Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

2. ayımdan itibaren fatma hanıma başladım canım bende 2 ay kadar onun gözetimindeydim ki sorarsa hiç bi şekilde kendisiyle muhattap olamıyordum bi kere her aradığımda hemşireyle konuştum hatma hanım hep çok yoğundu. bi tek ikili test yaptık doğru düzgün ondada sonuç için aradığımda aldığım tek yanıt hemşireden iyi oldu. doğum konusundada sitede araştırırsan memnun kalmayan çok var. 20. haftamdayım şuan bende cenk beyle devam ediyoruz yola :)

slm kızlar bende doktor doktor gezdim.en sonunda şimdiki doktorumu tercih ettim dr demet haytoğlu esentepe tıp merkezinde hem sigortalılarda faydalanabiliyor bu hastaneden anlaşması var yani.ben çok memnun kaldım enaz yarım saat ultrasonda tuttu beni hemde öylesine genel kontrole gittim çok memnunum tavsiye ederim
fikir olsun diye fiyatlarıda yazayım :
muayene 25 tl
testler 5 tl simir testi 25 tl
normal doğum 400 tl
sezeryan 500 tl
bilginize
ama en önemlisi insanın kendisine yakın hissetmesi olumunekankayizsmile

merhaba kızlar.bende yıldırım doruk ta şeyma hn a gidiyorum.2 yıldır tanıyorum kendisini.çok memnunum.güler yüzlü,sorulara sıkılmadan cevap veriyor.ayrıntılı şekilde ultrasona b akıyor ve en ufak bi şikayeti bile değerlendiriyor.yani kısacası kesinlikle tavsiye ederim ve memnun kalacağınızdan eminim.çünkü ben her kontrolümden yüzüm gülerek ve memnun ayrılıyorum ve rahatım.inş doğumumda sorunsuzca geçerde mutluluğuma mutluluk katılır.

32. haftamdayım en başından beri fatma hn gidiyorum hiç bi sorun yaşamdım herşeyi dediği gibi yapıyorum sorunsuz geçiyor herşey ben çokmemnunum sen böyle değince açıkçası çok şaşırdım ha şu bi gerçek çok laga luga yapan biri değil sert görünümlü belki duruşundan dolayı öğle hissetmişsindir

frekans meselesi belkide bide herkesin beklentisi farklı sonuçta ben biraz panik bi insanım sanırım ben istiyorum ki doktoruma her istediğimde ulaşayım direk onunla konuşup rahatlıyayım fatma hanımda bunu bulamadım bi sıkıntı olduğunda sadece hemşiresiyle konuşabiliyordum. kötükedihüso

ben de demet hanıma ve gidiyorum ve inanılmaz memnunum doktorumdan alkisalkisalkis

cenk aşkalli derim başka bişey demem . 2 ay 9 gün önce doğum yaptım , düzenli takibindeydim , sezeryan oldum . allah razı olsun çok memnun kaldım , çok tereddütlerim vardı ama sağ salim oldu bitti .

evet bende duydum o ismi çok memnun herkez o doktordan

Bende pembe maviye gittim arkadaslar ama biraz pahalı ssk ile anlaşamsı da yok evliyim daha yeni bi takım sorunlarım var maalesef ondan gitmiştim nevin özsaraç iyi bi doktor hakkaten bir kere muane oldum ona ama gercekleri pat diye söylüyo moralimi biraz bozmustu acıkcası.ben nilgün karayılanoğlu ya cok gittim o takip etti sürecimi tavsiye ederim nilgün hanımı ama acıbadem de cemile hanıma da gitmeyi düşünüyorum cünkü acıbadem daha iyi bir hastane gibi geliyo bana pembe maviden acıkcası sizce?

bende 1.5 yıl öncesi zübeyde hanımda doğum yaptım doktorumda necdet kırkerdi çok memnun kaldım hastane ve doktorumdan ama şimdi necdet bey pembe maviye geçmiş.hastanede çok güzel ilgileniyorlar bi kere temiz titiz bi yer ben memnun kalmıştım

gebelikle ilgili problemlerin varsa Serbülent Orhaneri tavsiye ederim. Kendisinin tüp bebek merkezi var tabi sadece tüp bebekle ilgili değil hastaları. Aynı zamanda benim doktorum. benim normal bir gebelik ama düşük tehdidim oldu, 22 haftamda erken doğum tehtidim oldu ikisindede erken teşhis etti önce Allahın sonra onun sayesinde 25. haftama geldim istirahat ederek sürecimi tamamlamaya çalışıyorum inşallah. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum hastası için sonuna kadar elinden geleni yapan bi doktor.

