Ben üniv.acibadem jimer bahçeci ve başka
tüp bebek merkezlerinde deneyip negatif sonuç alanlar,artık maddi yönden daha fazla tedavileri karsilayamadiklari için üniv.tercih ediyorlar.Hatta kaç kişinin özel sağlık kuruluşlarından embriyoları üniv.getirdiklerine şahit oldum.
Şunu da belirtmek isterim arkadaşlar bazen özel tüp bebek merkezlerinin isimlerini veriyoruz ama bunu o sağlık kuruluşlarını karalamak için vermiyorum.Sadece ben bulunduğum şartlar standartlar ve tecrübelerden dolayi bu şekilde değerlendirme yapıyorum.Ben bu seferde üniv.deneyecegim olmazsa ,belki biraz daha bütçemi zorlayıp bahsettiğim sağlık kurumlarında tedavi görüp olumlu sonuç alacağım düşüncesi ile o merkezlere giderim.Büyük ve yanlış konuşmak istemem.Aslinda kimsenin umudunu,kararlarını olumsuz etkilemek de istemiyor ve yazdıklarıma dikkat etmeye çalisiyorum.Suna da adım gibi eminim tüp bebek sürecinde hepimiz yeterli maddi bütçeye sahip olsaydık ve hiç maddiyati düşünmeden yol almaya kalksak eminim hepimiz tedavilere ismi geçen en iyi tüp bebek merkezlerinde tedaviye başlar,biri olmazsa diğeri olur diyip denemeye her seferinde devam ederiz.

Çünkü biz kadınız herşey beklenir