Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uludağ üniversitesi bi arastırAyım çok tşkederim ❤
Uludağ üniversıtesı Burhan coşkunda olduk öneriler 4 ayda sonuc alan olmuş morfolojı 0,1 hız 0 su sayı 38 milyondu ,sizin nasıl durum
Eşimde aynı durumdaydı Yalova uzmanlara gittik yazdığı ilaçlar işe yaradı ikinci ayda gebe kaldım çok şükür
Yalova’da hangı uzmana gittinizEşimde aynı durumdaydı Yalova uzmanlara gittik yazdığı ilaçlar işe yaradı ikinci ayda gebe kaldım çok şükür
Ürolojı bölümüne gıtse edunuz bu baktırsaa varıkosel varsa morfolojı o olunca tutma ıhtımLı dusuk oluyormuş ameliyat düzelme olunca çokta beklemek istenmezseniz tüpBizim sayı 6 milyon, ileri hız 0 , yavaş ileri 40, morfoloji 1. Ürolojiye gitmeden tüp bebek denedik ama negatif sonuc. Varikosel varmı bilmiyorum eşim hiş muayene olmadı. Ameliyat derse doktor olmakta istemiyor napıcagımı şaşırdım. 2 ay proxeed plus kullanmıstı tüp bebekten önce ama değerleri hiç değişmedi![]()
Valla bi taneydi heralde adını çok hatırlayamadımYalova’da hangı uzmana gittiniz
Ürolojı bölümüne gıtse edunuz bu baktırsaa varıkosel varsa morfolojı o olunca tutma ıhtımLı dusuk oluyormuş ameliyat düzelme olunca çokta beklemek istenmezseniz tüp
Hamgı hastaneValla bi taneydi heralde adını çok hatırlayamadım
Allahtan ümit kesılmez neden ameliyat olmak istemıyor cok basıt bır ameliyatBüyük ihtimal varikosel var bu ay gidicez ürolojiye ama ameliyat olmam diyor napıcağımı şaşırdım. Sanırım varikolsel olunca tüp bebekte tutmuyor o yüzden negatif oldu bizimde. Hayırlısı bakalım![]()
Yalova uzmanlarHamgı hastane
Allahtan ümit kesılmez neden ameliyat olmak istemıyor cok basıt bır ameliyat
İnşAllah değildir ama sıkıntının ne oldugunu bılmekte önemli biz iki sene ne oldugunu bılmıyordukEvet basit bir ameliyatmıs ama zaten sperm testi için bile zor ikna ettim. inşallah varikosel değildirde bide onun için mücadele vermem
İnşAllah değildir ama sıkıntının ne oldugunu bılmekte önemli biz iki sene ne oldugunu bılmıyorduk
Nasip kısmet vızım sınavımızda buHaklısın sorunu bulmak ayrı dert mücadele vermek ayrı. Arkadaşlarım bir iki ayda hamile kaldı hep inanki onlar gibi olmak için neler vermezdim.![]()