Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

Çok çok geçmiş olsun Nur.sen.
Acısız geçmesine sevindim...beni fazla korkuttular sanırım ben anestezi alarak yaptırdım
Söyledilr mi bilmem ama bu filim çekilirken verilen ilaçtan ötürü kanallar açılıyoruş ve filmden sonraki 2 aylık süre de
gebelik şansı artıyormuş...umarım sen beklemeden gerçekleşir hamileliğin bol şans diliyorum....

gizem yıldırım a gidiyorum bende..
gayet iyi bir doktor,sabırla ve güler yüzlülükle ilgileniyor hastasıyla..
tavsiye ederim..

peki arkadaşlar şevket yılmazda hangi doktor sizce?
giden bilen varmı?

Ben Jimer hastanesine gidiyorum, cok memnunum, doktorum da Cenk Bey, kendisini cok seviyorum, cok guveniyorum, yaklasik 1 ay sonra dogumum olacak ve jimer'e fiyat sorduk, bize cok fazla fiyat verdiler takipli hasta olmamiza ragmen...her an Cenk bey'den vazgecebilirim, hic istemiyorum ama jimer'de yapacagima acibadem'de yaparim daha iyi, cok fazla istiyorlar.. cok kararsizim, yarin uludag universitesi tip fakultesine gidecegim, ortami gormek istedim, eger aklima yatarsa orada dogum yaparimn diye dusundum, o da olmazsa medikal park'a da gitmek istiyorum, bu son ay ve karar vermem lazim, simdiye kadar jimer diyorduk ama hic pazarliga da gelmiyorlar, cok ketumlar bu konuda, iyice sinirim bozuldu...

Ben çekirge doruğa gidiyordum doktorum ordan ayrılmış haberde vermedi yeni doktor ararken 26. haftada suyum geldi arkadaş tavsiyesiyle cenk beye gittik acil sezeryan oldu 3500 tl aldılar durum acil olduğu için parayı düşünemedik ama normalde olsa oraya gidemezdim. Dorukta sezeryan 1350 demişlerdi. Dorukta Melike Hanım ve Evrim Hanımı çok övüyorlar. Jimerden taburcu olurken daha önce gittiğim doktorunda oraya geçmiş olduğunu gördüm çok sinir bozucuydu..

arkadaşlar merhaba.

ben de 10 haftalık hamileyim. Jimerde Cenk Bey'e gidiyordum. Çok memnunum doktorumdan ancak hastane bize çok masraflı oluyor. doğuma kadar geçen zamanda altından kalkamayız diye eşimle birlikte doktorumu değiştirme kararı aldık. dorukta evrim hanım, medikabilde nihat gök hakkında bir bilginiz var mı? ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir doktor?

Arkadaşım ben de hem fakülte hem de özel hastaneye devam ediyorum ve kararsızım.Ben de Bursadayım. Nerede doğum yaptın?
Ne düşünüyorsun? Benimde yaklaşık 2 ayım kaldı.

Son düzenleme:
Ben de bursaya yeni taşındım. 5 aydır henüz burdayım.

benim bi sorunum var aslında. birkaç aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadı maalesef.
ilk bebeğimde hiç sorun yaşamamıştım. ilk ay hemen hamile kalmıştım. sonrasnda da kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu. ona da hemen ilk ay hamile kalmıştım.
şimdi 7 aydır hala hamile kalamadım.
endişelenmeye başladım açıkçası. nedir nedendir bilemiyorum.

bir kızım var, inşallah bir tane daha yavrum olursa, çok mutlu olacağız..
ama nedense olamadı gitti.

hem yumurta takibi yaptırmak hem de çatlatma iğnesi olarak, tam yumurtlama zamanımı bilmek istiyorum.
buna da her doktor sıcak bakmıyor. çatlatma iğnesinin sakıncalarından falan dem vuruyorlar hemen... yani ben öyle duyuyorum.
henüz bi doktora gidip, bi baktırmış değilim kendime. bu konudan da hiçbir doktora bahsetmedim. ama istiyorum.
varsa, buna sıcak bakacak bir doktorunuz.. bana tavsiye eder misiniz lütfen?
çok acil!
çünkü regl olmak üzereyim, test yaptım yine negatif. bu ay artık şu yumurta takibi meselesine başlamak istiyorum. daha fazla zaman kaybetmiyim boş yere...
lütfen... bilgi verebilir misiniz?

arkadaşlar hsg için nereyi tercih etmeliyyim..burtom mu hayat mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…