- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi svdakahvesi
-
Yok ben ona gitmiyorum özel muayenehanesi var canım. Orhan Orhan’a eltim gidiyordu pembe mavi de Doğum yaptı memnun kalmıştı.Yok canim ziya cetini bilmiyorum, hangi hastane ona mi gidiyorsun? Benim dr orhan orhan. Ozel muanesi var. Acikcasi kendi doktorumunda begenmedigim taraflari var yok degil ama en azindan tecrubesine guveniyorum. Diger gittiklerimin hic birnde kendimi guvende hissedemedim acikcasi.
Allah rahmet eylesin, sabırlar diliyorum. Bu arada kime gidersiniz bilmiyorum ama gitmemeniz gereken bir doktor söyleyebilirim size. Doruk’ta Aytül Erdoğmuş. Çevremde ona gidip memnun kalmayanlar olmasına rağmen bile bile gittim. Boyumun ölçüsünü aldım. Artık adımımı atmam.Aksine son 5 yili hastanelerde gecirdim ve annemi kanserden kaybettim. Özel hastanelere gitmedim cok fazla
Malesef yepyeni ultra lüks şehir hastanesinde bile hala eski zihniyet bir kere gittim ağlayarak çıktım bir daha gitmeyi düşünmüyorumDevlet hastanelerinde varmi bildiginiz herkes ozel mi tercih ediyor
Doruktaki doktorlar hep kalitesiz :/Allah rahmet eylesin, sabırlar diliyorum. Bu arada kime gidersiniz bilmiyorum ama gitmemeniz gereken bir doktor söyleyebilirim size. Doruk’ta Aytül Erdoğmuş. Çevremde ona gidip memnun kalmayanlar olmasına rağmen bile bile gittim. Boyumun ölçüsünü aldım. Artık adımımı atmam.
Allah devlet hastanelerine yol düşürmesin.Devlet hastanelerinde varmi bildiginiz herkes ozel mi tercih ediyor
Yok ben ona gitmiyorum özel muayenehanesi var canım. Orhan Orhan’a eltim gidiyordu pembe mavi de Doğum yaptı memnun kalmıştı.
Yok ben ona gitmiyorum özel muayenehanesi var canım. Orhan Orhan’a eltim gidiyordu pembe mavi de Doğum yaptı memnun kalmıştı.
Canım tavsiyen için çok teşekkür ederim. Hastnedeki hemşirelerin personelin ilgisini gördüm çok hoşuma gitti ama benim bütçemi aştı malesefCanim seni bulmusken bir de seyi sorayim; gorumcen dogumunu normal mi yapti yoksa sezaryen mi? Simdiki drlarin cogu (yuzde 89'u) sezaryena daha teşne oluyorlar, bu doktorun tercihi ne yönde onu merak ediyorum acikcasi
Canım tavsiyen için çok teşekkür ederim. Hastnedeki hemşirelerin personelin ilgisini gördüm çok hoşuma gitti ama benim bütçemi aştı malesefeltim sezaryen oldu canım, ilk çoçuğunda 7 aylık erken Doğumla mecburi sezaryen olmuştu. Buda öyle oldu. Ama bende fark ediyorum sezaryen çok fazlalaştı. Onlarında kolayına geliyor sezaryen demekki. Bu konuda doktorumun da ne düşüncede olduğunu çok merak ediyorum açıkcası
Evet evet aynen birde özel hastane olunca bende sezaryene meyilli görüyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım çok teşekkür ederim:)Malesef bu kadar fazlalastigi icin insan ister istemez bir ön yargiyla yaklasiyor doktorlara karsi. Dr.la aramda sezaryenla veya normal dogumla ilgili hic bir muhabbet gecmemesine ragmen onu sezaryene daha meyilli olarak goruyorum.Allah hepimizi iyi dr'larla karsilastirsin ne diyelim. Saglikla sihhatle gelsin bebegin insallah
Aylin hanım kız zebram, Aynur değilAcıbadem de Aynur hanım var B Brunello Cicinelli cok tavsiye ediyordu bana da konu sahibi söylemek istedim
merhaba, doktorum iki ay il dışında olacakmış ben de aylin hanımla devam etmeyi düşünüyorum ama kendi muaynanesini açıp acıbademden ayrılcak diye duymuştum bir bilginiz var mı bu konudaAylin hanım kız zebram, Aynur değil
Evet doğum doktorum Aylin Karahasan. Bursa acıbadem.
Aşırı derecede memnunum. Doktorumu cidden çok seviyorum. Doktor kimliğinin dışında da tatlı sert ve muhteşem iyi yürekli, sevgi dolu birisi.
Şiddetle tavsiye ediyorum ♥
Evet kuzum malesef muayenehaneye geçecek. Benim sigortam da acıbadem hastahanesi ile anlaşmalı. Umarım acıbadem sigorta ile anlaşma sağlar ve kendisi ile devam edebiliriz. Üzdü ve tedirgin etti açıkçası bu muayenehane meselesimerhaba, doktorum iki ay il dışında olacakmış ben de aylin hanımla devam etmeyi düşünüyorum ama kendi muaynanesini açıp acıbademden ayrılcak diye duymuştum bir bilginiz var mı bu konuda
benim şahin bey doktorum canım ama o da hastanede olmucakmış mart sonuna kadar... tam benim doğum zamanı... çok tedirginim. aylin hanımı daha önceden bildiğim için ona alacaktm randevu ama onun da ayrılacağını öğrenince mümin beye aldım bakalım nasıl olacak...Evet kuzum malesef muayenehaneye geçecek. Benim sigortam da acıbadem hastahanesi ile anlaşmalı. Umarım acıbadem sigorta ile anlaşma sağlar ve kendisi ile devam edebiliriz. Üzdü ve tedirgin etti açıkçası bu muayenehane meselesi
Doğumları yine acıbademde yaptıracakmış..
Senin doktorun kimdi kuzum?
Kuzum mümin bey de ayrılacak. Birlikte açacaklar muayenehaneyi. Ama tam olarak ne zaman ayrılacak belli değil. Birkaç ay sürebilir belki. Bakarsın senin 2 ayını kurtarır. Benim haftaya randevum var, 1 hafta içinde gitmen gerekmiyorsa ben sana haftaya tam ayrılış tarihini öğrenip söylerim. Ona göre hareket edersin.benim şahin bey doktorum canım ama o da hastanede olmucakmış mart sonuna kadar... tam benim doğum zamanı... çok tedirginim. aylin hanımı daha önceden bildiğim için ona alacaktm randevu ama onun da ayrılacağını öğrenince mümin beye aldım bakalım nasıl olacak...
sordum kuzum oyle bi durum yok dediler şimdilik ama inşallah yoktur. çok iyi olur sen direk doktora sorabilirsen gittiğindeKuzum mümin bey de ayrılacak. Birlikte açacaklar muayenehaneyi. Ama tam olarak ne zaman ayrılacak belli değil. Birkaç ay sürebilir belki. Bakarsın senin 2 ayını kurtarır. Benim haftaya randevum var, 1 hafta içinde gitmen gerekmiyorsa ben sana haftaya tam ayrılış tarihini öğrenip söylerim. Ona göre hareket edersin.
Allah rahmet eylesin, sabırlar diliyorum. Bu arada kime gidersiniz bilmiyorum ama gitmemeniz gereken bir doktor söyleyebilirim size. Doruk’ta Aytül Erdoğmuş. Çevremde ona gidip memnun kalmayanlar olmasına rağmen bile bile gittim. Boyumun ölçüsünü aldım. Artık adımımı atmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?