaç ama daha etkiliymiş. inşallah hemen düşer canım zaten çabuk düşüyor ilaçla .
Arkadaslar merhaba
kızlar çok şükür randevu aldım fakülteden.dün sabah çok aramama rağmen öğlen ancak ulaşabildim o saattede randevu doldu yarın ara dediler.bende telefonla uğraşmaktansa gider alırım dedim.çünkü ulaşamama ihtimali olsa yada randevu yine dolsa haftaya kalacaktı.yol uzun ama bebiş uğruna değer.12 hazirana verdiler bakalım hayırlısı
selam canım msj okudum benimde tsh yüksek çıktı 2 sene önce bakılmıştı 1.25 idi şimdi geçen ay kontrole gittim ama 6.8 çıktı ve dr çok yüksek dedi bu çok önemli dedi tedavi ol dedi nasıl birden yükselir anlamıyorum bu tsh yı dahiliyeye gittim bana 25 mg euthyrx verdi 3 haftadır içiyorum ama ben şevket yılmaza gitmek stiyorum gürcan beye bugün aradım tel açan yok nasıl randevu alabilirim acaba sen gittin mi dr nasıl memnun kaldın mı birde canım nasıl randevu alabilirim yazarsan çok sevinirim sağlıcakla kal...
yeri nerde canım.çok sağol ararım.sen neler yapıyorsun iyi misin
canım ben bugün 9 da ordaydım metin bey doluymuş vermediler arif beye verdiler o da taa 40 lı sıralar ben de ordan telefon nosu aldım aradım orda beklerken metin beyden cumaya randevu aldım beklemedim arifi de 3 -4 saat beklerdim yoksa numarayı yazayım sana sen de randevu alıp git öyle gitme