BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Ay yok ilk yapalım dediğinde tamam demiştim ama o femera ta geçti bu sefer de yine ara verip ocak da aşılama yapalım dedi hayır ben tüp bebek yaptırcam dedim onda aşılama yaptırmak için çünkü daha önce yapan biri ile konuştum aşılama işleminden sonra bi saat yatmak gerekiyor ama hemşire hadi kalk 10 dk oldu dışarda sıra var dedikten sonra orda yaptirmamaya karar verdim
:))) zaten gordgm kadari ile orda catal masa yoktu asilama icin ayri bi oda mi var acaba. Ay ne bileym ya ben tup bebek merkezine gitmeden once asilama sansimi denemk istiyorm belki yumurta kalitem artar klomenle falan. Cunku merkeze gittiginde hemen potansiyel tup bebek musterisi yonune cekmeye calisiyorlar

Bide bana femeradan 10 tane kullan bana getir dedi başkasına verecekti sanirim ben unuttum götürmeyi o da sormadı
Şaka mı bu! Okudukca dejavu yaşadım şu An. Bana da demişti aynısını. Ben arkadaşım da vardı Son 10 adet bana vermişti onu kullandım. Sonra bende tepki vermemişti ilaç. Dediğine göre hic yumurta olusmamisti o ay.resmen istedi benden kalan femeralari.

:))) zaten gordgm kadari ile orda catal masa yoktu asilama icin ayri bi oda mi var acaba. Ay ne bileym ya ben tup bebek merkezine gitmeden once asilama sansimi denemk istiyorm belki yumurta kalitem artar klomenle falan. Cunku merkeze gittiginde hemen potansiyel tup bebek musterisi yonune cekmeye calisiyorlar
Var canım ama diğer odada yani hamile takibi yaptığı odada diğer oda dolu iken oraya alıyordu bende o zaman gördüm sende daha önce klomen tedavisi uygulaması mi glukofenin bitmesine ne kadar var ayrıca hsg çektirmiş miydin

İnşallah canım ama sen Ziya çetin le vakit kaybetme derim tercih senin tabi ki ama 8 ay gittim elde var 0 o kadar yumurta oldu hsg çekildi ama prolaktinı düşürmedi belki de olacaktı
Hiç bir hastasını hatırlamaz. Hasta Kayıt yoktur. İlaçları küçük bir kağıda yazar ve bir dahaki ay o kağıdı ister bir kere yanımda getirmemistim resmen fircalamişti. Vajinal muayene yaparken cep telefonu ile muhabbet etmişti arkadaşı ile.çok sinir olmuştum. 15 dakika masada o halde bekledikten sonra tek kelime etmeden çıktı gitti.

Şaka mı bu! Okudukca dejavu yaşadım şu An. Bana da demişti aynısını. Ben arkadaşım da vardı Son 10 adet bana vermişti onu kullandım. Sonra bende tepki vermemişti ilaç. Dediğine göre hic yumurta olusmamisti o ay.resmen istedi benden kalan femeralari.
Şaka değil maalesef canım ama peki bize niye başkasından kalanı vermedi madem herkesden istiyor dimi??

Belki de gerçekten ihtiyacı olan birilerine veriyordur hiç para yok gözünde iyiliğine çok iyi bi dr ben öyle muayenede falan ters birşeyini görmedim bi kaç kez aramam gerekti aradım ulaştım ama infertilite konusunda iyi değil benim kanaatim bu yönde

Şaka değil maalesef canım ama peki bize niye başkasından kalanı vermedi madem herkesden istiyor dimi??
Sifir verdiklerinden muayne parasi almayip sirin gozukmeye calismi olabilir. Baskasindan kalani verdigi hastadanda muay parasi almisti :)) kiz kafam error verdi. Ezbere tedavi. Glukofen 20 gun sonra bitecek. Hsg normal. Sadece 35 yasinda ve amh dusuk diye direk tup yap diyorlar

Sifir verdiklerinden muayne parasi almayip sirin gozukmeye calismi olabilir. Baskasindan kalani verdigi hastadanda muay parasi almisti :)) kiz kafam error verdi. Ezbere tedavi. Glukofen 20 gun sonra bitecek. Hsg normal. Sadece 35 yasinda ve amh dusuk diye direk tup yap diyorlar
Sana glukofen bittikten sonra klomen verecek canım zaten o zaman tüp bebeğe geçmeden şansım yükselsin diyorsun madem devam et o zaman bi ay klomen uygulayıp femeraya gececek

Denizli’deki tıp fakültesi dışarıya rapor vermiyoruz diyor kendisi yaptığı için ancak bize yaptırırsanız veririz diyor o yüzden sordum ama orda yaptırmak istemiyoruz :KK43:
Allah Allah ben hepsi veriyor zannediyordum. Peki başka üniversite ya da devlet hastaneşi var mı rapor verecek? Yoğunluk yoktur ondan öyle bir prosedür uyguluyorlar sanırım. Nasıl acaba başarı oranları doktorları kimbilir belkide iyidir? Araştırsaniz mi acaba?

Allah Allah ben hepsi veriyor zannediyordum. Peki başka üniversite ya da devlet hastaneşi var mı rapor verecek? Yoğunluk yoktur ondan öyle bir prosedür uyguluyorlar sanırım. Nasıl acaba başarı oranları doktorları kimbilir belkide iyidir? Araştırsaniz mi acaba?[/QUOTE sizin Gercek bey de tedaviniz ne kadara mal oldu. Birde tek dr o mu orada

Allah Allah ben hepsi veriyor zannediyordum. Peki başka üniversite ya da devlet hastaneşi var mı rapor verecek? Yoğunluk yoktur ondan öyle bir prosedür uyguluyorlar sanırım. Nasıl acaba başarı oranları doktorları kimbilir belkide iyidir? Araştırsaniz mi acaba?
Az once yazamadim galiba :) tedaviniz gercek beyde ne kadara mal.oldu ve tek dr o mu orada demeye calistim :)

Deneyenler memnun kalmamış. Hatta torpille zar zor rapor çıkartan çiftin de raporu sigortadan dönmüş ve farkı ödemek zorunda kalmışlar diye duydum. Acaba sağlık bakanlığını arayıp sorsam mı Bilgi verirler mi

Deneyenler memnun kalmamış. Hatta torpille zar zor rapor çıkartan çiftin de raporu sigortadan dönmüş ve farkı ödemek zorunda kalmışlar diye duydum. Acaba sağlık bakanlığını arayıp sorsam mı Bilgi verirler mi
Bence arayın öğrenin. Olmadi yakın şehir de bir yakininiz varsa orda mi yaptırsaniz acaba.

Bence arayın öğrenin. Olmadi yakın şehir de bir yakininiz varsa orda mi yaptırsaniz acaba.
Aydın’dan Uşak’tan filan alabilir miyiz raporu yani ama tedavi Denizli de olacak doktor ve hastane tercihimi değiştirmek istemiyorum tek istediğim rapor :(

Aydın’dan Uşak’tan filan alabilir miyiz raporu yani ama tedavi Denizli de olacak doktor ve hastane tercihimi değiştirmek istemiyorum tek istediğim rapor :KK43:
Oluyor tabi canım.mesela burada çıkartıp istanbulda yaptıranlar var.bak sen onu bir arastir. Senin hastanen sGK anlaşmalı mi peki

Back
X