BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Merhaba,
Umarım herşey gönlüne göre olur..burada giden arkadaşların düşünceleri önemli...zaten hassasız bizi anlayan bu konuda bilgili ve en küçük ayrıntıyı kaçırmayacak doktora ihtiyacımız var..İnşallah herşey güzel olur senin içinde hepimiz içinde... Çıktıktan sonra mutlaka yazmanı isterim düşüncelerini..daha önceki denemeni nerde yaptırmıştın ve sorun neydi?

Benim yaşım 34 herşey normal diyorlar eşimede banada...hgs de sol tüp tıkalı dediler ama sağda yumurtlamam var..adetlerim düzgün...ama artık yardıma ihtiyacımız var sanırım...iğne ilaç tedavisi gördüm femara falan ama olmadı..aşılama ve tüp bebek denemedik..il kez gerçek beye gitmeyi düşünüyoruz..hayırlısı...

Günaydın canım,

Ben Pembe Mavi de Nedret hanımın hastasıyım.. 36 yaşımdayım.. miyomlarım ve yumurtalığımda çikolata kisti vardı.. nedret hanım ameliyat etti, miyomları aldı fakat kisti alamadı rezervimden gidecek diye.. sonra geçici menopoza soktu.. sonrasında tüp bebek denedik.. her şey çok iyi gidiyordu.. 8 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi fakat kromozom bozukluğu olduğu için transfer yapılmadı.. ikinci denememi yapıcam tekrar kısmetse ama korkumdan başlayamadım henüz..
Pembe Mavi de Nedret Hanım, Nevin Hanım ve Lale Hanım 3 doktor birlikte koordine oluyorlar.. doktorun kim olursa olsun diğer iki doktorunda seninle ilgili bilgisi oluyor.. Muayene ve takiplere en az ikisi giriyor.. her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar.. İnanılmaz moral veriyorlar.. ben hastaneden de doktorlarımızdan da çok memnunum.. Gerçek Bey' gitme sebebim eşim bir doktora daha danışalım dediği için.. Ama dün tesadüfen çalıştığım yere geldi ayak üstü konuştuk.. ben onun ilgisinden de çok memnun kaldım.. Bugün öğleden sonra gidicem bakalım.. gelince mutlaka yazarım canım..

Merhaba canım..
Korkumdan derken işelmlerden dolayımı korkuyorsun yoksa tekrar negatif olur diye mi? Bende işlemler nasıl olucak ondan çok tedirginim...Ben de daha önce doruk ta Sühendan Benderli hanıma gittim 3 ay femara ve iğne tedavisi verdi kendiliğinden olsun diye olmadı sonra bizi Pembe Mavi ye Nevin hanıma yönlendirdi..fakat biz gitmedik oraya...Çünkü Sühendan hanım o kadar yoğun du ki ordaki stres bize yetti kapılarda beklemek eşim ve bana daha çok stres yaşattı kendimizi rahat bırakalım dedik bir kaç ay...aslında pembe mavi ile görüşsem mi diyorum..gerçek bey de çok iyi diyorlar...kararsızım şu an...gerçi doktorlar önemli ama işimiz Allah a kalmış... O "ol" derse olur... Yinede yorumunu bekliycem Gerçek Bey le ilgili olarak...Umarım çok güzel haberler alırsın...

Merhaba canım..
Korkumdan derken işelmlerden dolayımı korkuyorsun yoksa tekrar negatif olur diye mi? Bende işlemler nasıl olucak ondan çok tedirginim...Ben de daha önce doruk ta Sühendan Benderli hanıma gittim 3 ay femara ve iğne tedavisi verdi kendiliğinden olsun diye olmadı sonra bizi Pembe Mavi ye Nevin hanıma yönlendirdi..fakat biz gitmedik oraya...Çünkü Sühendan hanım o kadar yoğun du ki ordaki stres bize yetti kapılarda beklemek eşim ve bana daha çok stres yaşattı kendimizi rahat bırakalım dedik bir kaç ay...aslında pembe mavi ile görüşsem mi diyorum..gerçek bey de çok iyi diyorlar...kararsızım şu an...gerçi doktorlar önemli ama işimiz Allah a kalmış... O "ol" derse olur... Yinede yorumunu bekliycem Gerçek Bey le ilgili olarak...Umarım çok güzel haberler alırsın...

