lojman haklarından haberdarım canımda işte bir yerini bilemedik...eşimde oralı olmuyor fazla...derdim tamamen komşu arkadaş...birde sizi anlayabilecek kişiler oluyor az çok..çok bunaldım ben nilüferde oturuyorum yok kapısını çaldığım komşu da açmıyor kapısını...tanışamadık düşün bir sene oldu taşınalı..bende vazgeçtim artık..
şuan nerede oturuyorsunuz
belki bulunduğunuz muhitte öyledir evinizi taşıyın çok güzel komşulukların olduğu yerlere var
ben de bursalıyım
nilüferdeyim canım ben..daha önce osmangazi nalbantoğlunda oturuyordum keza orda bir iki komşum vardı benden büyükdüler ama olsun...bilmiyorum bursa bu konuda çok yabani geldi bana.. Iş arkadaşlarımda da öyle hiç komşuları yok kendileride gitmiyorlar çağırmıyorlar değişik geliyor bana..
çalışan kesim böyle
ben gürsu da oturuyorum babam buranın yerlisi
yani çok tavsiye etmiyorum tabi burayı daha köylü kesim
bir de son zamanlarda çok göç aldı doğası meyve sebzesi çok bol ancak işte bozuldu
annem daha merkezinde oturuyor ben girişinde bizim bile mahalleler arası değişiyor
annemlerin mahalle de komşuluk çoktur daha sıcak insanalar çat kapı gidiş geliş vardır
benim oturduğum sitede herkes resmidir
çok iyi insanlardır yardımseverdirler
ama resmiyet vardır
sessizdir.
Benim de samimi olduğum bi komşum var onunla samimiyiz.
Başka da çok gidiş gelişimiz yok
yeni mi taşındınız belki ondandır zamanla kaynaşırsınız
ben doğum yapana kadar pek kimseyi tanımıyordum apartmanda
doğum yaptım eline kek poğaça kurabiye allah ne verdiyse alan geldi
allah razı olsun hepsinden
tanıştık
mesaim bitiyor çıkmak üzereyim akşam kk ya fazla giremiyorum iftar dan sonra ağırlık çöküyor malum kanepede uyuyakalıyorum eşimde gece gidiyor bu hafta hepten uykuya veriyorum kendimi...neyse hayırlı ramazanlar iyi iftarlar ...lojmanda kalanlar ya da Bursa'da yaşayan polis eşleri varsa konuyu takipte bırakacağım görüşmek üzere...
nilüferdeyim canım ben..daha önce Osmangazi nalbantoğlunda oturuyordum keza orda bir iki komşum vardı benden büyükdüler ama olsun...bilmiyorum Bursa bu konuda çok yabani geldi bana.. iş arkadaşlarımda da öyle hiç komşuları yok kendileride gitmiyorlar çağırmıyorlar değişik geliyor bana..
Bende bursaya gelin geleceğim nilüfer de oturcaz inşallah her yerinde böyle değildir bende çok severim komşuluk gelmek gitme durumunu
inşallah senin olduğun yerde olmaz canım böyle şeyler...iyi insanlarla karşılaştırsın Allah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?