Tüp Bebek Merkezleri BURSADA EN IYI TUP BEBEK DOKTORU TAVSİYENİZ

Ben üniv.acibadem jimer bahçeci ve başka tüp bebek merkezlerinde deneyip negatif sonuç alanlar,artık maddi yönden daha fazla tedavileri karsilayamadiklari için üniv.tercih ediyorlar.Hatta kaç kişinin özel sağlık kuruluşlarından embriyoları üniv.getirdiklerine şahit oldum.
Şunu da belirtmek isterim arkadaşlar bazen özel tüp bebek merkezlerinin isimlerini veriyoruz ama bunu o sağlık kuruluşlarını karalamak için vermiyorum.Sadece ben bulunduğum şartlar standartlar ve tecrübelerden dolayi bu şekilde değerlendirme yapıyorum.Ben bu seferde üniv.deneyecegim olmazsa ,belki biraz daha bütçemi zorlayıp bahsettiğim sağlık kurumlarında tedavi görüp olumlu sonuç alacağım düşüncesi ile o merkezlere giderim.Büyük ve yanlış konuşmak istemem.Aslinda kimsenin umudunu,kararlarını olumsuz etkilemek de istemiyor ve yazdıklarıma dikkat etmeye çalisiyorum.Suna da adım gibi eminim tüp bebek sürecinde hepimiz yeterli maddi bütçeye sahip olsaydık ve hiç maddiyati düşünmeden yol almaya kalksak eminim hepimiz tedavilere ismi geçen en iyi tüp bebek merkezlerinde tedaviye başlar,biri olmazsa diğeri olur diyip denemeye her seferinde devam ederiz.🤷🏻‍♀️Çünkü biz kadınız herşey beklenir🤣🤣🤣🤣
Tabiki herkesin kısmeti farklı yerde kimin kısmeti hangi hastane yada merkezdeyse Rabbim orayı vesile kılıyor.

Taze transfer yapılırsa 14.750 ilaçsız tedavi paketine ek olarak rahim dinlendirme adı altında +2500 ₺ ilave ücret alıyorlar.Genelde tüp bebek merkezlerinde dondurulmuş embriyo transferi daha fazla olumlu sonuç veridiği için transfere ara veriyorlar.Bahçecide de buna rahim dinlendirme adı altında fiyat prosedürü uyguluyorlar.Ben daha önce 2 kere tüp bebek denemesi tecrübesi yaşadım hiçbirinde ek ücret alınmadı.afıbwdem bile rahim dinlendirdiğinde aylar sonra transfer yapsa bile ücret almıyor.
Transferden sonra kalan embriyo dondurma fiyatınida öğrendiniz mi acaba bunlara ek daha sonra onada ayrı ücret aldıklarını biliyorumda

Transferden sonra kalan embriyo dondurma fiyatınida öğrendiniz mi acaba bunlara ek daha sonra onada ayrı ücret aldıklarını biliyorumda
Embriyoyu dondurma ve 1 yıl saklama 3300₺

Eklentiler

• IMG_20211216_232639.webp
    IMG_20211216_232639.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 35
Ben acıbadem de şahin beye gittim gitmez olaydım.Cok pişmanım.
Fiyat olarakta Acıbadem pahalı bir hastane ama tüp bebek hemen hemen aynı diğer yerlerle

Teşekkürler çok artmis fiyatlar benim bitek embriyo dondurma işlemi.kaldi oda ocakta transferim olacağından nekadar ödeyeceğinizi merak ettim
Dün eczaneden yat bilgisi aldım şubat ayında fiyatlar artıcacakmış

Dün eczaneden yat bilgisi aldım şubat ayında fiyatlar artıcacakmış
Dogrudur ilaçlar zaten ithal olduğu icin pahalıydi sgkli aldığım halde bana çok pahaliya gelmişti , şimdi dahada artar Allah herkesin yardımcısı olsun maddi manevi çok zor bı surec

Ben çok iyi bir merkezde tüp bebek yaptırdım demedim.Tüp bebek kişiye özel bir tedavidir.Bir çok iyi dediğimiz türkiyede isim yapmış merkezlerde 2.3.5 kez tedavi görüp negatif sonuç alan çok insan var.Emin olun bunların çoğunda da açıklanamayan sebepler var.Her denemede daha da dikkatli davranıyorlar.Sizin tüp bebek sürecinizdeki deneyiminiz nedir bilmiyorum ama eksik bilgiye sahip olduğunuzu düşünüyorum.Maalesef etrafımızda yanlış bir algı var.çocuğu olmayan insanlara hemen tüp bebek yapın diyorlar ,oysa bu süreçte ilk denemede tüp bebeğin tutma garantisi olmadığını bu sürecin maddi manevi ne kadar yorucu olduğunu,tedavinin kişiden kişiye değiştiğini kimse bilmiyor.Benimle birlikte aynı dönemde tedaviye başlayıp hamile kalan bir çok insan var.Benim yaş itibari ile yumurta kalitem iyi değil,Amh 2.83 iken tedaviye başladım ama yumurta sayısının çok olması yumurta kalitesinin iyi olacağı anlamına da gelmiyor.Ben lupus hastasıyım buna bağlı antifosfalipid sendromu,trombofili panel testlerinde kanda pıhtılaşma var hiperprolaktinemi var.Yaş 41 oldu.Son opuda yumurtalar boş çıktı.Sizce benim neden negatif sonuçlanmıştır😉Doktor şu yada bu sebep diyemedi.Doğal yolla hamile kalan ben şimdi tüp bebek ile hamile kalamıyorum.Belki de stres kaynaklıdır🤷🏻‍♀️
Acıbadem ile görüştünüz mü siz düşünüyordunuz diye aklımda kalmış..

