2. ayımdan itibaren fatma hanıma başladım canım bende 2 ay kadar onun gözetimindeydim ki sorarsa hiç bi şekilde kendisiyle muhattap olamıyordum bi kere her aradığımda hemşireyle konuştum hatma hanım hep çok yoğundu. bi tek ikili test yaptık doğru düzgün ondada sonuç için aradığımda aldığım tek yanıt hemşireden iyi oldu. doğum konusundada sitede araştırırsan memnun kalmayan çok var. 20. haftamdayım şuan bende cenk beyle devam ediyoruz yola :)
slm kızlar bende doktor doktor gezdim.en sonunda şimdiki doktorumu tercih ettim dr demet haytoğlu esentepe tıp merkezinde hem sigortalılarda faydalanabiliyor bu hastaneden anlaşması var yani.ben çok memnun kaldım enaz yarım saat ultrasonda tuttu beni hemde öylesine genel kontrole gittim çok memnunum tavsiye ederim
fikir olsun diye fiyatlarıda yazayım :
muayene 25 tl
testler 5 tl simir testi 25 tl
normal doğum 400 tl
sezeryan 500 tl
bilginize
ama en önemlisi insanın kendisine yakın hissetmesi olumunekankayizsmile
cenk aşkalli derim başka bişey demem . 2 ay 9 gün önce doğum yaptım , düzenli takibindeydim , sezeryan oldum . allah razı olsun çok memnun kaldım , çok tereddütlerim vardı ama sağ salim oldu bitti .
valla 10 yıldır sağlıkçılar içindeyim ben Gizem Yıldırım a gidiyorum yıldırım doruk tıp merkezi tesadüfen gittiğim biriydi inanılmaz memnun kaldım.
benim hastalarımdan duyduğum isim çekirge doruktan Fatma Güray ve şevket yılmaz Cenk Aşgali ve birde zübeyde hanım Bülen Karhan idi.
bu arada Cenk bey benim ilk doktorumdu ben beğenmedim tercih meselesi.
medical park, bahar, ssk şevket yılmaz tıklım tıklım. Yıldırım doruk bana yakın o yüzden orası ama doğuma çekirge doruğa gitmek istiyorum kısmet zübeyde hanımda anlata anlata bitiremediler çok iyi imiş.
Bende pembe maviye gittim arkadaslar ama biraz pahalı ssk ile anlaşamsı da yok evliyim daha yeni bi takım sorunlarım var maalesef ondan gitmiştim nevin özsaraç iyi bi doktor hakkaten bir kere muane oldum ona ama gercekleri pat diye söylüyo moralimi biraz bozmustu acıkcası.ben nilgün karayılanoğlu ya cok gittim o takip etti sürecimi tavsiye ederim nilgün hanımı ama acıbadem de cemile hanıma da gitmeyi düşünüyorum cünkü acıbadem daha iyi bir hastane gibi geliyo bana pembe maviden acıkcası sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?