BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

son gidişimden beri 2-3 ay geçti canım kontrollerin arasını uzattuk allaha şükür normallleşti değerlerim diye numarayı alım ben yazarsan sevinirim canım . saat kaça aldın randevuyu varsa bende cuma düşünüyorum gelecek hafta içi yoğunum belki karşılaşırız :))))

2955035 numarası bu canım benimki 9.30 bi ara bakalım ne dicekler aynı saatler olursa orda karşılaşırız :16:

sağol tatlım.doktorların her zaman dediğine göre bebek olmaması için bi problem yokmuş.eşimin değerleri iyi bende yumurtlama tembelliği var bide bi ara prolaktin biraz yüksekti.şimdi ne alemde bilmiyorum 1 yıldır hiç tahlil falan yaptırmadım.rahim filmi çektirmiştim iki tüpte açık dediler sonra tanısal laparoskopi oldum meğer sağ taraf kapalı ve yapışıklıklar varmış açıldı işte sonrasında çok geçmeden tedavi görmediğim bi zaman hamile kaldım.ama kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.benim tahminimce yine yapışıklıklar var çünkü adetimin miktarı çok azaldı.işte bunun için barış bey gerekli görürse histeroskopi yaptırmak istiyorum ve detaylı bi araştırma bilmediğim bişey varsa diye.yoksa aşılama.şimdilik bunu düşünüyorum bakalım barış bey ne diyecek.burda okuduklarım o kadar iyi geldi ki barış beye çok güveniyorum inşallah hepimize iyi gelir de bebişlerimize kavuşuruz.uzun oldu ama böyle işte durum
sizde sorun ne canım

canım çok geçmiş olsun Rabim bu son tedavin olmasını nasip etsin ve bebişini kucağına almayı nasip etsin tatlım:49:
valla bende uüniversiteye keşke baştan gitsyedim diye düşünüyorum ama nasip işte. Hep özellere gittik, eşimde bende kamuda çlıştığımız için zaman bizim için çok önemli sürekli izin almayaım diye özellere gittik ve geriye baltığımızda 4 kere tüp denmesi laparaskopi ve histerskopi ameliyatı 3 kere hsg vs. bizde de sorun; bende tüplerde hidrosalpensk var tüpler aşırı genişleme, şişmiş sosis gibi ara ara yapışıklıklar var yani anlayacağın berbat drumda tüpler onun için lapa. oldum fakat alınmadığı için malesef tüpler eski haliene geri dönmüş aslında tamamen bağlantının kesilmesi gerek, eşimde çok şükür sorun yok spermlerinde.. bizim aslında dondurulmuşlarımız var özelde ama bukadar olaylardan sonra şuan gitmek istemiyorum onlara bile güvenim yok nekadar sağlıklılar:(( güvenim sarsıldı özellere oyüzden bende barış bey randevu aldım inşlh herley güzel olur son tedavim olur canım....

canım çok geçmiş olsun Rabim bu son tedavin olmasını nasip etsin ve bebişini kucağına almayı nasip etsin tatlım:49:
valla bende uüniversiteye keşke baştan gitsyedim diye düşünüyorum ama nasip işte. Hep özellere gittik, eşimde bende kamuda çlıştığımız için zaman bizim için çok önemli sürekli izin almayaım diye özellere gittik ve geriye baltığımızda 4 kere tüp denmesi laparaskopi ve histerskopi ameliyatı 3 kere hsg vs. bizde de sorun; bende tüplerde hidrosalpensk var tüpler aşırı genişleme, şişmiş sosis gibi ara ara yapışıklıklar var yani anlayacağın berbat drumda tüpler onun için lapa. oldum fakat alınmadığı için malesef tüpler eski haliene geri dönmüş aslında tamamen bağlantının kesilmesi gerek, eşimde çok şükür sorun yok spermlerinde.. bizim aslında dondurulmuşlarımız var özelde ama bukadar olaylardan sonra şuan gitmek istemiyorum onlara bile güvenim yok nekadar sağlıklılar:(( güvenim sarsıldı özellere oyüzden bende barış bey randevu aldım inşlh herley güzel olur son tedavim olur canım....

zaman sıkıntısından dolayı özellere gidiyoruz ama ben de senin gibi düşünüyorum canım fakülte çok çok iiyi vaktim olsa ben de oraya giderdim inşallah hakkında hayırlısı olur inşallah gönlüne göre olur bu sefer:49: bence fakülte her konuda çok başarılı orası özellerden kat kat daha iyi olucaktır :16: hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden de :52:

inşallah son olur arkadaşım hayırlısı hakkınızda az çekmemişsin sende...senin randevun ne zaman?ne kadar sürmüştü randevu alman?