Acıbadem ile görüştünüz mü siz düşünüyordunuz diye aklımda kalmış..
Acıbadem ile görüşmedim.Acıbadem ile görüşmeye gitmek isteyenler ÇİDER aracılığı ile randevuda talebi ve indirim oluşturabilirler.ÇİDER araştırın derim arkadaşlar güzel paylaşımları oluyor.

evet bahçecide rahim dinlendirme uygulanıyor bende de öyle oldu aralarda gidip kanlar verdim transfer hazırlığı yaptı doktor öyle transferim oldu

evet bahçecide rahim dinlendirme uygulanıyor bende de öyle oldu aralarda gidip kanlar verdim transfer hazırlığı yaptı doktor öyle transferim oldu
Benimde rahim dinlendirme yapıldı şuan transfer için hazırlığa başladık doktorum adetimin 16.gunu kontrole eşinizle birlikte gelin imza verecek oda dedi ama ne için imza verecek onu sormadım sonradan aklima takıldı acaba ne icin imza aliyolar diye sizinde öyle oldu mu acaba o gün transfer olma ihtimali olur mu

Araştırmanın yaştan dolayi bize vermiyor hak
Arkadaşlar konunuza dahil oldum ama, ben uludağ üniversitesinde tedavi görüyorum. Hak vermiyorlar diye birşey yok. Eğer yaşınız 39un üzerindeyse sgk destek vermiyor sadece. Sizin yaşlarınızda yüzlerce hasta var. Ödedikleri rakam 6000 TL. Islemlerin hepsini profesör doktorlar yapıyor. Bir görüşmenizi öneririm.

Arkadaşlar konunuza dahil oldum ama, ben uludağ üniversitesinde tedavi görüyorum. Hak vermiyorlar diye birşey yok. Eğer yaşınız 39un üzerindeyse sgk destek vermiyor sadece. Sizin yaşlarınızda yüzlerce hasta var. Ödedikleri rakam 6000 TL. Islemlerin hepsini profesör doktorlar yapıyor. Bir görüşmenizi öneririm.
Merhaba bir düzeltme yapmak istiyorum.Üniversitede tedavi görmüş ve tekrar tedavi görmek isteyen biri olarak güncelleme yapmış olayım, SGK kapsamında tedavi görecek olanlar sıraya alınıyor ama bu sıralamayı çiftlerin tüp bebek sebebinin ne olduğu göz önünde bulundurularak öncelikli sıraya alıp yada bekleyebilir bir kaç ay daha denilebilir.Normalde asistan doktorlar muayane ve tetkikleri istiyor ama tüm sonuçları tedavi şekline Gürkan hoca(prof) ışıl hoca(doç) Kiper bey(uzm.dr) karar veriyor.
Ücretli hastalarda sıra beklemek yok.Tüp bebeğe yönlendirildiğinizde ilk muayane ve tetkikleri göre tedavinizin başlanmasına karar veriliyor.6000₺ ücret ödüyorsunuz buna transfer işlemi de dahildir.Ekstra 36₺ spermiyogram ücreti ve ilaçlarınızın bir çoğunu SGK raporunuz çıkmadığı için ücretli alıyorsunuz.

Merhaba bir düzeltme yapmak istiyorum.Üniversitede tedavi görmüş ve tekrar tedavi görmek isteyen biri olarak güncelleme yapmış olayım, SGK kapsamında tedavi görecek olanlar sıraya alınıyor ama bu sıralamayı çiftlerin tüp bebek sebebinin ne olduğu göz önünde bulundurularak öncelikli sıraya alıp yada bekleyebilir bir kaç ay daha denilebilir.Normalde asistan doktorlar muayane ve tetkikleri istiyor ama tüm sonuçları tedavi şekline Gürkan hoca(prof) ışıl hoca(doç) Kiper bey(uzm.dr) karar veriyor.
Ücretli hastalarda sıra beklemek yok.Tüp bebeğe yönlendirildiğinizde ilk muayane ve tetkikleri göre tedavinizin başlanmasına karar veriliyor.6000₺ ücret ödüyorsunuz buna transfer işlemi de dahildir.Ekstra 36₺ spermiyogram ücreti ve ilaçlarınızın bir çoğunu SGK raporunuz çıkmadığı için ücretli alıyorsunuz.
Aynen öyle. Ben çok memnunum 2 aşılamamın ardından tüp bebeğe geçiş yaptık. Gürkan hoca bizzat ilgileniyor hastalarıyla. Eğer daha fazla iletişime ihtiyaç duyarsanız özel muayenehanesinde kendisiyle görüşebilirsiniz de.

Aynen öyle. Ben çok memnunum 2 aşılamamın ardından tüp bebeğe geçiş yaptık. Gürkan hoca bizzat ilgileniyor hastalarıyla. Eğer daha fazla iletişime ihtiyaç duyarsanız özel muayenehanesinde kendisiyle görüşebilirsiniz de.
Tüp bebek nedeniniz nedir?

Sgk karşılamıyorsa neden gidelim ?? 6000 bin neye ödeniyor prosedür nasil işliyor

Back
X