BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Evet Suat Bey.
Ekim ayından beri sürekli git gel sürekli hayal kırıklığı . Ekim ayı progestron 8 çıktı. Kasım ayında kist çıktı. Aralık ayında progestron 1.68 düştü nihayet şimdi ocak ayını bekliyoruz bakalım.
her gittiğinde de ücret ödüyor musun? ayrıca progesteron neden bakılıyor ki

ben geçen ay gittiğimde e2 yüksek olduğu için başlayamadık yasmin kullandım bugün yarın regl olacağım e2 tekrar bakıp duruma göre başlayacağız heralde, çikolata kistlerim var olmuyor bebiş. Bana sadece fsh ve e2 bakılıyor, progesteron yok
İlk tedavimde E2 yüksekti benim de . Bende de polikistik over var. Her ay ayrı dert hakkımız da hayırlı olsun. Hangi hastanedesin

Acıbadem canım. zaten başlıyorsun sudan sebeplerden 3-5 ay da öyle gidiyor
Maalesef bu da süreçte benim motivasyonum düşüyor. Memnun musun acıbademden ikinci tercihimdi ama jimer kısmet oldu. Zaten son denemem bu hastanede. Şu aşamada başka doktora derdimi anlatacak gücüm yok. Son kez deneyeyim olmaz sa düşüneceğim .

Maalesef bu da süreçte benim motivasyonum düşüyor. Memnun musun acıbademden ikinci tercihimdi ama jimer kısmet oldu. Zaten son denemem bu hastanede. Şu aşamada başka doktora derdimi anlatacak gücüm yok. Son kez deneyeyim olmaz sa düşüneceğim .
daha birşey anlamadım dr bey ilgili ve çok pozitif ama işlemlere geçemedik henüz.. Sen memmnun musun, daha önce orada negatifin mi oldu

daha birşey anlamadım dr bey ilgili ve çok pozitif ama işlemlere geçemedik henüz.. Sen memmnun musun, daha önce orada negatifin mi oldu
Genel olarak memnunum ama süreç uzadıkça sıkılıyorum önemsemiyorlarmış gibi geliyor.Benim ilk tedavimden 9 tane dondurulmuşum vardı. 1 yıl içerisinde hepsini bitirdik. İlk transferim kimyasal gebelik . İkinci ve üçüncü negatif. Yaklaşık 1 yıl ara verdim. Şimdi sıfırdan başlayacağız.

Merhaba
Hepinize bol şans ve sabır diliyorum . Kafası baya karışmış olarak sizlerin de fikirlerini almak istedim. Yeniden tedaviye başlayacağım ama dr değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım.
1 Aşılama negatif (Pembe-Mavi)
1 tüp bebek tedavim 3 dondurulmuş transferim oldu. 1 Kimyasal 2 negatif (jimer)
Sizce ne yapmalıyım
Jinemed ve mavi dünya, soranüs bence üstün körü çalışıyorlar. uzak durun derim. Bence Bursada araştırmalarıma göre Art tüp bebek ve jimer iyi. Bende 2. Denemem için jimer de tedavi görüyorum Kan tahlili ve hormonlara göre tedavinin ağırdan alınması bize daha doğru geldi. Ama sonucumuz ne olur bilmiyoruz. İstanbul a gitme şansınız varsa Bahçeci klinikde Cem Çelik çok başarılı birde İstanbul da Cem Fıçıcı sanırım Acıbademde. Bu doktorların başarıları çok yüksek. Benim İstanbul a gidip gelmem çok zor olunca gidemedim malesef

Jinemed ve mavi dünya, soranüs bence üstün körü çalışıyorlar. uzak durun derim. Bence Bursada araştırmalarıma göre Art tüp bebek ve jimer iyi. Bende 2. Denemem için jimer de tedavi görüyorum Kan tahlili ve hormonlara göre tedavinin ağırdan alınması bize daha doğru geldi. Ama sonucumuz ne olur bilmiyoruz. İstanbul a gitme şansınız varsa Bahçeci klinikde Cem Çelik çok başarılı birde İstanbul da Cem Fıçıcı sanırım Acıbademde. Bu doktorların başarıları çok yüksek. Benim İstanbul a gidip gelmem çok zor olunca gidemedim malesef
Benim de İstanbula gitmem zor olacak çalışıyorum her zaman denk gelmiyor. Bir şekilde idare ediyoruz bakalım. Ocak ayına kaldım zaten . Çok ta değiştirme taraftarı değilim ama bazen de insan çelişkide kalıyor. Acaba mı diye ?
Bu sefer ne ile karşılaşırım bilmiyorum açıkçası.Bakalım artık hakkımızda hayırlısı diyelim.
Suat Bey mi doktorunuz?