Fakultede dondurma işlemi yapılıyor canım eğer transferden sonra kalan embriyoların durumu iyiyse tabiki. Ama dondurma işleminin fiyatını tam bilmiyorum benim kalan embriyolarım iyi olmadığı için dondurulmadı.

Sühendan hanıma gelince muayene ücreti 50 tl bide tahliller filan ücretli malum ama yoğun biraz kendisini bilen direk ona geliyor zaten fakat gayet iyi ilgileniyor ben memnun kadım ama şu özel hastane yasası çıkarsa gidemem büyük ihtimalle :(( bakalım zaman ne gösterecek .

Cumartesi günü transferin var sanırım hayırlısı olsun hakkında çok sevindim inşallah evlatlarını sağ sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Barış hoca senin takibini yapmayacakmıydı? birde şevkey yılmazsa sanırım metin bey bide kemal köroğlu varmış düşük konusunda uzmanmuış canım aklında bulunsun.

Canim cevabin ve iyi dileklerin icin sagol:16:
yarin veya cuma ariycaklar kesin saat icin dondurma islemini o zaman sorarim artik.

Baris bey normalde kalp atislari duyulduktan sonra takip yapmiyormus yogunluktan dolayi ancak ben kendisiyle konustum.ve bana senin takibini yaparim dedi.

Benim tek sikintim maddiyattan cok su tam gun yasasinin sikintisi.
Cunku riskli gebelik uzmanlarinin hepsi sadece ozel calisiyor ve hastaneye yatis durumunda acikta kaliyorsun.
eger kiamet olurda hamile kalirsam evime yakin oldugu icin yildirim doruktan bir dr a daha gidicem.

Cunku benim serviks yetersizligine bagli erken dogum riskim cok yuksek.

canım çok sevindim inan. böyle güzel pozitif yorumları yazman beni çok mutlu etti inşlh sonucuda güzel biticek canım:))):49:

Ben gercekleri yazdim canim.
cunku ilk defa bu islemi yaptirrmiyorum.en son tup bebek.islemlerimi bursa art de prof.dr osman develioglu yapmisti.

Ama ben.bekleme disindaki dr ve hemsire gorusmelerinde hic kendimi bu kadar rahat hissetmemistim.

Hersey iyi basladi ve devam etti. Insallah rabbim kismet etmistirde sonuda iyi olur.:48:

En son ilac konusunda bir sikinti yasadim dozla ve piyasada bulamamakla ilgili baris beye tlf dan msj gonderdim ve bes dk gecmeden cevap gonderdi.

Ben daha ne istiyeyimki.

canım çok sevindim senin adına.tüp bebek tedavi sürecinden çok anlamıyorum ama 13 embriyonun iyi durumda olması güzel bi haber bence.inşallah cumartesi günü de sonrası da hayırlı olur senin için ve bebeğine kavuşursun sana dua ederim bende.böyle anlattığın gibi ilgilenmeleri gerçekten hayret verici çünkü neticede devlete bağlı olunca insan çokda fazla beklenti içinde olmuyor.sen iyi ol inşallah bebeişin tutunsun da sonraki buluşmalara gelirsin.

Insallah son gune kadar hersey yolunda gider.
sartlar ve dr ne.kadar iyi olursa olsun kismetten otesinin olmadigini hayat ogretti bana.

