Bursa'da P.Lojmanı...

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.063
598
38
Kızlar merhaba polis eşiyim kendimde çalışıyorum beşte işten çıkıyorum bulunduğum yerde komşuluk sıfır kimse kapısını açmıyor bende eşime lojmana çıkalım diyorum onun hiç öyle bir niyeti yok tabi ,orda en azından kader birliği arkadaş illaki çıkar diye düşünüyorum. Bursa'da polis lojmanlarında kalanlar varsa yardımcı olsanız lojmanlar nere de ne zaman boşalıyor lojmanlar gidecek var mı içleri nasıl bize yar olur mu oralar hepsinden önemlisi bayanların ortamı nasıl. ben asker kızıyım hep lojmanda yaşadım orda dostluklar çok iyiydi. ben de artık komşu arkadaş istiyorum..bıktım artık işten gelip tv karşısında yatmaktan her yerim ağrıyor bu asosyallikten kendimi dinler oldum...

şimdi herkes görmez aşağılara kayar konu bu sebeple ara ara girip güncelleyeceğim Bursa'daki polis eşlerini bekliyorum dert değil bu demeyin..Yalnızlıkta benim derdim valla..şurda sahuru yapabileceğim bir arkadaşım yok eşim gece çalışırken..

ısrar ettiğimi düşünmeyin sadece güncel kalmasını sağlıyorum konumun yoksa akşam işten çıkan iftardan sonra kk ya giren hanımlar göremeyecek ...ben bu konuda umutla bekleyeceğim, gerçekten sıkıldım çünkü komşusuzluktan arkadaşsızlıktan

lojmanlar şevket yılmaz devlet hastenesinin orda ertuğrulgazinin altındada var 2 bölüm yani ama çok çok küçükler vede bakımsızlar ama komşuluk iyi oluyor orda başvurunuzu yapın siz 5 yıllık lojman hakkınız var zaten genelde ağustos ayında boşalıyo ama bellide olmuyo

lojman haklarından haberdarım canımda işte bir yerini bilemedik...eşimde oralı olmuyor fazla...derdim tamamen komşu arkadaş...birde sizi anlayabilecek kişiler oluyor az çok..çok bunaldım ben nilüferde oturuyorum yok kapısını çaldığım komşu da açmıyor kapısını...tanışamadık düşün bir sene oldu taşınalı..bende vazgeçtim artık..

şuan nerede oturuyorsunuz
belki bulunduğunuz muhitte öyledir evinizi taşıyın çok güzel komşulukların olduğu yerlere var
ben de bursalıyım

şuan nerede oturuyorsunuz
belki bulunduğunuz muhitte öyledir evinizi taşıyın çok güzel komşulukların olduğu yerlere var
ben de bursalıyım

nilüferdeyim canım ben..daha önce Osmangazi nalbantoğlunda oturuyordum keza orda bir iki komşum vardı benden büyükdüler ama olsun...bilmiyorum Bursa bu konuda çok yabani geldi bana.. iş arkadaşlarımda da öyle hiç komşuları yok kendileride gitmiyorlar çağırmıyorlar değişik geliyor bana..

çalışan kesim böyle
ben gürsu da oturuyorum babam buranın yerlisi
yani çok tavsiye etmiyorum tabi burayı daha köylü kesim
bir de son zamanlarda çok göç aldı doğası meyve sebzesi çok bol ancak işte bozuldu

annem daha merkezinde oturuyor ben girişinde bizim bile mahalleler arası değişiyor
annemlerin mahalle de komşuluk çoktur daha sıcak insanalar çat kapı gidiş geliş vardır
benim oturduğum sitede herkes resmidir
çok iyi insanlardır yardımseverdirler
ama resmiyet vardır
sessizdir.

Benim de samimi olduğum bi komşum var onunla samimiyiz.
Başka da çok gidiş gelişimiz yok

yeni mi taşındınız belki ondandır zamanla kaynaşırsınız
ben doğum yapana kadar pek kimseyi tanımıyordum apartmanda
doğum yaptım eline kek poğaça kurabiye allah ne verdiyse alan geldi
allah razı olsun hepsinden
tanıştık

yok be gülüm iki sene oldu geleli nasıl cebelleştiğimi bir ben bir Allah biliyor...geçen ay deprem olduğunda ciyak ciyak bağırdım apartmanda vandan gelmiştim ilk görev yerim orası aklım çıktı kimse kapısını açmadı bile o kadar sen düşün ki arkasından kanamam başladı bebeğimi kaybettim ben..

utanıyorum sormaya ama yok mu hanımlar aranızda bursa da olup benim gib i olan

mesaim bitiyor çıkmak üzereyim akşam kk ya fazla giremiyorum iftar dan sonra ağırlık çöküyor malum kanepede uyuyakalıyorum eşimde gece gidiyor bu hafta hepten uykuya veriyorum kendimi...neyse hayırlı ramazanlar iyi iftarlar ...lojmanda kalanlar ya da Bursa'da yaşayan polis eşleri varsa konuyu takipte bırakacağım görüşmek üzere...

Ben de yalnizliktan lojman isteyesim tutmuştu ama vazgeçtim.
Korkunc bir dedikodu potansiyeli var.
Kimse gelip kizmasin burda dogruya dogru.

Ben agustosta altiparmaga geliyorum lojmanda oturcaz bizde umarim komsuluk sikintisi cekmem ya

altıparmakta polis lojmanları mı var...başvuruları başladı mı...

Bende bursaya gelin geleceğim nilüfer de oturcaz inşallah her yerinde böyle değildir bende çok severim komşuluk gelmek gitme durumunu

Bende bursaya gelin geleceğim nilüfer de oturcaz inşallah her yerinde böyle değildir bende çok severim komşuluk gelmek gitme durumunu

inşallah senin olduğun yerde olmaz canım böyle şeyler...iyi insanlarla karşılaştırsın Allah..

Ben de Bursa Nilüferde oturuyorum. Burda pek komşuluk yok. herkes kendi derdinde. Bir yan bir de alt komsuyu tanıyorum o kadar. O da kırk yılda denk gelirse bir hal hatır soruyorum. Eskiden Setbasına yakın bir yerde oturuyordum. Bırakın komsuları tüm esnafı tanır sohbet ederdim. Şimdi esnaf komsuluk falan hak getire. Öğretmenim , yaz geldi okul bitti ben de pinekleyip duruyorum evde.

Seni cok iyi anliyorum canim ben de asker kiziyim babam emekli oldu bursaya gittik bir tane komşu kapimizi çalmadı annem çook yalnizdi orda komşuluk diye bir şey göremedik onu bırak otobüs durağında iyi gùnler desek suratimiza bakarlardı sinir olurdum.ben üniversitede okuyordum bursali biri ile sözlendim ordan kendi memleketimize göç ettik sonra evlenip tekrardan bursaya gelin gidecektim sonra ailem cocugun ailesi ile anlasamadi ayrildik az daha bursaya geri gidecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…