merhaba canım,

ben tekrar negatif olmasından korkuyorum.. Nevin hanımı da yakından tanıyorum çünkü bütün muayenelerime Nedret hanım ve Nevin hanım birlikte girdiler.. inanılmaz pozitif biri.. ben 1 yıl boyunca kaç kez gittim fakat hiç beklemedim.. randevu saatimde doktorumlaydım.. 1-2 kez en fazla 5 dk beklemişimdir.. onda da Nedret hanım kapıdan kusuruma bakma 5 dk bekleticem demiştir.. ve o 5 dk 10 dk olmamıştır.. Nevin hanım ya da Nedret hanım gözün kapalı gideceğin, seni dinleyen anlayan ve tek tek her şeyi anlatan insanlar.. Gerçek Bey de çok pozitif biri ama bakalım o ne diyecek.. Benim gönlüm yine Nedret hanımdan yana fakat hastane bulunduğum yere uzak.. Gerçek Bey 2 bina yanımda.. bakıcam bakalım bende çok kararsızım şuan ama hayırlısıyla bi gidip geleyim, netleşmiş olurum büyük ihtimalle.. sana da anlatırım canım izlenimlerimi..

Sağol canım...hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...Peki ücretler konusunda bilginiz var mı pembe mavide...tüp bebek muayne falan onlarıda yazarsan memnun olurum...Bide ne zaman yaptırdınız yakın zamanda mı acaba fiyatlar aynı mı? Orasıylada görüşebilirim ....ona göre karar veririm olmazsa...

Sağol canım...hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...Peki ücretler konusunda bilginiz var mı pembe mavide...tüp bebek muayne falan onlarıda yazarsan memnun olurum...Bide ne zaman yaptırdınız yakın zamanda mı acaba fiyatlar aynı mı? Orasıylada görüşebilirim ....ona göre karar veririm olmazsa...

canım benim, ben geçtiğimiz kasım ayında yaptırdım.. 3 kasımda başladık 18 kasımda yumurta toplama oldu 20 kasımda transferin iptal olduğunu öğrendim.. normalde muayene ücreti 200 TL .. fakat tüp bebek tadevisine başladığında muayene ücreti vermiyorsun.. bana 8500 TL fiyat verdiler.. bir de mikro çip yöntemi var onu da yaptırmıştım 1000 TL fark aldılar..
9500 TL ödedim.. ben nakit ödedim ama sanırım kredi kartına taksit yapıyorlar.. kasım ayından bu yana zam gelmiş midir bilemiyorum ama inan bana para canlısı bir yer değil.. Önce sağlık diyorlar..

Peki raporlu hastalara bakıyorlarmı..yani devletten rapor çıkartsam yarıya indiriyorlarmı bilgin var mı?

canım benim, ben geçtiğimiz kasım ayında yaptırdım.. 3 kasımda başladık 18 kasımda yumurta toplama oldu 20 kasımda transferin iptal olduğunu öğrendim.. normalde muayene ücreti 200 TL .. fakat tüp bebek tadevisine başladığında muayene ücreti vermiyorsun.. bana 8500 TL fiyat verdiler.. bir de mikro çip yöntemi var onu da yaptırmıştım 1000 TL fark aldılar..
9500 TL ödedim.. ben nakit ödedim ama sanırım kredi kartına taksit yapıyorlar.. kasım ayından bu yana zam gelmiş midir bilemiyorum ama inan bana para canlısı bir yer değil.. Önce sağlık diyorlar..

Evet canım sağlık diyorlardır tabide parada önemli bi yerde...Ayrıca döllenme mi olmadı neden iptal oldu sorunu bulamadılar mı?

Evet canım sağlık diyorlardır tabide parada önemli bi yerde...Ayrıca döllenme mi olmadı neden iptal oldu sorunu bulamadılar mı?
pardon ya yazmışsın kromozom bozukluğu diye görmemişim...Hayırlısı olsun..İlla olcak diye bişey yok ama insan o kadar emek verdikten sonra ümitleniyor işte..

sağol canım..gerçek aydınla ilgili görüşlerinide bekliyorum...

bi 15-20 dk sonra gidicem canım.. ha bir de Hayat Hastanesinin anlaşması varmış diye duydum.. Orayı da bir arayıp sor istersen.. Yarı ücret alıyorlarmış diye duydum..

bi 15-20 dk sonra gidicem canım.. ha bir de Hayat Hastanesinin anlaşması varmış diye duydum.. Orayı da bir arayıp sor istersen.. Yarı ücret alıyorlarmış diye duydum..

tmm canım sağolasın..görüşürüz..Allah rast getirsin inşallah...