Sizleri gercekten tanimak iaterim.ilk goz agrim olan rahim agzi yetmezligi topiginden tlf da konustugum bircok ancak yuzyuzede siksik gorustugum can dostlarim var.::16

kızlar çok şükür randevu aldım fakülteden.dün sabah çok aramama rağmen öğlen ancak ulaşabildim o saattede randevu doldu yarın ara dediler.bende telefonla uğraşmaktansa gider alırım dedim.çünkü ulaşamama ihtimali olsa yada randevu yine dolsa haftaya kalacaktı.yol uzun ama bebiş uğruna değer.12 hazirana verdiler bakalım hayırlısı

Insallah sende iyi haberlerle ve bebegine bir adim daha yaklasmanin sevinciyle yazicaksin.

Giderken elindeki tum test vs hepsini gotur.
Ve sormak iatedigin herseyi bir kagida yaz.

Bende ilk randevumu 35 gun sonrasina randevu almis ve dr iki ay sonrasina tup bebek icin gun vermisti ama gunler gecti .
sadece bizlerin cok iyi bildigi teksey gerekli sabir.

hadi hayırlısı olsun inşallah cumartesi yavrularına kavuşma günün olur...demek ki lucrin aynı zamanda yumurtalarıda mı çatlatıyormuş ilginç bende ilk defa karşılaştım..

hayırlı olsun randevun nihayet alabildin sevindim...:)..erkende vermişler ne güzel bi arkadaşa burda yazmış temmuzda ara demişler nasıl bir randevu ayarlamaları var anlamadım ben.peki oraya gidince nasıl verdiler sabahtan mı gittin aldın randevuyu??????zamandır almaya çalışıyordun???

Evet lucrin meselesini hala anlamis degilim ama er hastanin durumuna gore ilac uyguluyorlar sanirim.
Benle birlikte opu islemi olan hastaya 36 saat oncesi catlatma ignesi yaptirmislar.

Randevu siatemi karisik kime ne tutturabilirse hesabi biraz.
Israrci olmak gerekli

zaman sıkıntısından dolayı özellere gidiyoruz ama ben de senin gibi düşünüyorum canım fakülte çok çok iiyi vaktim olsa ben de oraya giderdim inşallah hakkında hayırlısı olur inşallah gönlüne göre olur bu sefer:49: bence fakülte her konuda çok başarılı orası özellerden kat kat daha iyi olucaktır :16: hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden de :52:

inşlh canım hayırlısı olur hepimiz için evet sırf zamn sıkıntısından hadi dedik özel gidelim iyi ilgilensinler dedik ama bi merhametli yer rast gelmedi malesef:( anladık ama gerçekleri ama 5 yılımızı geride bırakarak ama olsun vardır bunda bir hayır diyoruz canım. bakalım gidelim inşlh herşey iyi olucak...

inşallah son olur arkadaşım hayırlısı hakkınızda az çekmemişsin sende...senin randevun ne zaman?ne kadar sürmüştü randevu alman?

evet canım çektik malesef Rabbim daha beterinde korusun hepimizi, son olur inşlh bu tedavim.nasipse mayısın 27 sinde gidicem.randevu ilk şubatta aradım bana mayısta araramı söylediler ama ben nisanda aradım ve dedim bana nisan da aramımı söylediniz randevu almak istiyorum onlarda mayısa verdiler....

Ben gercekleri yazdim canim.
cunku ilk defa bu islemi yaptirrmiyorum.en son tup bebek.islemlerimi bursa art de prof.dr osman develioglu yapmisti.

Ama ben.bekleme disindaki dr ve hemsire gorusmelerinde hic kendimi bu kadar rahat hissetmemistim.

Hersey iyi basladi ve devam etti. Insallah rabbim kismet etmistirde sonuda iyi olur.:48:

En son ilac konusunda bir sikinti yasadim dozla ve piyasada bulamamakla ilgili baris beye tlf dan msj gonderdim ve bes dk gecmeden cevap gonderdi.

