Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

Canim Ben Henüz Hamile Değilim.jale Hanima Düzenli Olarak Rutin Kontrollerimi Yaptirmak Için Gidiyoruz.ben Doğum Kontrol Hapi Kullandiğim Için En Küçük Rahatsizliğimda Gidiyorum Jale Hanima.o Da Rahime Falan Bakiyo Kalinlaşma Varmi Diye.yani çok Memnunum.çok Güleryüzlü Bi Doktor.evet Eğitime Gitti Bu Yaz Yurtdişina.yeni Hastane Için.ben Kismetse Jimer De Doğum Yapacağim.jale Hanim Gerçekten 4/4 Lük Bi Doktor.eminim Ggülin Hanim Da öyledir.valla Ben çekirge Ssk Yi Hiç Sevemedim.ama Tercih Senin.cumartesi Kontrolüm Var Inşallah Herşey Yolundadir.

Senin Bebeğin De Hayirli Olsun Cinsiyeti Ne Canim

ne bilim ben şimdilik memnunum doktorumdan .amaa Melike yi kesinlikle tavsiye etmiyorum.çok ters bir doktor ve de çok sert..memnun kalmayan çok arkadaşım var.

selam Arkadaşlar Bende Bursaliyim Ve Melike Omak Yildirimin Gebesiyim Samimi Söylüyorum Size Neden Negatif Geldiğine şaşirdim, Allah Var Yukarda Bana çok Destek Oluyor Bütün Testlerimi Yapiyor, Rahatlikla Cepten Arayabiliyorum Ve Bana Cevap Veriyor Hiç Birkere Bile Sikilmiş Tavir Sergilemedi, Inanin çok şeker Bir Hanim Diye Söz Ediyorum Ondan,fakat Ben Hep Muay.e Gidiyorum
Ama Allah Razi Olsun Telkinleri Sayesinde Doğum Korkusunu Bastiriyorum...

Sevgilerimle......

arkadaşlar bursadasınız bana sevket yılmaz hastanesinden ii bi dr sölermisiniz.bende dr arıyorum ama ii olsun istiyorum melike hanım ii degil.mustafa demirhanda öle.cenk aşkalli ii diyolar ama emin degilim onuda sezeryan çok yapıyo diolar ben kısmetse hamilelikte ve dogumumda sorunsuz bi dr hasta ilişkisi istiyorum.dogumumuda normal olsun istiyorum bi aksilik olmazsa.bana yardımcı olurmusunuz

sezeryan olayını bilmem ama cenk aşkalli çok iyi bir doktor..arkadaş gibi..çok ilgili..24 saat telefonla ulaşabilirsin,moral verir,destek olur,her şeyiyle mükemmel..ben de çok araştırdım,%90 cenk bey deyince ona gitmeye karar verdim..yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım:)

hamilemisin canım sen bende ona gitmeye karar verdim heralde durup dururkende sezeryan yapmaz ben istemedikce demi

cnm ben bahar hstnsnde nagehan hanıma gidiyorum şimdilik çok memnunum doğuma günlerim kaldı nasıl olacak merak ediyorum ama tawsiye üzerine gittim dr çok iyiymiş doğum konusunda.

canım,cenk bey gerçekten süper..dene bi...önce genelinde bi bak istersen,sonra özeline gidersin beğenirsen..ayrıca şimdiçoğu dr sezeryan diyo,bu cenk beye özgü durum diil yani..sen istemedikçe zorlayamaz ki..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazınızı tesadüfen okudum Bir arkadaş fatma güray demiş Fatma güray diyince tüylerim diken diken oldu. Ben ilk hamileliğimde 6ay Fatma GÜRAYa gitmiştim doğumumu zübeyde doğumevinde yaptım.2.hamileliğimde 9ay Fatma GÜRAYa gittim.İnsanca muamele görmek için özelde doğumumu yapmak istedim.Fatma hanım doğumumun başlamasına rağmen hemşirelerin onu hastaneye erken çağırdığını düşnerek sinirlenip yattığı yerden defalarca çağırılmıştı.Ben orda acılar içinde hemşirelerin uyarısıyla ıkınmamı durdurmaya çalışıyordum çünkü bebek geliyordu.Nihayet Fatma hanım bir karış suratla yüzüme bile bakmadan bebeğimin doğumunu gerçekleştirdi.Keşke Fatma hanımda hemşire arkadaşların ilgi ve şefkatinden bir parça göstermiş olsaydı.Şu an yaklaşık 1 sene olacak fakat ben hala doğumumu düşündükce psikolojim bozuluyor.Hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar.

ayyy canım ya ınanamıyorum.pekı her ay gıderken hıÇ mı anlamadın doktorun suratsızlıĞını.Çok kÖtÜ bıŞey yaaaaa.benım doktorum jale gÜrlÜler.mÜkemmel bır doktor.o kadar memnunumkı anlatamam.haaa bıde Özel hastaneye gelıp doĞum ıÇın kaÇ para aldı merak ettımm

Son düzenleyen: Moderatör:
Muayenehaneye gidince çok ilgili gözüküyordu. Fakat doğumda çok kötüydü.Öyle anlarda insan tutunacak bir dal ve bir kuvvet arıyor. Malum devlet hastanelerinde böyle bir şey bulmak pek mümkün değil. Bizde güya ikincisini özelde yapalımda rahat edelim dedik ama gördüğümüz muamele çok kötüydü heleki doktorun suratsızlığı ve ilgisizliği bizim çok moralimizi bozdu. Fatma Güray Kesinlikle tavsiye etmiyeceğim bir doktor.
Evet sağ salim doğum gerçekleşti teşekkür ederiz. Çokta sağlıklı bir çocuğum var ama o günlerde unutulmuyor. Onun için Benden tavsiye ilgili bilgili ve sabırlı vede güleryüzlü bir doktora gidin.

ayy üzüldüm yaa..insan anlayamıyor işte ..neyse kurtulmuşun ya..
ben napıcam bilmiyorum kızlar yaa kafam çok karışık sigortanın doktruna gidiyorum memnunum çok ama ben baharda doğum yapmaya karar verdim doktorum da baharla çalışmıyor.dorukla çalışıyor. 5.ayındayım napıcam bahardaki bi doktora mı başlasama kafam çok karışık bana yarım edin.

yaa bu arada Bahar'da şule hn ve neslihan hn varmış. onları duyanınız var mı? nasıl acaba?

valla benim doktorum prof dr yalçın kimya.mükemmel bir doktor.özel muayenehanesine gidiyorum.çok güzel ilgileniyo.tek tek ayrıntısıyla,sorduklarıma cevap alabiliyorum.tavsiye ederim.

Baharda Neslihan Hanm Yok Nagehan Hnm War Ben Ona Gidiyorum We çok Memnunum.doğuma Günler Kaldi Bakalim Nasil Olcak çok Merak Ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…