- 18 Ağustos 2016
- 378
- 291
- 33
MerhabaKK'nin guzel hanimlari merhaba beni de araniza kabul edin2yildir bebis icin ugrasiyoruz klomen catlatma ignesi progestan kullandım 4ay 3 ya da 4 yumurtam olustu ama olmuyor olmuyor
eşimin sperm testi sonucu da gayet iyi doktor hic bir problem gorunmuyor asilama yapalim dedi baska bir doktorla daha gorustuk asilamayla ne vakit ne de para kaybi yasamayin sansi cok dusuk dedi tup bebege yonlendirdi bizi acibadem sahin beyle gorusmeye gidecektik yurtdisindaymis haftaya on gorusme yapıp bidahaki ay muhtemelen tup bebek tedavisine baslayacagiz cok heyecanliyim ama umutlanmaktan korkuyorum her ay umudumun kirilmasindan o kadar yoruldum ki.. benim gibi bir problem olmayip tup bebekle meleğine kavusan var mi aranizda?
Eger sizde veya esinizde sorun yoksa sebepsiz infertilite gibi yani o zaman asilama bir alternatif olabilir biliyorsunuz tup bebegin de kesin pozitif garantisi yok ancak tutma orani yuksek tabiki.. bir arkadasim jimer de asilama yaptirdi tuttu suan 7 aylik hamile. Benim cikolata kistinden dolayi sag tupum baglanmisti soldan yumurtlama cok nadir oluyordu bu nedenle riske atmadan tup bebek yaptik cok sukur pozitif sonuc aldik. mutlaka butun testlerinizi yaptirin. Rahim filmi cektirmediyseniz cektirin belki tuplerde sorun olabilir..Veya yumurtalar catlamiyor olabilir..