bursada kadın doğumcu ve hastahane ACİLLL!

Cnm merak ettim Doruk'tan randevu aldım demiştin naptın gittin mi hangi doktora gittin memnun kaldın mı?(ayy çok soru sordum galiba :) )

canım gittim Doruk'a evet... dr. 9.30 randevusu olamama rağmen beni neredeyse 10da aldı odaya ve içeride hastası yoktu.. e tabi çalışan insan olunca zaman olayı çok önemli oluyor.. içeri alınca da ultrason için baya bekletti o arada takvimden bayram tatillerinin günlerine baktı.. hadi tamam insanlık hali dicem ama bi afedersiniz beklettim diyebilirdi.. onun dışında bana çok ekstra iyi dr. gibi gelmedi.. benim istediğim özelliklerden biri konuşkan olması ve karşısındakini rahatlatması.. belki bilgisi iyi bir dr.dur ama karşsınıda rahat hissetmeyince mutsuz ayrılıyorum.. öyle işte.. ama BENİM İÇİN en doğru dr.u bulana kadar gebelik takibini onda yaptırmaya devam edicem.. belki o arada ısınırım (=

canım karar vermiş olmana çok sevindim.. ya benim jimerde daha önce gittiğim dr. vardı hatta gebeliği ilk öğrendiğimde de ona gitmiştim aylin hanım ve de çok sevmiştim dr.u tam istediğim gibi bi dr.du ama en son kontrol için gittiğimzde eşimle doğum fiyatlarını da öğrenmek istedik.. bize normal doğum 3.500 sezeryan 4000 dedi ve bunlar bizim için çok uçuk fiyatlar.. pembe&mavi'ye biz de sorduk aynı fiyatı verdiler bize de.. onun dışında doruk 1240 normal doğum 1770 sezeryan epidural talebi durumda da + 250 istiyoruz dediler... medical park çok daha az dedi zaten doğum ücretleri için.. sözün özü jimer biçok hastaneyi ikiye katlayınca vageçtik ordan...

walla Allah yardımcımız olsun.. dünyaya çocuk getirmek de zooor büyütmek nasıl bilemiyorum

hepimiz için hayırlısı olsun canım.acaba gittiğin doktora göre değişiyo mu fiyat bilemedim.kimi sgk ile anlaşmalı olmuyo kimi oluyo.bu arada bugün pek memnun kalmamışsın anladığım kadarıyla.ne dedi peki?bi sorun yok di mi?hangi doktora gideceksin peki?

slm canım
anladığım kadarıyla olmuyo diye doktora gidip ilaç kullanmamışsın.birçok sebebi olabilir.bi akrabamın uzun seneler olmamıştı.birkaç aylık ilaç tedavisinden sonra hamile kalabildi.hatta yeni kucağına aldı bebeğini...bi doktora gidip tahlil yaptırıp hareket etmende fayda var bence.bunu devlette bir doktor başarmıştı hem de.umarım en kısa zamanda hamile kalırsın...

canım yani dediğim gibi gebeliğin başlarındada sonralarındada gebelerin konuşmaya ihtiyacı oluyor. yani benim için öyle en azından.. gizem hanım pek konuşkan değil.. beslenmeyle alakalı bişey sordum mesela hemen hızlıca sıralayıverdi.. sonra süt ne kadar demiştiniz diye sorum tamamlamadan hemen tekrar aynı şeyleri bi çırpıda saydı.. yani sakin sakin acele etmeden cevapalayabilirdi.. çok şey istiyormuşum gibi mi görünüyor size bilmiyorum ama inanın öyle değil. jimerdeki dr.um istediğim gibiydi işte.. adı aylin akşan bu arada.. ihtiyacı olanlar gidebilir kesinlikle.. müthiş güleryüzlü, acele ettirmeden konuşturan dinleyen ve sonuna kadar cevap veren çok alakadar bir dr.

ben de sürekli doktorumu buana kadar kontrollerini gizem hanıma yaptırmaya devam edicem.. sonra gerekirse değiştiricem artık (=

