- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Benim dde kalmadıaynen canım ben de sevindim bayramdan sonraya kalmasına
Doktor verdi ilacı sağolsun ödünc:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dde kalmadıaynen canım ben de sevindim bayramdan sonraya kalmasına
Merhaba canım nasıl gidiyor hangi ilaçları verdi ?Benim dde kalmadı
Doktor verdi ilacı sağolsun ödünc:)
Merhaba gonal f 450 lik 4 kutuMerhaba canım nasıl gidiyor hangi ilaçları verdi ?
hayırlısı olsun hakkında canım inşallah güzel haberler verirsin :)Merhaba gonal f 450 lik 4 kutu
Günde 225
Menapur 75 li 4 kutu
Cetrotide 5 tane
İyi ne olsun
Bugun adet 2. Günüydü basladık bakalım tedaviye
Yarın ilk ilacı kullanacagim
Umarım hersey yolunda gider
Çok heyecanlı ve tedirginim
MerhabaMerhaba canım nasıl gidiyor hangi ilaçları verdi ?
Hayirlisi olsun canim guzel sonuclar alirsin insallahMerhaba
Gonal f verdi baslangıc olarak
Menapur ve cetrotide verdi
İnanılmaz heyecanlıyım
Bugun ilk iğneyi olacagım
İnşallah bakalım cok hyecanliyim zatenHayirlisi olsun canim guzel sonuclar alirsin insallah
En rahatı opu canım hicbirsey anlamiyorsun uyuyup uyandigini bile anlamiyorsunİnşallah bakalım cok hyecanliyim zaten
Opüden cok korkuyorum bir de histeroskopi yapacak sanirim transferden evvel
sarac oğunun yumu rezerve arttırımı için bir sürü kürü vardı hiç denedin mi ben acıbademe başlamadan yapacagım bugun uludağa gidicem adetim 3. gün e2 LH FSH TESTLERİM İÇİNA anneveoglusu canım kontrolden cıktım simdi
Sağ tarafım tedaviye hiç cevap vermemiş
Sağda hiç yumurtam yok
Cok üzüldüm bu kötü birsey mi
Dr cok net bişi demedi
ULUDAĞ DAKİ DOKTORUNUN ADI NE İDİsarac oğunun yumu rezerve arttırımı için bir sürü kürü vardı hiç denedin mi ben acıbademe başlamadan yapacagım bugun uludağa gidicem adetim 3. gün e2 LH FSH TESTLERİM İÇİN
Anestezili mi çekilecek canım ? Biraz ağrılı canım ben anestezi almadan çektirmiştimKızlar takip ediyorum hepinizi çarsamba günü uludağ da rahim filimi cektirceğim tavsiyesi olan var mı ağrılı mı oluyor
korkuyorum
biosteron verdi mi canım sana senin amh kaç çıkmıştı bana biosteron verdi amh düşük çıktığı için kaliteyi de arttırıyormuş peki ne dedi ilaçlara devam mı siz başladınız mı tüp bebek tedavisineA anneveoglusu canım kontrolden cıktım simdi
Sağ tarafım tedaviye hiç cevap vermemiş
Sağda hiç yumurtam yok
Cok üzüldüm bu kötü birsey mi
Dr cok net bişi demedi
canım tüplerde yapışıklık ve tıkanıklık varsa ağrı oluyor ama çok değil ben anestezisiz çektirmiştim zorlanmadım sadece tüplerim tıkalı olduğu için ilacı 3 defa tazyikli verdi orda ağrım oldu ama dayanılmayacak bişi değil korkma sakın bir de yanına pet al az da olsa kanama oluyorKızlar takip ediyorum hepinizi çarsamba günü uludağ da rahim filimi cektirceğim tavsiyesi olan var mı ağrılı mı oluyor
korkuyorum
Biesteron vermedibiosteron verdi mi canım sana senin amh kaç çıkmıştı bana biosteron verdi amh düşük çıktığı için kaliteyi de arttırıyormuş peki ne dedi ilaçlara devam mı siz başladınız mı tüp bebek tedavisine
hayırlısı olsun hakkında canım sakın üzülme stres yapma bu işin tek formülü iyi düşünmek ve stresten uzak durmak bi sürü kaliteli yumurtan olacak inşallah :)Biesteron vermedi
Amh değerim cok iyiydi aslinda
Neden böyle oldu anlamadım
Normal ilaclara devam edeceğiz
Olanlardan iyisini alacagiz dedi
Evet basladım bugun5. Günüm
İnşallahhayırlısı olsun hakkında canım sakın üzülme stres yapma bu işin tek formülü iyi düşünmek ve stresten uzak durmak bi sürü kaliteli yumurtan olacak inşallah :)
Denemedim rezervim cok iyiydisarac oğunun yumu rezerve arttırımı için bir sürü kürü vardı hiç denedin mi ben acıbademe başlamadan yapacagım bugun uludağa gidicem adetim 3. gün e2 LH FSH TESTLERİM İÇİN
canım 2. günü çağırmıştı ya seni neden çağırdı ne yaptı muayene ettimi benim de şu an adetim başladı yarın öğleden sonraya randevu aldım merak ediyorum neden çağırdı ne yapacakDenemedim rezervim cok iyiydi
Çünkü
Şuanda şaşkınım baya![]()