Arkadaşlar merhaba benim tüp bebek isteğim suya düştü bugün tsh yüksekliği olduğunu öğrendim o yüzden kendime iyi bi kadın doğumcu arıyorum hormon takibi de yapabilecek olan infertilite konusunda da iyi olması lazım kimi onerirsiniz benim aklimda özer kutlu var ama ?
Merhaba Canım
Karar verebildin mi hangi doktora gideceğine ?

tmm canım sağolasın..görüşürüz..Allah rast getirsin inşallah...

selam canım,

3,5 ta gittim şimdi geldim.. öncelikle Gerçek Bey inanılmaz pozitif biri.. yaklaşık olarak 1,5 saattir tedavim hakkında konuştuk.. inanılmaz bilgili ve bir o kadar da ilgili bir doktor.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar sabırla anlattı.. bütün sorularıma içtenlikle cevap verdi.. Nedret Hanımın hastasıyım deyince, gidersen çok selam söyle dedi.. Şimdi Nedret Hanım mı Gerçek Bey mi bunun kararını vermem lazım.. ben zor olan hasta grubundaymışım ama imkansız değilsin dedi.. yaşımdan dolayı bu bir yılı çok iyi değerlendir mutlaka dene dedi.. sende bir ön görüşme talep ederek, görüş derim.. laboratuvarları da oldukça iyi anladığım kadarıyla.. ve en eski tüp bebek merkezlerinden biriymiş.. bunlarda önemli sonuçta..

selam canım,

3,5 ta gittim şimdi geldim.. öncelikle Gerçek Bey inanılmaz pozitif biri.. yaklaşık olarak 1,5 saattir tedavim hakkında konuştuk.. inanılmaz bilgili ve bir o kadar da ilgili bir doktor.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar sabırla anlattı.. bütün sorularıma içtenlikle cevap verdi.. Nedret Hanımın hastasıyım deyince, gidersen çok selam söyle dedi.. Şimdi Nedret Hanım mı Gerçek Bey mi bunun kararını vermem lazım.. ben zor olan hasta grubundaymışım ama imkansız değilsin dedi.. yaşımdan dolayı bu bir yılı çok iyi değerlendir mutlaka dene dedi.. sende bir ön görüşme talep ederek, görüş derim.. laboratuvarları da oldukça iyi anladığım kadarıyla.. ve en eski tüp bebek merkezlerinden biriymiş.. bunlarda önemli sonuçta..
İnşallah hakkında en doğru kararı verirsin canım. Fiyat olarak birşey söylesi mi

selam canım,

slm canım,
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..öncelikle ne kadar zor olsada doktorun dediği gibi ümidimizi kaybetmek yok..Hakkında hayırlısı olsun senin ve tüm isteyen herkesin...Umarım bu sefer herşey yolunda gider tez zamanda bebeğini kucağına alırsın..Rabbim yar ve yardımcın olsun...(hepimizin)
Burdan gidişhatını yazarsın artık..bende mutlaka Gerçek bey ile görüşmeye gidicem...bayram öncesi yada sonrası çok yakın zamanda tabi Allah nasip ederse...bana da nedense gerçek bey daha yakın gibi geliyor hissiyat olarak ...böyle hissediyorum...Yinede görüşmeden bilemem tabi..

İnşallah hakkında en doğru kararı verirsin canım. Fiyat olarak birşey söylesi mi

paket fiyatları varmış onun için muhasebe ile görüşmemi söyledi.. Ama Gerçek Bey'in yanında 1,5 saat kalınca muhasebeye uğramaya vaktim olmadı açıkçası.. ama bana güven verdi.. samimi ve sıcakkanlı biri.. Ben Nedret Hanım'ı Nevin Hanımı tanımasaydım kesinlikle Gerçek Bey'e giderdim.. Şimdi de iki doktor arasında seçim yapıcam.. İçine neresi siniyorsa oraya git dedi kendisi..

slm canım,
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..öncelikle ne kadar zor olsada doktorun dediği gibi ümidimizi kaybetmek yok..Hakkında hayırlısı olsun senin ve tüm isteyen herkesin...Umarım bu sefer herşey yolunda gider tez zamanda bebeğini kucağına alırsın..Rabbim yar ve yardımcın olsun...(hepimizin)
Burdan gidişhatını yazarsın artık..bende mutlaka Gerçek bey ile görüşmeye gidicem...bayram öncesi yada sonrası çok yakın zamanda tabi Allah nasip ederse...bana da nedense gerçek bey daha yakın gibi geliyor hissiyat olarak ...böyle hissediyorum...Yinede görüşmeden bilemem tabi..
aaa evet canım fiyat hakkında bir şey söyledi mi?

paket fiyatları varmış onun için muhasebe ile görüşmemi söyledi.. Ama Gerçek Bey'in yanında 1,5 saat kalınca muhasebeye uğramaya vaktim olmadı açıkçası.. ama bana güven verdi.. samimi ve sıcakkanlı biri.. Ben Nedret Hanım'ı Nevin Hanımı tanımasaydım kesinlikle Gerçek Bey'e giderdim.. Şimdi de iki doktor arasında seçim yapıcam.. İçine neresi siniyorsa oraya git dedi kendisi..
Anladım canım..hayırlısı olsun inşallah hakkında...

Back
X