BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Ben osman hocada ikinciye başladım. Şuan yasmin diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum. Daha yüzyüze görüşmedik. Bakalım arayınca ne diyecek.

Aaa hayırlısı olur hakkında inşallah. Ben sana demiştim benden önce senin olcak diye :)) Ben daha iğnelere başlayamadım. Hadi güzel haberler verirsin inşallah merakla bekliyorum.
Kesin oldu mu olmadi mi daha belli degilki keske olsa seninde olsa herkesin olsa :dua: canim sen neden hala baslmadinki

Kesin oldu mu olmadi mi daha belli degilki keske olsa seninde olsa herkesin olsa :dua: canim sen neden hala baslmadinki
Transfer ve sonuç olarak demiştim Allah da söyletmiş olabilir tabii :) Yumurtaları eşit boyda ayarlamaya çalışıyo bir tanesi diğerlerine göre baya büyüktü onun için ilaca devam ediyorum bakalım salı günü gidicem ne halde öğrenicez sonrası bi sorun çıkmazsa iğnelere başlarız herhalde. Senin kaç tane transfer oldu. Geride kaldı mı?

Selam kızlar bende bugün bursa acıbademde şahin beyle tüp bebek tedavisine başladım gelişmeleri adım adım paylaşıcam iyi dileklerinizi bekliyorum

Transfer ve sonuç olarak demiştim Allah da söyletmiş olabilir tabii :) Yumurtaları eşit boyda ayarlamaya çalışıyo bir tanesi diğerlerine göre baya büyüktü onun için ilaca devam ediyorum bakalım salı günü gidicem ne halde öğrenicez sonrası bi sorun çıkmazsa iğnelere başlarız herhalde. Senin kaç tane transfer oldu. Geride kaldı mı?
Hayirlisi olsun canim.insallah saglikla buyurler guzel guzel annelerinin rahmine yerlesirler. Benim 3 yumurta toplandi 2 si olgun 1 tane dollendi canim. Riske girmeden anne rahmi en iyi yerdir diyerekten 2.gun embriyosu olarak transfer etti. Cok iyi bolundu dedi embriyo cok begendi kendisi. Acik soylemek gerekirse cok sansim yok.. 38 yas dusuk amh 2.gun embriyosu... Allah buyuk diyorum be canim.. hayirlisi..

Kac yunurtan var canim

Hayirlisi olsun canim.insallah saglikla buyurler guzel guzel annelerinin rahmine yerlesirler. Benim 3 yumurta toplandi 2 si olgun 1 tane dollendi canim. Riske girmeden anne rahmi en iyi yerdir diyerekten 2.gun embriyosu olarak transfer etti. Cok iyi bolundu dedi embriyo cok begendi kendisi. Acik soylemek gerekirse cok sansim yok.. 38 yas dusuk amh 2.gun embriyosu... Allah buyuk diyorum be canim.. hayirlisi..
Sizin amh kaçtı bende bu hafta amh testi taptırıcam

Sizin amh kaçtı bende bu hafta amh testi taptırıcam
Gecen sene 0.39 du bu sene 0.20 olmus maalesef. Benim cikolata kistim var ve oncesindede ameliyatim oldu. O yuzden amh degerin dustu. Sizde yaptirin bir an evvel.. onemli bir test o. Tedavinizde hayirli olsun insallah.

Gecen sene 0.39 du bu sene 0.20 olmus maalesef. Benim cikolata kistim var ve oncesindede ameliyatim oldu. O yuzden amh degerin dustu. Sizde yaptirin bir an evvel.. onemli bir test o. Tedavinizde hayirli olsun insallah.
Aslında yaptırmıştım ilki 1,71 çıkmıştı şimdi ki yeni doktorum tekrar istedi fsh hormonumu yüksek gördüğü için.Bende bi de ayriyetten rahim anamolisi var doğuştan yarım rahimliyim doktorum bugün rahmime bakıp iç açıcı konuştu ama bilmiyorum bakalım zaman neler göstericek.Bu arada teşekkür ederim Rabbim hepimizin kucagını doldursun :dua:

Kızlar tüp bebek süreci ne kadar sürüyo tahminen bilginiz var mı

Merhaba canımm pazartesi test günündü yazmamışsın sonucunu merak ettim ??

Back
X