BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Valla ben de istemem ama kimsenin tabiatını değiştiremeyiz işini iyi yapsın yeter bana 😅 ben en azından muayene olmak için gideceğim tanı koysun bana hakikaten sebepsiz miyim bakalım. Hiç elektrik alamazsam tüp için başkasına geçerim🤪

orası öyle canım. Git bakalım belki de iyi anlaşacaksınız😅

orası öyle canım. Git bakalım belki de iyi anlaşacaksınız😅
Dimi orası belli olmaz 😂 ay sonunda yeni adetimde bi aksilik olmazsa gideceğim inşallah canım . Sen de durumundan haberdar et bizleri,inşallah o zamana kadar müjdeli haberini alırız 😍😍

Evet İsmail bey de tedavi gördüm . Benim yumurta sayım azdı tek sıkıntımız oydu. İsmail bey de doğal yolla hamile kalırsın ama ne zaman bilemeyiz onu beklerken yumurta sayın düşer dedi hangi doktora gitsem stresten dolayı olmadığını söyledi 1 sene kendiliğinden olması için bekledik. Aman dedim seni mi bekleyeceğim yaptırım tüp bebek ♥♥♥ İlk deneme de bingo . Bir kere tedaviye çok neşeli başladım hiç umudumu kaybetmedim her vurduğum iğne bana mutluluk verdi çünkü bebeğime yaklaştırıyordu beni transfer zamanı İsmail beyle güle oynaya transfer yaptık ona da hep tutacak olacak görürsün diyordum ben çok hazırdım inat ettim oldu 💪🏻 Yumurta toplama transfer işlemi hepsi 1 ay içinde oldu hayırlı haberi de aldım 🧿 darısı başına doktorun çok kıymetli sonsuz güven duy
sağlıkla kucağına al inşallah canım, kaç yumurtan toplandı amh değerin neydi senin

merhaba, art kliniği artık bahçeciye devrolmuş..yani art nin yerinde bahçeci var şuan bursada..osman hoca farklı bir yere taşınmış olabilir... doktoru da daha önce uludağ üni.tüp bebek bölümünde de görev yapmış betül dündar..
ve bursaya bahçeci yeni geldiği için şuan fiyat olarak en uygun merkez olabilir.. 8000 tl + ilaçlar..

merhaba, art kliniği artık bahçeciye devrolmuş..yani art nin yerinde bahçeci var şuan bursada..osman hoca farklı bir yere taşınmış olabilir... doktoru da daha önce uludağ üni.tüp bebek bölümünde de görev yapmış betül dündar..
ve bursaya bahçeci yeni geldiği için şuan fiyat olarak en uygun merkez olabilir.. 8000 tl + ilaçlar..
Aa çok şaşırdım. Dün dedim kendi kendime bursaya niye açılmıyor acaba diye..

Yaa bu çok güzel bir haber, çok sevindim gerçekten, en iyi klinik sonuç olarak bahçeci

Öylemi bu habere çok sevindim. Fiyat olarak o kadar olur mu bilmem ama sonuçta en iyi merkezlerden biri Bursa ya da açmış olması süper. Umarım iyi doktorlar koyarlar böyle bişeye ihtiyaç vardı gerçekten

Merhaba ben de varım bursa da tedavi görüyorum soranus tüp bebekte... Şuan adetimi bekliyorum nasipse artık tam manasıyla sürece basliycam uzun protokol önerildi... Çikolata kisti ve düşük amh ile mücadele ediyorum inşallah iyi bir sonuç alırım pek ümidim yok ama :(

Öylemi bu habere çok sevindim. Fiyat olarak o kadar olur mu bilmem ama sonuçta en iyi merkezlerden biri Bursa ya da açmış olması süper. Umarım iyi doktorlar koyarlar böyle bişeye ihtiyaç vardı gerçekten

evet hatta dün bir arkadaşım ön görüşme için gitti bile.. doktoru betül dündar hanım ,daha önce uludağ üni tüp bebek bölümünde de görev yapmıştı..
fiyat olarak da ben kordinatör ile görüştüm şuan bursaya yeni açıldığı için 8000 tl

evet hatta dün bir arkadaşım ön görüşme için gitti bile.. doktoru betül dündar hanım ,daha önce uludağ üni tüp bebek bölümünde de görev yapmıştı..
fiyat olarak da ben kordinatör ile görüştüm şuan bursaya yeni açıldığı için 8000 tl

Şimdi baktım instagramda da paylaşmış Betül hanım. Bir gidip görüşsem mi dedim 🙊

Fiyat olarak baya iyi o zaman 👍🏼 Doktorları hiç bilmiyorum ben. Siz biliyor musunuz Betül hanım kimdir işinde iyi biri midir acaba? Çok soru soruyorum ama kusura bakmayın😕 hiçbir şey bilmiyorum bu konuda 😔

Fiyat olarak baya iyi o zaman 👍🏼 Doktorları hiç bilmiyorum ben. Siz biliyor musunuz Betül hanım kimdir işinde iyi biri midir acaba? Çok soru soruyorum ama kusura bakmayın😕 hiçbir şey bilmiyorum bu konuda 😔
Normalde de 8 bin değil mi zaten ilaçlar haric benim görüştüğüm bi cok yer oyle demişti

Artnin yer bahçeci olduysa art kapandı mı taşındı mı acaba? Bildiğim kadarıyla bir çok hekim aral bey de dahil art nin lab. Kullanıyordu tüp bebek tedavileri için.

acıbadem en son 10 bin tl olmuştu tüp bebk fiyatı + ilaçlar tabiki..
art için de galiba osman bey yanlız biryer açtı.daha önce murat arslan paylamıştı instagramda yeni yeriniz hayırlı olsun diye osman beyi..

Back
X