Saç Rengi ve Saç Boyama Bursa'da saç boyatmak için güzel bi kuaför???

linda kuaförlerde bana güven vermiyor ama ya
ne bilim sanki çok dandik bi yermiş gibi geliyor bana :1no2:

merhaba ;

Ben linda kuaför'e Nermin Hanimin salonuna yaklasık 6 yıl falan gittim. Nermin Hanim çok kibar ve beceriklidir. Ogrencilik zamanlarımda tanıstım. Kesim , fön , gölge, saç tasarımı (topuz vs. ) icin gidiyordum. kesimi , fönü, gölgesi gayet basarılı. sandıgınız gibi kötü malzeme falan kullanılmıyor. Kendisiyle konusarak isterseniz kendi boyanizi kendiniz bile götürebiliyorsunuz.

bu sashada boya fıyatını bılen varmı ve kaynaklarım varda bursada kaca takıyolar bılgısı olan varmı acıl

Merhaba Arkadaşlar,
Ben Ankara da yaşıyorum. Belki yolunuz düşer, belki siz de burada yaşıyorsunuzdur diye sizlere bir kuaför tavsiye edeyim dedim. Kendisi ve bir grup arkadaşı Ankamall Mos dan ayrılıp Tunalı da Parkın tam karşısında Magıc Touch ı açtılar. Kuaförün adı İsmail, ben bir gün kuaförüme kızıp kapılarından girdim, o günden beri sürekli müşterisiyim. Hem kesim, hem renkte tam bir sanat çıkarıyor ortaya. Hiç bir zaman mutsuz çıkmıyorsunuz. Ayrıca biraz istediğiniz şeyi anlatın gerisini kendisine bırakın. Ben buna dikkat ederdim her zaman. Kuaför sanatçı, yaratıcı olmalı. Size yakışanı çok iyi biliyor... Şiddetle tavsiye ederim. Mahalle kuaförleri kadar değilse de fiyatları ödenemeyecek fiyatlar da değil, uygun... Herkese güzel bir haftasonu....

Viyana kuaförü tercih edebilirsin. Ben gölge yaptırdım ilk defa gittim ve cok memnun kaldım Tüm çalışanlarıyla mükemmel kadro.:)

beşevlerde c&m kuaför var. fiat olarakta uygun ayrıca renk konusunda da çok iyi iş çıkarıyolar.
tavsiye ederim.

bursada sacha kuaförlerinde boya ve kesimde alper, kesimde denizi, fönde sefayi tavsiye ederim 2009 yazinda saclarimdaki boyayi cikarip harika bi renge cevirmisti alper herkes bayilmisti 200tl aldi. 2010 ocak ayinda denize uzun saclarimi rihanna gibi yaptirmak istiyorum dedim kibarca redt etti yavas yavas kisaltmam gerektigini yoksa gözüm alismadigi icin cook üzülcegimi söylemisti.omuzlarimdan asagida olan saclarimi cene hizasinda kesti vee muhtesem oldu :))) sefa yani sefosummm gönlümün prensi :)) henüz cirak ama coook yetenekli fön sac örme kesinlikle ona yaptirin.
nalbantoglunda kaan`in arasindan sola dönünce es hair var. sibel ve erkan (kari-koca) kesim,fön,boya tavsiye ederim hem pahalida degiller üzmezler sizi:))

aynen arkadaşın dediği gibi,,tecrübeyle sabittir....ihsaniyedeki şubelerinde de röfle yaptırmanızı önermem ayrıca.....

Viyana kuaförü tercih edebilirsin. Ben gölge yaptırdım ilk defa gittim ve cok memnun kaldım Tüm çalışanlarıyla mükemmel kadro.:)

setbaşındaki viyana kuaför:) katlı saç kesiminde facia ekolünü takip eden kuaför bir başka deyişle,,,, fönü de kötü,,,

günaydın arkdaşlar bizim konu kapanmış oraya yazdığım yazıyı buraya da taşımak istedim
arkadaşlar bursadaki kuaför mehmete gittim heykeldeki
adam iyi karşıladı nasıl bir kesim istediimi anlattım peki dedi dinledi. saçımı kesime hazır bir hale getirdiler. kendisinin yapacağını söylediği kesimi başka bir elemanına yaptırdı çekti gitti. ıslak saçla mecbur tekrar gelen çocuğa anlattım nasıl kesim istediğimi.
bu ramazan mübarek günde arkadaşlar size tavsiyem ben yandım siz yanmayın
sakın gitmeyin kuaför mehmete hatta kapısının önünden bile geçmeyin upuzun güzelim saçlarımı mahvettiler beni kelaynak kuşuna çevirip attılar hemde fahiş bir paraya sinirimden delirdim. mehmet bide bana demezmi beğenmediniz heralde biraz kullanın gelin tekrar keselim. ondan para almıyoruz. röfleyede başka yere gitmeyin onu kesinlikle ben yapacağım
amacım iftira atmak değil
aklı olan gitmez......
şeklindeydi mesajım 6 ay oldu hala saçlarımı uzatmaya çalıışıyorum hamile olduğum için dokunamıyorumda kesimi uzadıkça iğrençleşti
aklıma geldikçe sinirlerim oynuyor
herneyse başımıza gelenleri yazalımda boşuna paramızı kaptırmayalım
ha bi de otururken nuhnebiden kalma resimleri önceden kalma resimleri eline tutuşturuyorlar kendi yaptıkları saç modelleri gelin başları falan bende ordan şöyle olsun dediydim ama başka yerden kopyaladılar heralde kel alaka bir kesim oldu.

