BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Misafirlerin zamanlaması kötü olmuş. Yumurtalıkların ağrıyordur şimdi. Bence bol bol dinlen. Yumurtaların ise büyür bence o kadar ilaç veriyorlar. Endişe etme.
Ben de gelmek istiyorum buluşmaya ama zor görünüyor

sormaa bı kac gundur aralıklı ve sıddetlı agrılarım oluo ama saglık olsun naapalım onuda atlattım gıtııler :) buyume konusuna gelınce cok yavas buyuo ama sonucta azda olsa ılerleme varr o bıle bı gelısme cok sukur ıı temennılerın ıcınde tesekkur ederım :)

Slm kızlar alşam bulustunnuzmu benım mısafırım olmasa bende gelırdım bulvara cok yakın oturuyorumm

aaa olsun oda ıı olmuss o zamn :) neyse bıdakıne daha onceden organızasyon yapalım herkesın ortak oldugu bı zamana denk getırelım

aaa olsun oda ıı olmuss o zamn :) neyse bıdakıne daha onceden organızasyon yapalım herkesın ortak oldugu bı zamana denk getırelım

O da güzel:)
Bu arada biz ikinci tedaviye başlamaya karar verdik. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

Napalim oyle oldu iste kimse gelmeyince can yoldasimla vakit gecirdim :) vala ins bidahakine artik bana yakin yerlerdeyseniz bklerim herzaman cicekahce nereye karar verdiniz hayirli olsun canim pozitif ol karamsar olma hicbir zaman umudun hep seninle olsun ins

Selam kızlar uzun zamandır giremiyordum siteye ama nihayet fırsat bulup kendimi attım.tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik bu ay.aşılama ile vakit kaybetmek istemedik. Adetim gecikti hap kullandım ama inatla gelmicem diyor:)) adetimin ilk günü gidicem doktora ve izlenilen yolu sizinle paylaşıcam inşallah :) hakkımızda hayırlısı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Napalim oyle oldu iste kimse gelmeyince can yoldasimla vakit gecirdim :) vala ins bidahakine artik bana yakin yerlerdeyseniz bklerim herzaman cicekahce nereye karar verdiniz hayirli olsun canim pozitif ol karamsar olma hicbir zaman umudun hep seninle olsun ins

Osman Develioğlu. Başka yer olsa size aşılama derdi ama 4 yıl olmadıysa şimdi de olmaz, doğrudan tüp bebek dedi. Doktoru sorarsan; şimdilik izlenimim iyi. Hiç birşeyi gizlemiyor, doğrudan anlatıyor. Merkezde tek doktor çalışıyor, Randevularını kendi veriyor. Muayene 350 lira. Ama Sigortanız varsa sonradan sigortadan tahsil edilebiliyor. Tüp bebek 5500 TL.
Ben de kuzukusum gibi adet olmayı bekliyorum. Kürtajın üstüne olduğu için resmen 40'ım çıkacak galiba.
Hepimizin hakkında hayırlısı.

Son düzenleme:
Merhaba herkese, ben de bursada yaşıyorum 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır tedaviyle uğraşıyoruz en son yaşadıklarımı kısaca anlatayım ben 7 ocakta aşılama oldum onu takip eden hafta sürekli adet sancısı çektim ve pztsi normalde kan testi yapmamı söylemişti doktorum fakat hep olumsuz düşünmüştüm ve neticede pazar günü benim için yine kabustu bütün gün ağlamakla geçti eşimde benim için çok üzüldü bir umut yine hayal kırıklığıyla sonuçlanmıştı benim için doktoru aramadım çünkü 2 gün kendimde değildim ama sonradan farkettim ki normal bir adet geçirmiyordum çok aşırı sancım vardı ve çok az geliyordu burda herşeyi okumaktan kafam çok karışmıştı doktoru aradım ve bana sağlık olsun dedi ama sen çarşamba test yaptır dedi ve akşam yaptırdım ve sonuç 10,62 çıktı söyleyen kişi pozitif olduğunu söyledi fakat doktorumu aradım çok ortada bir değer dedi ne var diyebirim ne yok dedi kimyasal olabilirmiş 2 gün sonra tekrar yaptırmamı söyledi ve yaptırdım 39.11 çıktı doktorum sevin artık dedi ben hiçbir tepki veremiyordum yine birkaçgün sonra muayeneye çağırdı ultrasonda bakmak için ama göremedi ve korktu dış gebelikten şüphelendi tekrar test yapalım dedi değer 872 olmuştu ikiz gebelikten şüphelenmesine rağmen yine gittim yine görünmedi 2 gün sonra yine gittim ogünde kanamam oldu korkuyordum ve muayene sırasında parça geldiğini ve kesenin düştüğünü söyledi çok üzüldüüm fakat ikizmiş ve diğer keseyi gördü duruyordu çok sevindim ama oda tehlikedeymiş 8 şubatta randevum var kalp atışlarını duymamız gerekiyormuş benim için dua edin inşallah benimledir ve rabbim sizinde çabalarınızı boş çıkarmasın isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun

