Saç Rengi ve Saç Boyama Bursada kuaför arayıpta edinemeyenlere tavsiye

YORGUN CAZI

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
3
0
41
slm hanımlar.. bu konudan kendim müzdarip olduğum için benim gibi kendine iyi kuaför arayıpta bulamayanlara tavsiyem... Show kuaför..

14 yıldır bursadayım ve kendime doğru düzgün istediğimi anlayan ve becerebilen bi kuaför bulamıştım yakın zamana kadar..

artık buldum:))) kesinlikle tavsiye ediyorum. ben çok menün kaldım.. istediğimi bir seferde anlayan ve uygulayabilen bi kuaförüm oldu sonunda..

bi kaç foto atıyorum size fikriniz olsun diye.. kesimde boyada işlerinde çok iyiler. tavsiye ederim..

Eklentiler

• 20150122_201826.jpg
    20150122_201826.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 610
  • 20150122_201911-1.jpg
    20150122_201911-1.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 563
Son düzenleyen: Moderatör:
Saç açma ve boya konusunda özellikle iyi mi?

şöyle anlatayım benim belime kadar gelen kızıl saç üzerine boyadığım siyah boyayı aradan 1-2 ay geçmesine rağmen 4-5 saatte özenle ve yakmadan sarıya kadar açtı, ve gayet iyi bir fiyata, çok dikkatliler ve ne istediğini anlıyorlar. nazik ve güler yüzlüler, caddeye bakan ufak bi balkonları var süreni beklerken oturup sigara ve kahve içebiliyorsun:)

şöyle anlatayım benim belime kadar gelen kızıl saç üzerine boyadığım siyah boyayı aradan 1-2 ay geçmesine rağmen 4-5 saatte özenle ve yakmadan sarıya kadar açtı, ve gayet iyi bir fiyata, çok dikkatliler ve ne istediğini anlıyorlar. nazik ve güler yüzlüler, caddeye bakan ufak bi balkonları var süreni beklerken oturup sigara ve kahve içebiliyorsun:)
Orayı da tecrübe etmek lazım açma boyama ne kadar aldılar omuzlarımdan biraz aşagıda saçımı kesme açma boyama 120 tl aldılar show kuaförde

Dedigim gibi 14 yıldır bursadayım bi çok kuaför denedim. ama ilk kez ne istediğimi rahatlıkla anlayan ve uygulayan bi kuaför buldum.. ayrıca fiyatlarıda uygun gerçekten.. başka bi yere gitmem artık... kuaförüm Show artık :KK70:[/QUOTE]

merhabalar , ben uzunca bir zaman iyi bir kuaför arıyor bir türlü de cesaret edemiyordum fakat hafta sonu Enes Aslan kuaföre gittim.Saç boyası röfle, topuz, saç örgüsü vs müthiş bir kuaför.Fiyatları da gayet normal.Zaten ilk gittiğinizde öncelikle saçınız analiz ediliyor.Çok profesyonel bir şekilde renk seçimi yapılıyor cilt tonuna göre filan yani ,ben bayıldım.Artı çok sıcak ,içten ve güler yüzlü bir hizmet veriliyor.Herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.Kükürtlü cadde üzeri..

merhabalar , ben uzunca bir zaman iyi bir kuaför arıyor bir türlü de cesaret edemiyordum fakat hafta sonu Enes Aslan kuaföre gittim.Saç boyası röfle, topuz, saç örgüsü vs müthiş bir kuaför.Fiyatları da gayet normal.Zaten ilk gittiğinizde öncelikle saçınız analiz ediliyor.Çok profesyonel bir şekilde renk seçimi yapılıyor cilt tonuna göre filan yani ,ben bayıldım.Artı çok sıcak ,içten ve güler yüzlü bir hizmet veriliyor.Herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.Kükürtlü cadde üzeri..
Merhaba ben de saçıma ombre yaptırıcam açma ve boyama işlemi olacak nalbantoğlunda bir kuaföre gittim 250 tl fiyat çıkardı ama korkuyorum açıkçası o parayı verip ağlayarak ordan çıkmakla.Bu dediğiniz kuaförün fiyat aralıkları,ilgi ve alakaları nasıl?

