• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bursa'da önerebilceğiniz Üroloji doktoru ve varıkosel için

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bulut161

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
1.208
350
53
40
Merhabalar Bursa lı değilim bursa geliniyim ,, eşimde varıkosel 1 grade doktorlar ameliyata gerek yok dedıler yalnız hız morfolojımizde sorun var bize bursada önerebilceğiniz iyi üroloji doktoru kim var

Merhaba bende bursaliyim bence Uludağ Üniversitesi hastanesine gitsen çok iyi olur çok sıra oluyor ama çok iyi doktorları var 4 den sonra profesörler giriyor ücretli bide umi plana var fakültenin her doktorunun özel muayenesi var her bölümün muhtemelen o bölümde vardır

Uludağ üniversitesi bi arastırAyım çok tşkederim ❤

Merhaba canım eşin ameliyat olmus sanırım. Bursada hangi doktora gittiniz acaba. Bende eşim için doktor bakıyorum. Birde ameliyat öncesi değerleriniz kaçtı sayı hız morfoloji olarak ?

Uludağ üniversıtesı Burhan coşkunda olduk öneriler 4 ayda sonuc alan olmuş morfolojı 0,1 hız 0 su sayı 38 milyondu ,sizin nasıl durum

Uludağ üniversıtesı Burhan coşkunda olduk öneriler 4 ayda sonuc alan olmuş morfolojı 0,1 hız 0 su sayı 38 milyondu ,sizin nasıl durum

Bizim sayı 6 milyon, ileri hız 0 , yavaş ileri 40, morfoloji 1. Ürolojiye gitmeden tüp bebek denedik ama negatif sonuc. Varikosel varmı bilmiyorum eşim hiş muayene olmadı. Ameliyat derse doktor olmakta istemiyor napıcagımı şaşırdım. 2 ay proxeed plus kullanmıstı tüp bebekten önce ama değerleri hiç değişmedi 😞

Eşimde aynı durumdaydı Yalova uzmanlara gittik yazdığı ilaçlar işe yaradı ikinci ayda gebe kaldım çok şükür

Bizim sayı 6 milyon, ileri hız 0 , yavaş ileri 40, morfoloji 1. Ürolojiye gitmeden tüp bebek denedik ama negatif sonuc. Varikosel varmı bilmiyorum eşim hiş muayene olmadı. Ameliyat derse doktor olmakta istemiyor napıcagımı şaşırdım. 2 ay proxeed plus kullanmıstı tüp bebekten önce ama değerleri hiç değişmedi 😞
Ürolojı bölümüne gıtse edunuz bu baktırsaa varıkosel varsa morfolojı o olunca tutma ıhtımLı dusuk oluyormuş ameliyat düzelme olunca çokta beklemek istenmezseniz tüp

Ürolojı bölümüne gıtse edunuz bu baktırsaa varıkosel varsa morfolojı o olunca tutma ıhtımLı dusuk oluyormuş ameliyat düzelme olunca çokta beklemek istenmezseniz tüp

Büyük ihtimal varikosel var bu ay gidicez ürolojiye ama ameliyat olmam diyor napıcağımı şaşırdım. Sanırım varikolsel olunca tüp bebekte tutmuyor o yüzden negatif oldu bizimde. Hayırlısı bakalım😞

Büyük ihtimal varikosel var bu ay gidicez ürolojiye ama ameliyat olmam diyor napıcağımı şaşırdım. Sanırım varikolsel olunca tüp bebekte tutmuyor o yüzden negatif oldu bizimde. Hayırlısı bakalım😞
Allahtan ümit kesılmez neden ameliyat olmak istemıyor cok basıt bır ameliyat

Evet basit bir ameliyatmıs ama zaten sperm testi için bile zor ikna ettim. inşallah varikosel değildirde bide onun için mücadele vermem
İnşAllah değildir ama sıkıntının ne oldugunu bılmekte önemli biz iki sene ne oldugunu bılmıyorduk

İnşAllah değildir ama sıkıntının ne oldugunu bılmekte önemli biz iki sene ne oldugunu bılmıyorduk

Haklısın sorunu bulmak ayrı dert mücadele vermek ayrı. Arkadaşlarım bir iki ayda hamile kaldı hep inanki onlar gibi olmak için neler vermezdim. 😕

Back
X