çekirge dorukta evrim aydın tavsiye ederim
medical parkta ahmet yılmaz

ikiside 1 numara :hooray:

(renkler zevkler ve doktorlar tartışılmazmış haha birinin memnun kaldığından öbürü kalmayabilir ve tam tersi ama bi yakınımda sorsa ya bildiğin ii bi dr varmı gözü kapalı tavsiye edebileceğim 2 isim

kesinlikle jinemed MURAT ERDEMİR....
ben bebişlerim düşüyo die çok doktora gittim.
1.nevin özsaraç-pembe mavi -: bi arkadaş yazmış insanın yüzüne pat die sölüyo die.hakkaten öle.morel vermek falan yok.senin psikolojinide pek önemsediğini söylemeyem.bu yüzden son düşen bebğimle beraber onuda bıraktım.
2.bülent kayhan-zübeyde hanım-:hakkaten babacan bi doktor ancak kendisine sadece hamile kalmadan önce tetkikler için gitmiştim.fena değil ama çokta bağlayıcı bi özelliği yok.
3.prof dr osman develioğlu-o zamanlar tıp fakdeydi-.şimdi sanırım özel bi hasatneye gitmiş.oda pat die söler,hatta konuşma arasında kendikabuletmediğibişe sölersen tersler bile ama genede ben onu çok sevdim.onada düşük tetkikleri için gitmiştim.hakkaten ince ayrıntısına kadar taradı...tam bi prof.
4.MURAT ERDEMİR -jinemed:ben hayatımda böle İNSAN ,bu kadar hasta dilinden anlayan birini görmedim.ikizlerimin ebe babası olur kendisi.hamileliğim çok zor geçti benim.22 haftalıkken bebeklerim doğmak istyediler serklaj kararı aldı ve onların hayatını kurtardı.daha sonra 32 haftalık gebeyken doğum die hastaneye gittim bebişlerimi 35.haftaya kadar tutmayı başardı ve küvez riskikalktı diye düşüneren ilaçlarla seni çok yorduk dedi ve doğuma aldı beni.3 hafta hastanede yattığım süreçte her allahın günü iş çıkışları yanımdaydı.kendisi bahar hastanesinin alt katında jimerde çalışıyor.ve farklı özel hastanelerede doğuma gidiyor.dorukta yattım ben ve hergün yanımdaydı.bunun karşılığında da para gibi bişeyin lafını bile etmedi.üstelik özelde yattığımdan 3 hafta biraz tuzlu oldu die yönetimle konuşup elinden gelenide yaptı.ona minnettarım her konuda.şuan ikizlerimi kucağıma alıp sevebiliyosam önce Allah sonrada murat beye borçluyum...

Ben kesinlikle ve kesinlikle gizem yıldırım diyorum. Araştırmadığım gitmediğim doktor kalmamıştı. Internetten tavsiye üzerine gizem yıldırımı buldum. Iyikide ona gitmişim bir doktor bu kadarmı iyi oluryaa. Hamileliğimin 17. Haftasından itibaren ona gittim ve çok desteğini gördüm. En ufak bsait bi nedenle aradığımda bile her defasında tlf açıp yardımcı oldu. Ameliyatta bana çok büyük moral verdi. Onu çooook seviyorum

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bende 4 haftalık hamileyim doktor seçimi için internete bir bakayım dedim ama kafam daha çok karıştı doruk çekirgeye gitmeyi düşünüyorum ama orada Fatma hanım'la Melike hanım arasında kararsız kaldım bana acil yardım ederseniz sevinirim......

Arkadaşlar benimde bir sorum olacak,sgk nın bir doktoruna gidip yani özel muaynanesine gidip doğumu özel hastanede yapan arkadaşlar varmı aramızda,şartları nasıl,maliyeti nasıl,prosedürü nasıl bilgi verebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…