Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

Kemal Köroğlu eskiden benim bulunduğum ilçede doktorluk yaptı ve hemen hemen butun herkez ona gıdıyordu ama ben medical parkta ahmet yılmaz'a gidiyorum çok memnunum iyki diyorum tavsiyemdir..

pembe mavide nedret hanıma 5 ay önce gittim çok ilgili ve iyi bir doktor olduğunu düşündüğüm için herhangi bir sorum olduğunda aradım özel cep telefonu olmadığı için onun aramasını bekledim.en son gittiğimde sadece ilaç yazdırmak istemiştim.randevu almadığım için ters ve saygısızca davranmıştı ancak ondan başka gidebilceğim doktor yok.nedret hanıma giden ve doğum yapanlar yardımcı olabilir mi?ileride pişman olmak istemiyorum ve hamilelik boyunca aynı doktora gitmek istiyorum

bende bursada iyi bir doktor arıyorum lütfen sonuna kadar ilgili olan bir doktor olsun

bursa pembemavide nevin özsaraç ve necdet kırker gerçekten bilgili doktorlar...hastayı stresede sokmuyorlar..zaten genelde çok iyi bir klinik...

ya allah aşkına kızlar bahar tıpta gönül hanıma gidiyorum hiç memnun değilim çok ilgisiz şevket yılmazı iyi diyolardı oraya kalabalık doktor iletişim kuramam die bahara gittim burdada maşşallah bi farkı yok ultrason çek tahlil vercen şu güne randevu bitti gitti eve döndüğümde okadar soru işaretleriyle dönüyorumki ya ben bebeği sahiplenen doktorlar olurya yanii insn derki bu doktora teslimim hiç bişeden korkum yok yok anam benim doktoruma utanmasam ben fikir verecem hayret bişe düşündükçe sinir oluyorum ya. velhasılkelam bahara giden başka arkadaşlar varmı vede gönül hanımın dışındaki doktorlar konusunda fikri olan arkadaşlar acil
yardııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

baharda nagihan hnm vardı galiba kayınvalidem ona gidiyordu herkes çok memnundu istersen bir de ondan randevu al sorularını da evdeyken bir kağıda yaz gidince teker teker hepsini sor

başka yer soruyorsan ben doruk yıldırım da gizem hnma gidiyorum çok memnunum oraya da gidebilirsin bahardan daha rahat bir hastane

anladım canım peki oranın muayenesi ıvırı zıvırı nekadara geliyo test için falanda para alıyolar extra ordada öylemi bide senin doktorun nasıl yani hastalara davranışı ilgisi

cevaaaaaaaaaaaappppppppppppppppppppppppppppppppppppp şu çocuk doğana kadar bi doktor bulAYIMMM:)

ben doruk tıp merkezinde melike hanıma gidiyorum şimdilik çok memnunum doğumu da orda yapıcam inş...39. haftamdayım

Bende Cemile Hanim'in hastasiyim dogumumu Cemile Hanim yapti ve ben kendisinden cok memnun kaldim, cok ilgili ve dikkatliydi dogum sirasinda, sonrasinda cok ilgilendi tekrar dogumum olsa dusunmeden yine ona giderdim tabi sizin gorusunuze de saygi duyuyorum herkesin fikri baskadir, ben kendi gorusumu bildirmek istedim.

İçim rahatladı bir kez daha bende Gizem hanıma gittim 1 kez hamile kalmadan önce. Şimdi yeni hamileyim henüz 4 haftalık ve tekrar Gizem Hanıma randevü aldım inşallah herşey yolunda gider.

ben pembe mavide feride hanıma gidiyorum, memnunum, umarım her şey yolunda gider hepimiz için

Faruk dinçşahin hastaları varmıdır? Bende yeni hamileyim ve doktor seçmenin bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim.
Aklımda faruk bey var dr ilgili yorumlarınız nelerdir? Yada başka tavsiyeleriniz de olabilir?

KıııııızzzzzzzzzLLLaaaaarrrrrrrrrr... anladım sizleri çok teşekkür ederim ama doruk tıp merkezinin fiyatları hakkında bilgi sahibi olan yokmu içiniz de plssss :)

Bende Bursada iyi bir doktor arıyordum,Kadın Doğum Uzmanı Dr Demet Haytoğlu'nu tavsiye ediyorlardı. gerçekten kendisiyle tanıştığımda muayeneye gittiğimde de ilgili bir doktor olmasından dolayı iyi bir tercih yaptığıma kanaat getirdim. İletişim kurmamız çok rahat,her soruma cevap alabiliyorum. Özel Hayat Hastanesi'nde görev yapan Dr.Demet Haytoğlu'nu tüm arkadaşlara tavsiye edebilirim. Doğumumuda Allah kısmet ederse orda yapıcam.

kızlar yardımcı olur musunuz?
bursada devlet hastanelerinin herhangi birinde rahim filmi çektiren var mı eğer varsa bunu muayene olduğunuz dr.odasında mı çekiyo yoksa hastanenin röntgen filmi çeken (hani ultrason çekimi yapılan bölümü olur ya) yere mi gönderiyo?

Ben temmuz ayında rahim filmi çektirdim ama özelde.Bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde yok doktorum öyle demişti.Karar vermeden önce çok araştırdım hem fiyat hemde düzgün bir yer olması açısından sana tavsiyelerim :
1- kesinlikle anestezili çektirmen (100-150 tl ekstra masrafı olsada deger)
2-Çekirge burtom'a gitmen.
Medikali arkadaşım kesin bir dille tavsiye etmedi çok acılı olmuş arkadaşımınki artı medikal telefonda konu ile yada ücret ile ilgili bilgi vermiyo çok sinir oldum.
Bence Bursa da en iyi görüntüleme merkezi burtom tavsiye ederim anestezili 400 tl.

Bol şans cnm...

anladım canım peki oranın muayenesi ıvırı zıvırı nekadara geliyo test için falanda para alıyolar extra ordada öylemi bide senin doktorun nasıl yani hastalara davranışı ilgisi

bende bahar hastanesine nagihan hanıma gidiyorum. test için para alıyolar mesela ben 23 haftalığım en fazla verdiğim para 85 tl oldu. onu dert etmiyorumda o kadar kalabalık ki bi devlet hastanesinden farkı yok o yüzden nagihan hanımda çok yoğun ve bi tahlil sonucunu göstermek için 1 saatten fazla bekledim ve tabi sinirlenmemek elde değil. Birde yoğunluktan takip etmesi bile az bana en son dediği şu oldu:
Meğer sana ne kadar çok zaman olmuş tahlil yaptırmayalı?
Bunu duyunca gelde aklından dr değiştirmek geçmesin off napıcam bilmiyorum bende

sağol canım ilgilendiğin için
ben de bugün kurtuldum o dertten çok şükür
bursa özel hayat hastanesinde çektirdim ve normal yaptırdım anestezi almadım yani
ilacı verince hafif yakar gibi oluyo o kadar kesinlikle dayanılmayacak birşey değil
yaptırcak arkadaşlar da korkmasın bence anesteziye hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…