Gebeliğe Hazırlık Bursa'da iyi kadin dogumcu ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

svdakahvesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
22
7
1
33
Merhabalar
Esimle 3aydir gebelik denemesi yapiyorum.
Bu ayda tutmazsa kadin doguma gitmek istiyorum.Bursa 'da bildiginiz iyi bir (kadin) kadin hastaliklari doktoru varmi ?

Deniz Güleryüz Çakmak kesinlikle tavsiye ederim

Allah aşkına beni yanlis anlamayin ama nesini begendiniz bu kadinin? Internetteki yorumlara dayanarak gittim gecen ay sifir profesyonellik. Sanki mahalleden arkadasimla karsilasmisim da onla konusuyor gibiydim. Tamam samimiyet onemli o ayri ama o kadinda hoslanmadigim asil şey ciddiyetsizlikti.

Merhabalar
Esimle 3aydir gebelik denemesi yapiyorum.
Bu ayda tutmazsa kadin doguma gitmek istiyorum.Bursa 'da bildiginiz iyi bir (kadin) kadin hastaliklari doktoru varmi ?

Canim bursada 5 ayri doktor gezdim. Sana tavsiyem internetteki yorumlara (yildiz sayisina gore doktor secme) ben öyle üç doktora gittim ikisi vasat altıydı. Suan gittigim doktorumdan memnunum. Kullandigi aletleri ultrason cihazi filan yeni teknoloji. Ekrandan rahim sekline varana kadar goruyor adam. Gayet ilgili ve de gulee yuzlu ayrica. Dusunuraen ozelden yazarim ismini burdan reklam yapmis gibi olmayalim.

Medicana’da Neriman Hanım.
Kesinlikle Neriman hanım. Doruk Yıldırımdayken ablamın doktoruydu öyle güleryüzlü motive edici doktor görmedim. Maalesef medicanada ücretler pahalı olduğu için gidemiyorum. Bende hayat hastanesinde naile Gökçe akagündüze gidiyorum oda çok iyi.

Aa sende mi bursadasın:) Ziya Çetin’den mi bahsediyosun:)

Tabiki herkes memnun kalacak diye birşey yok ben gayet memnun kaldım işinide çok iyi yapıyor bence ben sadece bi öneri yaptım memnun kaldığım için

Özel hastaneye gittigimizde muayene ucretine ek olarak kan tahlili ucreti ultrason ucreti mi aliniyor? Yoksa muayene ucreti verip cikiyormuyuz

Ziya Bey gördüğüm en iyi kadın doğumcu ama yazmadım onu konu sahibi özellikle kadın istiyor diye. Şu kadın olsun tribini de hiç anlamam ya neyse.

Naile Gökçe Akagündüz fotoğrafında çok genç, deneyimsizdir diye gözüm tutmamıştı, gitmemiştim.

Esim kadin doktor takintili. Bence de sacma ama yapacak birsey yok.

Özel hastaneye gittigimizde muayene ucretine ek olarak kan tahlili ucreti ultrason ucreti mi aliniyor? Yoksa muayene ucreti verip cikiyormuyuz
Ne güzel ya, hiç hastanelere yolunuz düşmemiş herhalde. Bunları bilmediğinize göre. Allah da düşürmesin zaten. Muayeneyi ultrasonla yapıyor. Ona ayrı para vermiyorsunuz. Kan tahliline ayrı ücret ödeniyor.

O kısmına hiç dikkat etmedim :) ben beğendim kendisini çok tereddütlü gitmiştim ama. Şeyma doğandan sonra Naile hanım melek gibi geldi..

Aksine son 5 yili hastanelerde gecirdim ve annemi kanserden kaybettim. Özel hastanelere gitmedim cok fazla

Yok canim ziya cetini bilmiyorum, hangi hastane ona mi gidiyorsun? Benim dr orhan orhan. Ozel muanesi var. Acikcasi kendi doktorumunda begenmedigim taraflari var yok degil ama en azindan tecrubesine guveniyorum. Diger gittiklerimin hic birnde kendimi guvende hissedemedim acikcasi.

Devlet hastanelerinde varmi bildiginiz herkes ozel mi tercih ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…