senn nerde oturuosun cnm ? ben fethıyedeyım

Merhaba herkese, ben de bursada yaşıyorum 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır tedaviyle uğraşıyoruz en son yaşadıklarımı kısaca anlatayım ben 7 ocakta aşılama oldum onu takip eden hafta sürekli adet sancısı çektim ve pztsi normalde kan testi yapmamı söylemişti doktorum fakat hep olumsuz düşünmüştüm ve neticede pazar günü benim için yine kabustu bütün gün ağlamakla geçti eşimde benim için çok üzüldü bir umut yine hayal kırıklığıyla sonuçlanmıştı benim için doktoru aramadım çünkü 2 gün kendimde değildim ama sonradan farkettim ki normal bir adet geçirmiyordum çok aşırı sancım vardı ve çok az geliyordu burda herşeyi okumaktan kafam çok karışmıştı doktoru aradım ve bana sağlık olsun dedi ama sen çarşamba test yaptır dedi ve akşam yaptırdım ve sonuç 10,62 çıktı söyleyen kişi pozitif olduğunu söyledi fakat doktorumu aradım çok ortada bir değer dedi ne var diyebirim ne yok dedi kimyasal olabilirmiş 2 gün sonra tekrar yaptırmamı söyledi ve yaptırdım 39.11 çıktı doktorum sevin artık dedi ben hiçbir tepki veremiyordum yine birkaçgün sonra muayeneye çağırdı ultrasonda bakmak için ama göremedi ve korktu dış gebelikten şüphelendi tekrar test yapalım dedi değer 872 olmuştu ikiz gebelikten şüphelenmesine rağmen yine gittim yine görünmedi 2 gün sonra yine gittim ogünde kanamam oldu korkuyordum ve muayene sırasında parça geldiğini ve kesenin düştüğünü söyledi çok üzüldüüm fakat ikizmiş ve diğer keseyi gördü duruyordu çok sevindim ama oda tehlikedeymiş 8 şubatta randevum var kalp atışlarını duymamız gerekiyormuş benim için dua edin inşallah benimledir ve rabbim sizinde çabalarınızı boş çıkarmasın isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun

Canim gecmis olsun ins bebegin seninledir

Bence bebeğin seninledir. Belki diğeri boş gebelikti ondan düştü. Hem aşılamayla hamile kalabilmen de çok güzel bir haber. Lütfen kendini üzme. Allah yardımcınız olsun

Jean M. Twenge'nin Gecikmiş Anne Adayı İçin Hamile Kalma Kılavuzu'nu ben çok beğendim. Gerçi biz (forumca) artık ovülasyon tarihini hesaplama, hamile kalmadan önce yapılması gerekenler konularını çoktan aştık ama yine de hoş bir kitap.

kizlar merhaba bulusma olmadi kmse gelmedi esimle bulusttuk bizde :))

eşinle buluşmuşun ne guzellll :)

merhaba herkese, ben de bursada yaşıyorum 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır tedaviyle uğraşıyoruz en son yaşadıklarımı kısaca anlatayım ben 7 ocakta aşılama oldum onu takip eden hafta sürekli adet sancısı çektim ve pztsi normalde kan testi yapmamı söylemişti doktorum fakat hep olumsuz düşünmüştüm ve neticede pazar günü benim için yine kabustu bütün gün ağlamakla geçti eşimde benim için çok üzüldü bir umut yine hayal kırıklığıyla sonuçlanmıştı benim için doktoru aramadım çünkü 2 gün kendimde değildim ama sonradan farkettim ki normal bir adet geçirmiyordum çok aşırı sancım vardı ve çok az geliyordu burda herşeyi okumaktan kafam çok karışmıştı doktoru aradım ve bana sağlık olsun dedi ama sen çarşamba test yaptır dedi ve akşam yaptırdım ve sonuç 10,62 çıktı söyleyen kişi pozitif olduğunu söyledi fakat doktorumu aradım çok ortada bir değer dedi ne var diyebirim ne yok dedi kimyasal olabilirmiş 2 gün sonra tekrar yaptırmamı söyledi ve yaptırdım 39.11 çıktı doktorum sevin artık dedi ben hiçbir tepki veremiyordum yine birkaçgün sonra muayeneye çağırdı ultrasonda bakmak için ama göremedi ve korktu dış gebelikten şüphelendi tekrar test yapalım dedi değer 872 olmuştu ikiz gebelikten şüphelenmesine rağmen yine gittim yine görünmedi 2 gün sonra yine gittim ogünde kanamam oldu korkuyordum ve muayene sırasında parça geldiğini ve kesenin düştüğünü söyledi çok üzüldüüm fakat ikizmiş ve diğer keseyi gördü duruyordu çok sevindim ama oda tehlikedeymiş 8 şubatta randevum var kalp atışlarını duymamız gerekiyormuş benim için dua edin inşallah benimledir ve rabbim sizinde çabalarınızı boş çıkarmasın isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun

inş bebeğin senınledır canımmm bize mutlu haberı ver yazınnı okurken bıle içim pırr pırr attı dualarım senınle

Back
X