Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

canım arkadaşlarında bahsettiği gibi dr.faruk dinçsahin çok iyi bir doktordur.aynı zamanda benim öz amcamdır.amerikada eğitim görmüş herkes tarafından sevilen hastalarıyla yakından ilgienen bir kişidir.amcam diye demiyorum çok anlayışlı sevecen bir doktordur.burda da amcamdan bahsedildiğini duyunca çok gurulandım ve mutlu oldum...umarım en kısa zamanda seninde bebegin olur..öptümm

merhaba canım ben dr konusunda tecrübeli sayılırım.arkadaşların yazdıgı çogu dr
gittim benim sana tavsiyem bir kaç tane hepsinden memnun kalırsın.
zübeyde hanım başhekimi:bülent baran
pembe mavi: nedret hanım
doruk tıp merkezi:dr hepsi
jimer çok kalabalık bekledigim ilgiyi göremedim jale hanımdan...pembe maviyi düşün derim canım.a.s

merhabalar..
ben bahar dan gönül hm gittim. bilen tavsiye eden var mı bilmiyorum
umarım memnun kalırım
jimer den nihat bey di aslında dr.um ve çok memnundum
ama ssk v.s. uğraşmak zor geldi açıkçası bana çok uzak şevket yılmaz

Kizlar Benim Doktorum JaLe Gürlüler.çekirge Jimerde.ben çok Memnunum.çok şeker Ilgili Bir Bayan Jale Gürlüleri Tavsiye Edebilirim

ziya çetin derim başka bişi demem harika bir doktor arkkk tavsiye ederim
altıparmakta muaynanesi memnun kalacaksın allah şifa versin g. olsun

benim bursada doktorum jale gürlüler.çok iyi bir doktor.telefonlada hiç çekinmeden arayabiliyorum çok şeker herşeye cevap veriyor.hiç ters davranmadı bu güne kadar.çok ilgili ve samimi.herkeze tavsiye ederim.

eeeee kızlar bursa da siz hangi doktorlara gidiyosunuz bakalım

Ben Zübeydenin doktoru Memik Bey'e gidiyorum. İyi bir doktor. Daha bir kez gittim sonrakiler için birşey diyemiyorum.

Ben Zübeydenin doktoru Memik Bey'e gidiyorum. İyi bir doktor. Daha bir kez gittim sonrakiler için birşey diyemiyorum.

HAYIRLI OLSUN CANIM HİÇ DUYMAMIŞTIM O DOKTORU.ZÜBEYDE HANIMDA SÜHENDAN BENDERLİ DİYE BİR DOKTOR VA ONU DUYMUŞTUM.İYİ BİR DOKTORMUŞ

HAYIRLI OLSUN CANIM HİÇ DUYMAMIŞTIM O DOKTORU.ZÜBEYDE HANIMDA SÜHENDAN BENDERLİ DİYE BİR DOKTOR VA ONU DUYMUŞTUM.İYİ BİR DOKTORMUŞ

Memik Bey hem çok iyi biri hemde muayehanesi çok uygun. Normal muayene ücretlerinin beşte birini alıyor. Testleride hastanede yapıyor. Üstelik bana bu hafta sonu muayenehanede eğer bulantın artarsa halsizliğin artarsa hiç çekinme ara, hemen seni hastaneye yatırıp serum vereyim kendine gel dedi.