anladım canım...hepimizin Allah yardımcısı olsun ne diyeyim

anladım canım...hepimizin Allah yardımcısı olsun ne diyeyim

Arkadaşlar merhaba,
Bursadaki özel hastaneler ve doğum ile ilgili son öğrendiklerimi sizinle paylaşayım.
Ben hamileliğimin başında Jimer'e gidiyordum.Daha sonra doktorum oradan ayrıldı kendi muayenehanesine geçti.Jimerde 75 tl öderken özelde 120 ödemeye başladık.
Hamileyken zaman geçmiyormuş gibi gelsede bir bakıyorsunuz ki doğum zamanı yaklaşmış
Hastane araştırmaları yaparkende şöyle ilginç bir bilgiye ulaştık.
Ren-tıp:SGK'lı normal doğum=1000tl sezeryan=1500tl fakat bu fiyatlar Rentıp'ın kendi kadındoğumuna gidiyorsanız geçerli oluyor aksi takdirde doktorunuzun insafına kalmış durumdasınız.
Medicabil:SGK'lı normal doğum=800-1000tl sezeryan=1200tl 200 tl'de epidural farkı alınıyor.Doktorunuz dışarıdan gelsede farketmez dediler (ama benim doktorym böyle birşey mümkün değil dedi.)
Jimer:full paket kuaför,fotoğrafçı,süs vs normal doğum=3500tl sezeryan=4000tl
Şu an özel muayenehanesine gittiğim doktor bizden 3000tl istiyor.İnanın sizler kadar aklım karışmış durumdaBu durumda tek tavsiyem hamileliğin başlangıcında bir hastane doktoru seçmeniz ve takibinizi onunla yapmanız.
Allah hepimize kolaylık versin

merhaba, ben aslında istanbul'da yaşıyorum ancak doğum iznine ayrılınca Bursa ya annemin yanına gitmeyi planlıyorum. o yüzden bursadaki hastaneler ve doktorlar hakkında pek bir bilgim yok. sadece Bursa'da yaşayan bir arkadaşımın tavsiyesi ve tecrübesi var elimde. kendisi iki ay önce Doruk tıp çekirge şubesinde epidural normal doğum yaptı. Doktoru Hatice hanımmış. doğumdan ve hastaneden çok memnun kaldığını söyledi. çok rahat bir doğum yapmış. ben de epidural normal doğum yapmak istediğim için bu tavsiye üzerine aklıma yatmadı değil. çünkü epidural de anestezi uzmanı önemli olan. herkes epidurali yapamıyor. o yüzden ben de iki hafta sonrasına doruk tıp Hatice hanımdan randevu aldım. bakalım kısmetse doğumumu burda yapmak istiyorum. bu arada epidural normal doğumu 1750 tl imiş. tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar varsa ve benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.

merhaba hanımlar bende bursada doktor arıyorum genelde oneriler jimer e rentıpdan olmuş bahar hastanesınden hıc bahseden yokk başka hangi doktoru tavsıye edersınız

Türkan hanımdan bahsediyosunuz galiba.Benimde gebe kalmadan önce aklımda tek bir isim vardı o da Türkan Hanım.jimerden ayrılmasına çok üzüldüm bu şekilde hasta takibi doğum nasıl olur bilmiyorum rentıpa yönlediriyormuş galiba hastalarını.Ben de aylin hanıma başladım şimdilik memnunum her şeyi anlatıyo sorularıma gerçekten çok güzel cevaplar veriyor güler yüzlü ama Türkan hanımla ilgili çok iyi şeyler duymuştum.Sizin nasıl gidiyor peki?

ewt canım bahar uygun diğerlerine göre hem yenidoğan üniteside var aklıma daha çok yatıyor[/QUOTE]

1,5 AY ÖNCE DOĞUM YAPTIM RENTIP HASTAHANESİNDE DR SELİM AKGÜN,DAHA ÖNCE 3 DR DEĞİŞTİRDİM VE MEMNUN KALAMAMIŞTIM VE SORUNLU BİR HAMİLELİK YAŞADIM DR YÜZÜNDEN AMA 7,AYIMDAN SONRA DRUM SAYESİNDE RAHATLADIM VE GÜZEL DOĞUM YAPTIM ALLAHA ŞÜKÜR HER ANI İLE YAŞADIM BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALIRKEN,KESİNLİKLE TAVSİYE EDEBİLRİM VE SGK ANLAŞMASIDA VAR ARTIK HER KONUDA YARDIMCI OLAN BİR DOKTOR PSİKOLOG GİBİ YAKLAŞIMI VAR RESMEN HASTAHANE VE DR GERÇEKTEN HERŞEYİYLE MÜKEMMELDİ..