Ben de gitmemeniz için tavsiyede bulunabilirim.Geçen cts arkadaşımın düğünü için zafer plazadaki kuaföre tercih ettim.Etmez olaydım.18.30 da randevu alıp gittim.19.30 da anca makyajıma başlayabildi.Bir tane çalışan bayan vardı.Manikür,pedikür,kaş alımı,makyaj her şeye bir çalışanın yetişebilmesi mümkün olabilir mi?Ben geç kalıyorum dedikçe çalışanlarda ayrı ağırkanlılık.Ben böyle bir şey görmedim.Pek tabi ne saçım istediğim gibi oldu ne de makyajım.Hele makyaj felaketti.Nasıl bir eyeliner kullandıysa artık yarım saat sonra eyelinerden göz kapaklarımda gölge oluşmuştu!Verdiğim para da 100 lira.5 ay evvel de nilüferdeki emma'ya gitmiştim.O da tam bir felaketti.Önceden de gittiğim bir yerdi.O günden beri adımımı atmıyorum.Oraya da maşa yarım toplama ve makyaja 120 tl vermiştim.Aldıkları paranın karşılığını kesinlikle vermiyorlar.90ların saçıyla makyajıyla iş yapıyorlar.Vizyon falan yok hiçbirinde.Saç kesimi için de Sheratondaki kuaföre gittim.Fırsat sitesi sağolsun yıkama+kesim+föne 20 Tl verdim.Çalışanlar oldukça ilgili ve güler yüzlü.Fırsat devam ediyorken denenebilir.Makinür ve pedikür için Jale Menditto'yu önerebilirim.Önceden Emma da çalışıyordu.Şimdi kendi yerinde Carrefour civarında.Kesinlikle işinin ehli.Ancak oldukça pahalı.Manikür ve pediküre 70 lira verdim.Sık gidebileceğimi sanmıyorum.Kaş alımı için bir kaç kez Kağan'a gittim Nalbantoğlunda.Ancak son gittiğimde memnun kalmadım.Sadece çıkanları almış.O kadarını ben de yapabiliyorum.Kaş alımı 20 lira.Bir daha gideceğimi sanmıyorum.Kullandıkları ağda mı iyiydi işini yapan mı bilemiyorum ama ağdadan çok memnun kaldım.Bana yardımcı olan Fevziye hanımdı.Kaş alımı için bulvardaki Yasemen güzellik salonunu merak ediyorum.Giden var mı acaba?Belki merak eden vardır Mac deki makyaj uygulaması iki çeşitmiş.birinde sadece bir bölgeye yoğunluk veriliyormuş 110 tl;diğeri tüm yüz 160 tl.Ödenen tutar kadar çek veriliyormuş.O çekle de alışveriş yapılabiliyormuş.Alışveriş yapmayı düşünenlere iyi bence.Makyaj bedavaya geliyor bir nevi.

Merhaba ben de saçıma ombre yaptırıcam açma ve boyama işlemi olacak nalbantoğlunda bir kuaföre gittim 250 tl fiyat çıkardı ama korkuyorum açıkçası o parayı verip ağlayarak ordan çıkmakla.Bu dediğiniz kuaförün fiyat aralıkları,ilgi ve alakaları nasıl?
merhaba sorunuzu yeni gördüm.fiyatları bence gayet makul.kullandıkları malzemeler kaliteli.isterseniz telefonunu verebilirim.fiyat sorabilirsiniz.internetten tavsiye aldım derseniz serap hanımdan.Ama emin olun her halde çok ilgili ve çok nazikler.Enis Aslan tel:0224 233 0015

merhaba sorunuzu yeni gördüm.fiyatları bence gayet makul.kullandıkları malzemeler kaliteli.isterseniz telefonunu verebilirim.fiyat sorabilirsiniz.internetten tavsiye aldım derseniz serap hanımdan.Ama emin olun her halde çok ilgili ve çok nazikler.Enis Aslan tel:0224 233 0015
Çok teşekkür ederim ama artık çok geç başka bir kuaföre gittim ombre istedim bana ışıltı yaptı ve utanmadan çok güzel oldu dedi dalga geçer gibi parama mı yanayım saçımın olmamasına mı yanayım bilemedim,evde kendim yaptım...

X