Benim de İstanbula gitmem zor olacak çalışıyorum her zaman denk gelmiyor. Bir şekilde idare ediyoruz bakalım. Ocak ayına kaldım zaten . Çok ta değiştirme taraftarı değilim ama bazen de insan çelişkide kalıyor. Acaba mı diye ?
Bu sefer ne ile karşılaşırım bilmiyorum açıkçası.Bakalım artık hakkımızda hayırlısı diyelim.
Suat Bey mi doktorunuz?
Evet. Tüp bebekte zaten başka doktor yok diye biliyorum.Suat beye başladık direk. Yaşım 39. Yumurtalarım da az. Hatta pazartesi opu işlemim var. Bakalım bizde sonuca doğru yaklaşıyoruz

Evet. Tüp bebekte zaten başka doktor yok diye biliyorum.Suat beye başladık direk. Yaşım 39. Yumurtalarım da az. Hatta pazartesi opu işlemim var. Bakalım bizde sonuca doğru yaklaşıyoruz
Hayırlısı olsun ikimize de o zaman belki bir gün karşılaşırız :dua: Ben yumurtalarım ne durum da bilmiyorum sorarsan söylüyor :KK43: benim epey oldu ara vereli aslında testleri tekrarlasa iyi olacak . Tam 1 yıl oldu .

Hayırlısı olsun ikimize de o zaman belki bir gün karşılaşırız :dua: Ben yumurtalarım ne durum da bilmiyorum sorarsan söylüyor :KK43: benim epey oldu ara vereli aslında testleri tekrarlasa iyi olacak . Tam 1 yıl oldu .
İnşallah hayırlısı olsun. Benim tüplerim bağlanmak zorunda kaldı. Tüp bebekten başka çaremde yok artık. Bende çok yılmıştım. çocuktan vazgeçmiştim. 3yıldan sonra tekrar tedaviye başladım. İstersen bir ara hormon ve kan tahlillerini yaptırıp Art tüp bebek Osman hocaya da bir görün. Fikrini al istersen.
Tedavi öncesi şimdiden omega, koenzim filan kullanmaya başlayabilirsin. Suat bey kullan demiyor zaten ama İnternette araştırmalar kullanmanın faydalı olduğunu belirtmişler.

İnşallah hayırlısı olsun. Benim tüplerim bağlanmak zorunda kaldı. Tüp bebekten başka çaremde yok artık. Bende çok yılmıştım. çocuktan vazgeçmiştim. 3yıldan sonra tekrar tedaviye başladım. İstersen bir ara hormon ve kan tahlillerini yaptırıp Art tüp bebek Osman hocaya da bir görün. Fikrini al istersen.
Tedavi öncesi şimdiden omega, koenzim filan kullanmaya başlayabilirsin. Suat bey kullan demiyor zaten ama İnternette araştırmalar kullanmanın faydalı olduğunu belirtmişler.
Burada şansımı bir daha deneyeceğim. Eşimde dr değiştirme taraftarı değil açıkçası. Bakalım artık kısmet. Ben de en son verdiği vitamini kullanıyorum sanırım hepsi var içerisinde (Prowomen )

Yok ödeme yapmıyorum sadece ultrasonda kontrol ediyor. Ondan sonra gerekli ise test istiyor. Valla ben de anlamıyorum ne kadar önemli ne kadar değil.
Progesteron 1in üzerindeyse vücut kendini hamile sanıp embriyoyu atıyormuş 1in altında ise transfer yapılıyor denildi bana. Bende Jimer e gidiyorum Suat beye

Kızlar yumurta toplamam bugün yapıldı. Embriyolar 5.güne giderse Transfer cumartesi günü. Transfer sonrası beslenme ananas, kabak çekirdeği, bol bakliyatlar, havuç, kivi filan ağırlıklı beslenme faydalı diye okudum. Özellikle transfer günü yeşil mercimek ye dediler. Bunuda deneyeceğim artık 🙄

Kızlar yumurta toplamam bugün yapıldı. Embriyolar 5.güne giderse Transfer cumartesi günü. Transfer sonrası beslenme ananas, kabak çekirdeği, bol bakliyatlar, havuç, kivi filan ağırlıklı beslenme faydalı diye okudum. Özellikle transfer günü yeşil mercimek ye dediler. Bunuda deneyeceğim artık 🙄
Umarim pozitif sonuç alırsınız

Jimere

Jimere de gittim ben orda histeroskopi ameliyatı oldum ameliyat sonrasi kontrolde para talep ettikleri icin esim sinirlendi haliyle ve doktorumun alay edercesine para istedikleri icin sinirlenen esime gülmüştü bende cok gücenmiştim sonucta para kolay kazanilmiyo.bilmiyorum bakalim simdi nasil yapicaz.

Merhaba bende sizinle yakın zamanda histerskopi oldum aral beyde. Ben kontrole para vermedim ama beni 10 gün sonra tekrar çağırdı ve tam 5 dk sürdü o muayene parasını her türlü bayıldım yani :))) çok da zoruma gitti o kısacık muayene. Bi de yani insan bi operasyon geçirince azıcık ilgi bekliyor niyeyse pek göremedim:110: tamam şu an hamile değilim yapacak da bişeyi yoktu ama doğru dürüst bilgi bile vermedi. Operasyondan sonra ilişki yasağı varmış zahmet edip söylememişti buna da çok bozulmuştum. Azıcık ilgili bir hekim bulmak ne kadar zor...şeytan bana geç pembe mavide yaptır tüp bebeği diyor. Sırf 3 düşük yaşadığım için aral beyde ısrarcıyım. Bakalım zaman neler gösterecek...

Okuyunca biraz içimi dökmek istedim :)))

Back
X