- 1 Mart 2014
- 917
- 2.079
- 208
Kızlar tüp bebek tedavisi konuşuluyorken araya girip bazı sorular sormak istiyorum sizlere.burdaki çoğu kadın tüp bebek deneyimi yaşadı çünkü... Bana ART geçen ay transfer yapıldı. (24 Şubat). Şimdi tahlil yapacağım günü bekliyorum (10 Mart ) ili gün önce kasık ağrılarım oldu gece dayanılmaz bir sancı vurup geçiyordu. Dün o problemi yaşamadım çok şükür.bugün sabah kalktığımda kahverengi akıntı ile hafif pembe renk gördüm. Pıhtılarda vardı ama onlar jelin kalıntıları diye düşünüyorum. Böyle olupta hamile kalan pozitif sonucu alan var mı acaba.??? Bir de bunun yerleşme kanaması olma ihtimali nedir?? Yerleşme kanaması için geç değil mi transferin üzerinden 12 gün geçti çünkü
kolay değil biliyorum ama bence sen hiçç içini sıkma, stres yaşamamak, kafanın rahat olması okadar önemliki, bunu artık çok iyi anladım. İnşaallah nasibinde pozitifi görmek vardır ve bir an önce görürsün, bunu düşünüp strese sokma kendini bence, kanaması olup ben adet oldum deyip hamile kalanlarda var yani sonuç hiçç belli olmaz.
Güzel haberlerini bekliyoruzz