Aylin Akşan a gitmiş onun hastası olan biri var mı?Şuan jimerde çalışıyor daha önce osmangazi tıpta çalışıyormuş ilk muayenede güzel bi elektrik aldım ama yinede de merak ediyorum.Bilgisiolan var mı acaba??

ewt canım bahar uygun diğerlerine göre hem yenidoğan üniteside var aklıma daha çok yatıyor

1,5 AY ÖNCE DOĞUM YAPTIM RENTIP HASTAHANESİNDE DR SELİM AKGÜN,DAHA ÖNCE 3 DR DEĞİŞTİRDİM VE MEMNUN KALAMAMIŞTIM VE SORUNLU BİR HAMİLELİK YAŞADIM DR YÜZÜNDEN AMA 7,AYIMDAN SONRA DRUM SAYESİNDE RAHATLADIM VE GÜZEL DOĞUM YAPTIM ALLAHA ŞÜKÜR HER ANI İLE YAŞADIM BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALIRKEN,KESİNLİKLE TAVSİYE EDEBİLRİM VE SGK ANLAŞMASIDA VAR ARTIK HER KONUDA YARDIMCI OLAN BİR DOKTOR PSİKOLOG GİBİ YAKLAŞIMI VAR RESMEN HASTAHANE VE DR GERÇEKTEN HERŞEYİYLE MÜKEMMELDİ..[/QUOTE]

canım ne kadardı doğum ücreti?

merhabalar, ben 8 hafta önce jimerde doğum yaptım.dr.um cenk beydi. hamileliğimin başında da sonunda da sıkıntılarım oldu ama dr. bey aklımızda hiç soru işareti bırakmadı. en ufak belirtiyi bile arayıp sordum ve çoğunda mua. için çağırdı ve aradan alıp kont. etti bir aksilik var mı diye.hatta kasılmalarımın olduğu bir gün akşam aradı, nasıl oldun diye çpk şaşırmıştım aramasına. ben çok güvenerek gitttim kendisine ve yanılmadığımı gördüm. hastanede doğum fiyatları pahalı ama ben dr. seçiminden dolayı orada doğum yaptım.bunu ödeyebileckseniz bence aklınızda soru işareti kalmadan devam edebileceğiniz bir dr. ve hastane.doğumda da herkes gerçekten çok ilgiliydi. ilk doğumumu acıbademde yapmıştım. arada çok fazla fark göremedim, sadece acıbademin bebek hemşirelerinin tümünün çok iyi olduğunu düşünüyorum. jimerde bazı bebek hemşireleri çok iyiydi, bazıları biraz daha ilgisizdi.
hamile olanlara sağlıklı birhamilelik ve doğum diliyorum, bebek iseyenlere de hayırlısıyla allah nasip etsin diyorum.

Merhabalar
Henüz hamile değilim ancak, doktor araştırmasındayım...
Önce Medical Park Özlem hanıma gittim, kendisi iyiydi ama hamileydi, doğum iznine ayrılmış olabilir.
Yıldırım Doruk'ta Gizem Yıldırım'a gittim daha sonra. Çok konuşkan biri değil ama bir çok arkadaşımdan referans alark gittim, ilk izlenimim iyi. Ancak sanki o da hamile gibi geldi bana. Ama emin olamadığım için de soramadım.:26:
Eğer hamileyse onun da sürekliliği olmaz sanırım :26: Yıldırım Doruk'ta bir de Nuray hanım var, onun hakkında bilgisi olan var mı? Bir de Yıldırım doruk hastanesinde epidural anestezi uygulatan oldu mu hiç?

Merhaba Dilerim En kısa sürede hamile kalır bebeğinizi kucaklarsınız,

Ben Medical Parkta size Dr. Ahmet Yılmazı önerebilirim,doğum fotoğrafçılığı yapıyorum,kendisinin doğumlarına girdim ve çok beğendim hasta ile olan diyaloglarını iyi bir doktor...
Gizem Yıldırım onda da doğum yaptım,benim doktorumdur, çok severim onu evet fazla konuşmaz ama öz konuşur ,sizi rahatlatır,doğal bir kişiliği mütevazi bir kişiliği var kendisinin ,yıllar yılı o hastanede...Ve bir probleminizi olduğunda ne zaman olursa olsun direkt ulaşabiliyorsunuz...(gizem hanımın 2,5 yaşında bir kızı 10 yaşında bir oğlu var,o karnı onun doğum şişliği atamadı ,kaldı öyle.)(telefonda) Nuray Sözeri sanırım o da iyi bir doktor diye duymuştum.