NE KADAR Kİ MUAYNE ÜCRETİ MERAK ETTİM.MEMNUNSAN PROBLEM YOK HAYIRLI OLSUN CANIM.SAPLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN HEMEN OLDU MU BEBİŞ

Allah Allah Yok Mu Başka Bursali Arkadaş Siz Hangi Doktora Gidiyosunuz Nerelerde Doğum Yapçaksiniz

merhaba,,
sana bir doktor önerebilirim.Sigorta doktoru özel muay. var .Nuray Nerez ..

bende bursalıyım ve beyaz meleğe katılıyorum.jale gürlüler'i tek geçerim.heleki o alakasını anlatamam.size kısaca şöyle anlatabilirim.daha önce iki düşük yaptım ve biri felaketin ötesinde idi.kendimdende, eşimdende, hatta bebek kelimesinden bile nefret etmiştim.ikinci hamileliğimi öğrendiğimde tesadüfen bir arkadaşım önerdi jale hanımı.yatıp kalkıp ağlıyordum bu çocuğu istemiyorum diye o kadar nefret etmiştim.Allah razı olsun jale hanımdan daha ilk görüşmemizde değişti fikirlerim.fakat kısmet değilmiş ne yaptıksa durmadı ikinci bebeğimde aradığımda hemen bekliyorum dedi jimere vardığımızda hemen ayrı bir odaya alındım.ve yanıma geldi.açık ama takıntılı bir insanım bu yüzden bayan narkoz uzmanı çağrıldı.ve adım adım yanımdaydı.üstelik orada bu işlem yapılırsa kaça mal olacağını ve diğer ssk ile anlaşmalı hastahanesine gidersem kaça çıkacağımızı kendisi söyledi.(pek çok doktor bunu sorma lutfunda bile bulunmuyor).son olarak şunu söyleyebilirimki jale hanımla ölüme bile gidebilirim.o kadar iyi bir doktor bence.

nuray nerez i tavsiye edebilirm .çekirge sigorta da. cenk aşgalli yide ii diyorlar. sen bilirsin.

ben tanıyorum canım duymuştum.bi arkadaşım gidiyordu ona sonra pek memnun olmadığı için bıraktı.bende pek tanımıyorum ama duydum sen memnun musun nuray nerezden.

evet ben şimdilik memnunum,bir problem yok. En azından Melike omak yıldrım dan iidir. o çok negatifti..arkadşın niye memnun değildi?

evet ben şimdilik memnunum,bir problem yok. En azından Melike omak yıldrım dan iidir. o çok negatifti..arkadşın niye memnun değildi?

YAA BİRAZ PASİF BİR DOKTOR DEDİ.TESTLERİNİ FALAN YAPMAMIŞ.BİTE HASTANEDE FALAN BENİ TANIMIYO DEMİŞTİ.SONRA jale gürlülere gönderdim ben onu.melike hanım nasıl sencee ben gördüm ama tanımıyorum

selam bursalı hamişler :)merhaba beyaz melek bende senin gibi jimer e gidiyorum .doktorum gülin okan cok memnunum.çarşamba günü kontrolümüz var belki bigün karşılaşırız jimerde :)))

Selam Hale Benimde Cumartesi Günü Kontrolüm Var.umarim Karşilaşiriz Belkide Karşilaştik.gülin Hanimi Da Taniyorum.ama Sadece Gördüm Nasil Bi Doktor Bilmiyorum.ama Onunda Iyi Olduğunu Duymuştum.gidenler Memnun Du Yani.haa Sen Gördün Mü Jale Hanimi

jale hanımı tanırım hatta biz jimere jale hanıma diye gelmiştik ama kendisi amerikadaydı ve bütün hastalarını gülün doktora yönlendirmişti.bizde dolayısıyla gülin okana başlamış bulunduk.ama cok şükür cok memnun kaldık cok ilgili ve sıcak kanlı bi doktor.Allah kısmet ederse Doğumumu da gerçekleştirecek.biliyorsun jimer doğum hastanesi hala inşaat halinde ocak ayında açılışı olacak ama bana yetişmiycek sanırım .bu yüzden benim tek tereddütüm çekirge sigortada doğumun gerçekleşebileceği.aslında nerde istersen oraya ben gelirim diyor doktorum ama bu biraz bize külfetli gelyor.cok kararsızım .sen kaç haftalık hamişsin ve nerde doğum yapmayı düşünüyorsun biraz bahsedermisin kendınden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…