Ben daha ne istiyeyimki.

canım biliyorum gerçekleri yazdığını ve böyle şeyleri devletten duyunca inan çok sevindim inşlh bizlerinde güzel geçer.artık beklemey razıyım herşey iyice araştırılsın ve gerçekler yapılsın, ben laf dolabancı istemiyorum gerçekler ne ise o söylnesin ve ona göre işlem yapılmasını istiyorum canım.
,nşlh seninde güzel olucak Allahın izni ile...

merhaba canım aynen bende senin gibi 4 defa tüp bebek tedavisi gördüm özellerde ama olmadı.bende kist ameliyatı oldum tüplerimin bağlantıları kesildi yapışıklık olduğu için.sen hangi merkezlerde tüp bebek tedavisi gördün 4 defa neden olmadı?barış beyi kimden duydun da gitmeye karar verdin çünkü dediğin gibi özel dedik iyi olsun dedik bizde senin gibi ama olmadı.

canım ben dün çok aradım fakülteyi ama açan olmadı yarın sabah gitsem acaba randevu verirler mi alabilirmiyim?illaki salı ve çarşamba mı gitmek veya aramak gerekiyo randevu için.

Canim cevabin ve iyi dileklerin icin sagol:16:
yarin veya cuma ariycaklar kesin saat icin dondurma islemini o zaman sorarim artik.

Baris bey normalde kalp atislari duyulduktan sonra takip yapmiyormus yogunluktan dolayi ancak ben kendisiyle konustum.ve bana senin takibini yaparim dedi.

Benim tek sikintim maddiyattan cok su tam gun yasasinin sikintisi.
Cunku riskli gebelik uzmanlarinin hepsi sadece ozel calisiyor ve hastaneye yatis durumunda acikta kaliyorsun.
eger kiamet olurda hamile kalirsam evime yakin oldugu icin yildirim doruktan bir dr a daha gidicem.

Cunku benim serviks yetersizligine bagli erken dogum riskim cok yuksek.

Allah yardımcın olsun canım yıldırımdan fakulteye gitmek biraz sıkıntı ama zorlu süreci atlatana kadar barış hoca takip yaparsa için daha rahat olur diye düşünüyorum. İnşallah sıkıntılı bir dönem geçirmeden evladına yada evlatlarına kavuşursun

cmts günü kanamam başladı acile gittik medicale gittik...kendiliğinden düştü bebeğim...resmen düştü yani özür dileyerek söylüyorum resmen peçeteye geldi bir et parçası...şahin bey de söylemişti zaten kendiliğinden düşebilir diye...yarın bahar hanımda kontrolüm var...umarım kürtaja gerek kalmıycak....

canım geçmiş olsun bu acıyı yaşamış olmana üzüldüm. 9 yıl oldu ben hiç hamile kalamadım ama, şimdi empati kurmaya çalıştım sevinçle bebeği içinde hissederken mutlulukla hüzün aynı anda yaşanıyor bu daha çetin bir yol zor anlar yaşamışsın bunun mükafatını alırsın inşellah . bu yolda bizim gibi madurların dönüp arkasına değil ileride ne yapabilirim nasıl bir tedavi yolu bulabilirim bunları düşünmemiz lazım tecrübeleri değerlendirmeliyiz o yüzden vardır bir hikmeti kendi çok yıpratma Allaha emanet ol

canım geçmiş olsun bu acıyı yaşamış olmana üzüldüm. 9 yıl oldu ben hiç hamile kalamadım ama, şimdi empati kurmaya çalıştım sevinçle bebeği içinde hissederken mutlulukla hüzün aynı anda yaşanıyor bu daha çetin bir yol zor anlar yaşamışsın bunun mükafatını alırsın inşellah . bu yolda bizim gibi madurların dönüp arkasına değil ileride ne yapabilirim nasıl bir tedavi yolu bulabilirim bunları düşünmemiz lazım tecrübeleri değerlendirmeliyiz o yüzden vardır bir hikmeti kendi çok yıpratma Allaha emanet ol

evet gerçekten çok zordu...ama her şey RABBİMİN takdiri...iyiyim çok şükür...ben hep sabırlı ve inançlı oldum çok şükür...aşılama ya da tüp bebek düşünmüyoruz eşimle...iki ay korunma önerdi doktorumuz bu iki ay hiçbir şey düşünmiycem... kontrollerimi yaptırıcam ama özellikle genetik testlerim ve kan testlerim...zaman hakkında hiç bir fikrim yok...sadece sağlıklı olduğumdan emin olmak için bana da fakülte yolları göründü...sonra da RABBİME EMANETİZ.... :16: :16: DUAYLA SENİN İÇİN CANIM...

Back
X