Gelinbaşı ve Gelin Tacı bursada önerebileceğiniz kuaförler

sihirlivega

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
43
8
98
Sakarya
bursada gelin başını güzel yapan bildiğiniz kuaför var mı?yardımcı olurmusunz? haziran 15 de düğünüm var ve saçlarımı güzel yapan bir kuaförde yaptırmak istiyorum ancak kuaför kültürüm çok fazla yok. bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi??

canım, arkadaşım zarifeye gitmişti çok güzeldi gerçekten o makyaj harika ötesiydi yani.bende oraya yaptırmayı dündüm.ama malesef düğün salonumla anlaşmalı olduğu için kuaförümü seçemiyorum.ekstradan da kuaför parası vermek istemiyorum,kına için seçtiğim salon da 3 yerle anlaşmalı biri ünlü kuaför biri beşevlerde sach park diğeri de ataevler kuaför şadya valla birini seçicem artık canım.başka bi arkadaşım da şiir kuaföre gidicek nalbantoğlunda faceden bakabilirsin hoş modeller yapmış canım

canım, arkadaşım zarifeye gitmişti çok güzeldi gerçekten o makyaj harika ötesiydi yani.bende oraya yaptırmayı dündüm.ama malesef düğün salonumla anlaşmalı olduğu için kuaförümü seçemiyorum.ekstradan da kuaför parası vermek istemiyorum,kına için seçtiğim salon da 3 yerle anlaşmalı biri ünlü kuaför biri beşevlerde sach park diğeri de ataevler kuaför şadya valla birini seçicem artık canım.başka bi arkadaşım da şiir kuaföre gidicek nalbantoğlunda faceden bakabilirsin hoş modeller yapmış canım

Benimde dugun salonu unlu kuaforle anlasmaliymis. bnde senin gibi ekstradan kuafor masrafi yapmak istemiyorm ama kuaforde cok onemli bnm icin o yuzden cok tereddutteyim.dugun oncesi prova var mi onuda ogrenicem :) unlu kuaforle ilgisi bilgisi olan varsa lutfen bilgilendirsin bizi

şiir kuaför güzel yapıyor beğenmediğin birşey olursa rahatlıkla söyleyebiliyorsun senin istediğin gbi yapıyorlar

Çarşambada fatoş kuaför varmış buraya gidenler bilgi verebilir mi benim düğün salonum burayla anlaşmalıymış ve benim hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz :/

Çarşambada fatoş kuaför varmış buraya gidenler bilgi verebilir mi benim düğün salonum burayla anlaşmalıymış ve benim hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz :/

ben kanalboyunda bir fatoş kuaför biliyorum ama çarşambada bilmiyorum. ben de düğünüm için çarşambadaki arzu kaya kuaföre gideceğim giden tanıdıklarım varmış memnun kalmışlar inşallah ben de memnun kalırım :31:

ayy ne yapacağım hiç bilmiyorum kuaför önemli sonçta hiç bilmediğim bi kuaförede gidemem :/ inş memnun kalırsın cnm :)

Bende bir Bursalı olarak nişanımda bayağı bir kafa yormuştum bu konuda. Saçını bile kendi boyuyan biri olarak pek kuaför kültürüm olduğu söylenemez. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile (tavsiyelerine güvendiğim bir arkadaşım) fsm de artı saç tasarıma gittim. Gerçekten çok memnun olarak ayrıldım. Çok doğal ve bence zarif bir dağınık topuz yapmıştı. Makyaj yapan arkadaşta tam ben istediğim gibi hiç abartı olmayan çok doğal bir makyaj yapmıştı. Herkesin beğenisi tabi ama çok renkli olunca boya kutusundan çıkmış gibi hissediyorum ben kendimi. Yani saçımda makyajımda tam benim istediğim gibi abartıdan uzak ama bir o kadarda zarif ve asil olmuştu. Nişanlım dahil de herkes hem saçımı hem makyajımı çok beğenmişti. Nişanımdan sonra arkadaşlarımın düğünleri için bir kaç kez daha gittim artık ne istediğimi söylemiyorum bile Halim Bey saçımı Fatma Hanımda makyajımı tam istediğim tarzda yapıp yolluyorlar beni :)) Eylülde kısmetse düğünüm var ve düğün salonunun kuaförü neresi diye sormadım bile kızlar, o kadar memnun olarak çıktığım için her girdiğimde yine oraya gideceğim. Biraz fazla uzun oldu sanırım ama açıklayıcı olsun istedim. Abartıdan uzak ama bir okadar asil ve şık dursun diyorsanız bence bir tanışın derim. Hepinizin gönlünüzdeki saça ve makyaja kavuşmanız arzumla beraber hepinize bir ömür mutluluklar dilerim :))

Back
X