Merhaba herkese, ben de bursada yaşıyorum 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır tedaviyle uğraşıyoruz en son yaşadıklarımı kısaca anlatayım ben 7 ocakta aşılama oldum onu takip eden hafta sürekli adet sancısı çektim ve pztsi normalde kan testi yapmamı söylemişti doktorum fakat hep olumsuz düşünmüştüm ve neticede pazar günü benim için yine kabustu bütün gün ağlamakla geçti eşimde benim için çok üzüldü bir umut yine hayal kırıklığıyla sonuçlanmıştı benim için doktoru aramadım çünkü 2 gün kendimde değildim ama sonradan farkettim ki normal bir adet geçirmiyordum çok aşırı sancım vardı ve çok az geliyordu burda herşeyi okumaktan kafam çok karışmıştı doktoru aradım ve bana sağlık olsun dedi ama sen çarşamba test yaptır dedi ve akşam yaptırdım ve sonuç 10,62 çıktı söyleyen kişi pozitif olduğunu söyledi fakat doktorumu aradım çok ortada bir değer dedi ne var diyebirim ne yok dedi kimyasal olabilirmiş 2 gün sonra tekrar yaptırmamı söyledi ve yaptırdım 39.11 çıktı doktorum sevin artık dedi ben hiçbir tepki veremiyordum yine birkaçgün sonra muayeneye çağırdı ultrasonda bakmak için ama göremedi ve korktu dış gebelikten şüphelendi tekrar test yapalım dedi değer 872 olmuştu ikiz gebelikten şüphelenmesine rağmen yine gittim yine görünmedi 2 gün sonra yine gittim ogünde kanamam oldu korkuyordum ve muayene sırasında parça geldiğini ve kesenin düştüğünü söyledi çok üzüldüüm fakat ikizmiş ve diğer keseyi gördü duruyordu çok sevindim ama oda tehlikedeymiş 8 şubatta randevum var kalp atışlarını duymamız gerekiyormuş benim için dua edin inşallah benimledir ve rabbim sizinde çabalarınızı boş çıkarmasın isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun