ya allah aşkına kızlar bahar tıpta gönül hanıma gidiyorum hiç memnun değilim çok ilgisiz şevket yılmazı iyi diyolardı oraya kalabalık doktor iletişim kuramam die bahara gittim burdada maşşallah bi farkı yok ultrason çek tahlil vercen şu güne randevu bitti gitti eve döndüğümde okadar soru işaretleriyle dönüyorumki ya ben bebeği sahiplenen doktorlar olurya yanii insn derki bu doktora teslimim hiç bişeden korkum yok yok anam benim doktoruma utanmasam ben fikir verecem hayret bişe düşündükçe sinir oluyorum ya. velhasılkelam bahara giden başka arkadaşlar varmı vede gönül hanımın dışındaki doktorlar konusunda fikri olan arkadaşlar acil
yardııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
baharda nagihan hnm vardı galiba kayınvalidem ona gidiyordu herkes çok memnundu istersen bir de ondan randevu al sorularını da evdeyken bir kağıda yaz gidince teker teker hepsini sor
başka yer soruyorsan ben doruk yıldırım da gizem hnma gidiyorum çok memnunum oraya da gidebilirsin bahardan daha rahat bir hastane
Ben kesinlikle ve kesinlikle gizem yıldırım diyorum. Araştırmadığım gitmediğim doktor kalmamıştı. Internetten tavsiye üzerine gizem yıldırımı buldum. Iyikide ona gitmişim bir doktor bu kadarmı iyi oluryaa. Hamileliğimin 17. Haftasından itibaren ona gittim ve çok desteğini gördüm. En ufak bsait bi nedenle aradığımda bile her defasında tlf açıp yardımcı oldu. Ameliyatta bana çok büyük moral verdi. Onu çooook seviyorum
kızlar yardımcı olur musunuz?
bursada devlet hastanelerinin herhangi birinde rahim filmi çektiren var mı eğer varsa bunu muayene olduğunuz dr.odasında mı çekiyo yoksa hastanenin röntgen filmi çeken (hani ultrason çekimi yapılan bölümü olur ya) yere mi gönderiyo?
anladım canım peki oranın muayenesi ıvırı zıvırı nekadara geliyo test için falanda para alıyolar extra ordada öylemi bide senin doktorun nasıl yani hastalara davranışı ilgisi
Ben temmuz ayında rahim filmi çektirdim ama özelde.Bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde yok doktorum öyle demişti.Karar vermeden önce çok araştırdım hem fiyat hemde düzgün bir yer olması açısından sana tavsiyelerim :
1- kesinlikle anestezili çektirmen (100-150 tl ekstra masrafı olsada deger)
2-Çekirge burtom'a gitmen.
Medikali arkadaşım kesin bir dille tavsiye etmedi çok acılı olmuş arkadaşımınki artı medikal telefonda konu ile yada ücret ile ilgili bilgi vermiyo çok sinir oldum.
Bence Bursa da en iyi görüntüleme merkezi burtom tavsiye ederim anestezili 400 tl.
Bol şans cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?