Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

Filo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
1.155
13
683
Bursa
bursada oturan arkadaslar iyi bir doktor arıyorum bana yardım edermisiniz

cenk aşkalli derim başka bişey demem . 2 ay 9 gün önce doğum yaptım , düzenli takibindeydim , sezeryan oldum . allah razı olsun çok memnun kaldım , çok tereddütlerim vardı ama sağ salim oldu bitti .

Medical Park'ta Doç. Dr. Murat Arslan, insanı sakinleştiren, konuya hakim, ilgili bir doktor.

arkadaslar tesekkürler murat beyi duymustum ama cenk bey sigortanınmı

arkadslar ilginiz için çok teşekkürler yalnız birsey sorucam bebek olmaması için yani kısırlık içinmi gittiniz benim asıl sorunum bu hanginiz bu konuda memmun kaldı cevap yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar Iyi Günler Hapinize 4 Hafta önce Düşük Yaptim Bunun Için Iyi Bir Doktor Ariyorum Yardimci Olabilirmisiniz Birde Bir Sortum Olucak Folik Asit Ne Işe Yariyor Hamilelikte öneriliyormuş Bilginiz Varmi

Arkadaşlar Iyi Günler Hapinize 4 Hafta önce Düşük Yaptim Bunun Için Iyi Bir Doktor Ariyorum Yardimci Olabilirmisiniz Birde Bir Sortum Olucak Folik Asit Ne Işe Yariyor Hamilelikte öneriliyormuş Bilginiz Varmi

Çok geçmiş olsun canım..ben Bursa da FARUK DİNÇŞAHİN in üstüne doktor tanımam...

arkadaslar ilginize tesekkür ederim,mehalpcim pembe mavi bana cok yakın lale hanıma daha önce gitmişmiydin canım biraz bilgi verirmisın.............

gülüm 86 benimde 4 tane düşüğüm var şimdi 5.ye hamileyim. düşük konusunda pembe mavi doktorlarından nedret kolsala gitmeni tavsiye ederim. bana uyguladığı tedaviyle şimdilik hamileliğim yolunda şükür. aynı zamanda zübeyde hanım doktoruda kendisi tahlilleri hastanaden yaptırabiliyosun.

Çok geçmiş olsun canım.. Faruk Dinçşahin konusunda gerçekten uzman bir doktor ve hastalarıyla çok yakından ilgileniyor.

Bence Bursada bu işin en iisi Bülent Kayhan derim ...................a.s

Benim dr.umdur ve çok memnunum............
Hele ki hamileliğim sırasında gece bile telle arayıp sorunum varmı yokmu die sormuştu.......Gerçi bu 11 yıl önceydi.............:1rolleyes:

a.s.a.s.

Canım o benim de doktorumdu. İlk bebeğimde ama bi daha hamile olsam gitmeyi düşünmüyorum. Evet muayenehanesinde ilgi alaka süper ama hastanede aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Birisi nedret kolsal demiş katılıyorum onun iki hastasını tanıyorum. Birinde arkadaşım doğuma gittiğinde kendisi de hasta ve tedavide imiş ama buna rağmen iki üç kez cep telefonundan arkadaşımı arayıp nasıl gittiği konusunda bilgi almış, özür dilemiş, arkadaşımı rahatlatmış. Diğeri de görümcem hem hamileliği sırasındaki ilgisinden hem de doğumda çok memnun kaldı. Ben doktor diye bu şekilde ilgilenene derim.

Çocuk doktoru derseniz de kesinlikle kesinlikle Cemil Tüzüner. Oğlumun doktoru gecenin bir yarısı bile arasanız yüksünmeden mutlaka ilgilenir.

arkadaslar nedret hanım pembe mavi demi yoksa muayene hanesi varmı,aslında bugün bir arkadas nejdet bey demişti ama sizler böyle diyince vazgeçtim biraz bilgi verirmisiniz:çok üzgünüm:

Faruk Dinçşahin jimer kadın doğum merkezinden ayrıca sigortanın doktoru. Doktor ayrıca 2 sene Amerikada yüksek lisans yapmış birisi hastasının psikolojisinden çok iyi anlayan biri.

ben 10 yıldır zübeydenin doktoru ziya çetin e gidiyorum ve çok memnunum hem muayende hemde hastanede çok ilgileniyo telefonda rahatlıkla bilgi veriyo eğer hastası varken telefonda görüştürmese bile sekreteri o seni mutlaka arıyor görüşmek için tavsiye ederim

filo nedret hanım pembe mavinin doktorlarından aynı zamanda zübeyde hanımında. böyle zamanlarda herkes bi dk. söylüyor insanın kafası karışıyor karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…