çok teşekkür ederim, inşallah.
Ahmet Yılmaz ı çok duydum ancak erkek doktor istemiyorum.
gizem hanım için dedikleriniz de içimi rahatlattı, sağ olun.
siz normal doğum mu sezeryan mı oldunuz peki

bursada çok doktor ve hastane gezdim.polikistikoverli olduğum için çok kolay hamile kalamadım.hamilelik sürecim de çok sıkıntılı geçti zaten.doktorum TÜRKAN ATAKAN YAVUZ haziran 2012de jimerde tanıdım kendisini ikinci kontrole gittiğimde hastaneden ayrılacağını muayenehane açacağını söyledi.ondan iyi bir elektirik aldığım için olsa gerek muayenehanesinde takibimi yaptırmaya devam ettim ve ağustosta hamile kaldım.gece gündüz hiç fark etmez her anımızda her sıkıntımızda yanımızda oldu.sancılandım aradım gecenin 1inde hastaneye yanıma geldi.bir doktordan çok arkadaş oldu bize bıcır bıcır çok konuşkan canayakın biri.şubat 2013te çekirge dorukta erken doğum yapmak zorunda kaldım sebep yumurtalık dönmesi+gebelik zehirlemesi.bebeğim 36 gün küvözde kaldı.bu süreçte de türkan hanım yine yanımızda oldu birkaç kez bebeğimizi hastanede ziyaret etti durumunu takip etti.şimdi nerede derseniz ihsaniye metro durağının karşısında UMİ PLAZA var.muayenehanesi orada.bursada kadın doğumcu arayanlara gözüm kapalı tavsiye ederim. sezeryanla doğuma 2500tl ödedik hayatınızın en önemli süreci biraz fedakarlık edip özel doktora gitmek en mantıklısı bence hele de benim gibi sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorsanız..bu arada doğumu genelde rentıpta yaptırıyor ama bizim bebeğimiz erken doğduğu için çekirge dorukta yaptırdı doğumumu yeni doğan yoğun bakım ünitesi daha iyiyiymiş çünkü.

Merhabalar,
Ben de henüz hamile değilim ama doktor araştırıyorum. Burada bütün yazılanları okudum ve okudukça kafam daha çok karışıyor maalesef, emin olamıyorum. Öncelikle SGK ile anlaşması olan en uygun hastane ve doktor tercih sebebim, malum maddi olanaklar sebebiyle. Diğer yandan gideceğim doktora gerçekten kanımın ısınması ve iyi iletişim kurabilmem lazım, yani arkadaş gibi yaklaşabilmeli. Benim yıllardır düzenli olarak ilaç kullanmamı gerektiren bazı kronik rahatsızlıklarım da var ve hamile kalmak istediğim için şu anda tedavilerim kesilmiş durumda, bu yüzden de sıkıntı yaşıyorum, hem fiziksel hem psikolojik olarak. Yani hamile kalırsam bu süreçte beni takip edecek doktorun sorunlu bir hamilelik yaşayabileceğim için benimle yakından ilgilenmesini, tüm rahatsızlıklarımı birlikte değerlendirerek bana yaklaşmasını istiyorum. Hem şoför arkası hem cam kenarı istemek gibi oldu ama ne yapalım, öyle işte :) Kısacası, böyle iletişimi kuvvetli ve maddi olarak da zorlamayacak bir doktor tanıyan, önerebilecek olan varsa çok sevineceğim.
Bütün hamilelere ve hamile kalmaya çalışanlara iyi şanslar, kolaylıklar, sevgiler...

Normalde doktorum Bahar hastanesinde nagihan hanımdı. hastane yogun oldugu ıcın baska bir doktor mu denesem dedım ve bugun yıldırım dorukta Feyza Bayram'a gıttım ama malesef tam bır hayal kırıklıgıydı. bahar hastanesıne kıyasla doktorun ultrason u cok eskı bır cıhazdı bebegım 17. haftasında olmasına ragmen hıc de net bı goruntu saglayamadı. baharda 13. haftadakı goruntu cok cok daha nettı. cınsıyetını de anlayamadı. cok bılgılı bır doktora da benzemıyordu, cok soguk karsıladı bızı ve 3lü test ıcın zorladı, ben 2li test ıyı cıktıgı ıcın 3lu test yaptırmak ıstemedıgımı soyledım. hastanenın dogumlarıyla ılgılı bılgı ıstedık, fazla bılgı vermedı. beslenmem konusunda tavsıye ıstedım ona da sadece saglıklı yıyecekler ye dedı o kadar :) Çocugun hareketlerını bıle secemedık ultrasondan baharda daha 2.5 aylıkken cok net hareket bellı oluyordu. baharda Nagıhan hanım cok cok daha deneyımlı bır doktormus megerse, ama ordada tek sorun cok yogun olması doktorumuzun
Eskıden yıldırım dorukta yalcın gürel vardı ondan da cok memnun kalmıstım cok konuskan ve guleryuzlu cok ılgılı bır doktordu ama özel muayenehaneye gecmıs o da malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…