yyaa artık İstanbul'a gitmeyi beklemekten sıkıldım sırf saç kestirebilmek için....yok mu Bursa'da şöyle doğru dürüst yaratıcı katlı kesimlerde başarılı bir kuaför bayanlarr??.....hala mı yok yawww..Bursa'da adı bilinen,ünlü ve tuzlu tüm kuaförleri denedim nerdeyse...adamlar resmini gördükleri kesimi bile yapamıyolar...kafayı yicemmmm:84:...bu kadar beceriksizlik olur mu yaaa.....

Mehmet kuaför de bende maşa yaptırdım 40 tl dediler makyaja 10 dediler(daha kaliteli m. malzemesiyle olursa 20 porselen makyaj da 50 tl) neyse ben 20 lik makyaj dedim hani iyi ürünlerle olsun diye düşündüm.orta bir makyaj markasıyla yapıldı .Bir far sürdü aman ALLAH ım silelim dedim çünkü hiç gölge falan yok gibi ve oldukça koyuydu.Saçıma krepe falan attırdım güzel oldu ama zaten saçlarım kötü değil yani evde maşa olsa da aynı sadece orada spreyl falan sıkıyolar.Kasaya gittim 60 tl ödemeye ki bu bile fazla ama yılların kuaförü ve çok iyi diye duymuştum maalesef neyse adam demesin mi çok güzel oldu 100 tl lik oldu diye neyse ben pek dikkate almadım 60 tl uzattım adama 70 verseydin bari dedi yani ben ne istediğimi söyledim fiyatı da en başından bir kaç kere sordum.860 tl demişti) 60tl verdim bi de utandım yani.gerçekten Ticari düşünmeliler ama bu kadar da değil!

Bursa'da boyayı harika yapan fiyatlarıda normal olan bi kuaför yokmu yani

Ben tüm işlemlerimi mücellada yaptırırım, yıldırımda. Bu polis merkezinin karşı arasından çıktığınızda hamamın karşı hizasından takip ederek gidiyorsunuz, sağ tarafta... Kesimde harika, fön çekmeden bırakmıyor ve 10 tlye yapıyor. Yılların kuaförü. Boyasıda çok iyiymiş dediler. Ben yaptırmadım ama röfle yaptıranları gördüm aşırı memnunlar. Ayrıca fiyatları çok hesaplı. Mahalle arası gibi duruyor ama bu kadın annemin kuaförüdür düşünün annem 55 yaşında yani :) Şimdide ben gidiyorum hep. Özellikle kesimde, kadın resmen aklından geçeni okuyor. Hayal ettiğim neyse onu çıkartıyor bana hep. Tavsiye ederim.
Şuda iletişim adresi : Mücella Bayan Kuaför
Adres:Yıldırım Mah. Yıldırım Cad. No:24 BURSATel:
Tel:0.224 3616225 Gsm:0.535 3528216
Ayrıca mehmet benim arkadaşım. Bende pek saç işlemlerimi ona yaptırmıyorum. Ama yaptığı işlemleri beğeniyorum yani siz nesini beğenmediniz anlamadım :) Ben kuaförümü değiştirmiyorum çünkü yıllardır aynı kuaförle yapıyorum işlemlerimi... Entresan geldi Mehmet'le ilgili olumlu tek bir yorum bile yok :) Ben görmeyeli bozdu galiba işini :)

İlaveten şuan orta uzunluktaki saça sık röfleyi 60 tl ye yaptığını duymuştum. Bilginize...

yıldırım çok uzak istanbula gitmeyi bekliyorum sürekli kuaför için bursada nilüfer taraflarında daha doğrusu nilüfer fsm besevler ataevler hatta görüklede ii kuaför bilen var mı?

Çekirgede bir kuaför var, ismini bilmiyorum ablamın kuaförü, ama tuzlu yapar. Lakin çok iyidir işi ablam röflesini oraya yaptırır hep. Gidebilirim dersen ismini alırım.

bende 8 yıldır Bursadayım en iyi diye bildiklerim arasında diyemicem tanıdıgım hediye abla var çarşamba şaypa marketin yanında en koyu halimle saçlarımı karemel yaptırdım bitkisel kullanıyor genelde malzemelerde iyi biri işinde usta röflede yaptırdımdı ona ben ondan başkasına gitmem açıkçası ama ramazan kuaförü de çok tavsiye ettiler denicem röfle yaptıracam çünkü ve kızlar uzuca gerçekten kaçmayın derim ve ki açıcı kullanıyoruz saçlarımıza heralde yanacak bunu göz ardı etmeyin bence derim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…