yyaa artık İstanbul'a gitmeyi beklemekten sıkıldım sırf saç kestirebilmek için....yok mu Bursa'da şöyle doğru dürüst yaratıcı katlı kesimlerde başarılı bir kuaför bayanlarr??.....hala mı yok yawww..Bursa'da adı bilinen,ünlü ve tuzlu tüm kuaförleri denedim nerdeyse...adamlar resmini gördükleri kesimi bile yapamıyolar...kafayı yicemmmm:84:...bu kadar beceriksizlik olur mu yaaa .....
bende 8 yıldır Bursadayım en iyi diye bildiklerim arasında diyemicem tanıdıgım hediye abla var çarşamba şaypa marketin yanında en koyu halimle saçlarımı karemel yaptırdım bitkisel kullanıyor genelde malzemelerde iyi biri işinde usta röflede yaptırdımdı ona ben ondan başkasına gitmem açıkçası ama ramazan kuaförü de çok tavsiye ettiler denicem röfle yaptıracam çünkü ve kızlar uzuca gerçekten kaçmayın derim ve ki açıcı kullanıyoruz saçlarımıza heralde yanacak bunu göz ardı etmeyin bence derim sevgiler
saçlarımı kestirip boyatmak istiyorum.Hairworld kuaförüne gitmeyi düşünüyorum.sizce nereye gitmeliyim,başka tavsiyelere de açığım.birde bu kuaförde saçlarımı ne kadara boyarlar tahminen ? saçlarım çok uzun değil,tek renk olacak, röfle falan değil yani...
canım ben de balyaj ve kesim için hairworldü düşünmüştüm...daha evvel gitmedim..sonuçtan memnun kalırsan lütfen haberdar et...
haber veririm canım,büyük olasılık bu hafta sonu gideceğim.Viyana kuaförü de çok tavsiye edenler var .ufff bir türlü karar veremedim hangisine gitsem acaba?
merhaba canımçarşamba şaypa market yanı hediye kuaför kesim fön röfle çok iyi yapar
Hairworld kuaföre ben lisedeyken gidiyodum saç kesimi için memnun kalmıştım daha sonra da kırıklarımı aldırmak için gitmiştim kısaltmadan kırıklarımı almışlardı(bilirsiniz kırıklarımı aldırtcam diyince genelde kuaförler kendilerini kaptırıp bayağı bir kısaltma yapabiliyorlar)
canım viyana kuaför setbaşında...ben saçımı kestirmiştim...nevzat beye,,,beğenmedim,,uzun katlı kesimlerde bence hiç başarılı değil....zaten kuaför dediğin de bunu yapabiliyosa kuafördür....ama boyasını bilemicem..kesimleri bence başarısız.....kendimden başkalarının kesimini de izlemiştim.....o yüzden hairworldü düşünüyorum.....memnun olan birilerinden biraz yorum duysam beklemicem de,,,o akdar emek verip uzattım,mahvolsun istemiyorum saçlarım[/QUOT
memnun kalmadın yani, Hairworde gideyim en iyisi inşaallah memnun kalırız....canım gidince haber ver olur mu....
canım viyana kuaför setbaşında...ben saçımı kestirmiştim...nevzat beye,,,beğenmedim,,uzun katlı kesimlerde bence hiç başarılı değil....zaten kuaför dediğin de bunu yapabiliyosa kuafördür....ama boyasını bilemicem..kesimleri bence başarısız.....kendimden başkalarının kesimini de izlemiştim.....o yüzden hairworldü düşünüyorum.....memnun olan birilerinden biraz yorum duysam beklemicem de,,,o akdar emek verip uzattım,mahvolsun istemiyorum saçlarım[/QUOT
memnun kalmadın yani, Hairworde gideyim en iyisi inşaallah memnun kalırız....canım gidince haber ver olur mu....
çoğu kişiye göre güzel gelebilir evet ama ben beğenmedim..gözüm çok seçicidir...canım beni bekleme derim,,çünki her an istanbula gittiğimde kestirebilirm.....genelde moralim bozukken kuaför koltuğuna kesim için oturmayı tercih ediyorum...asla çok iyi hissederken gitmiyorum...(bunu bir kuaförden duymuştum)o yüzden benim işim belli olmaz....
canım o kuaförü ben de duydum,,,,,güya saç tasarımında avrupa 2.cisimiymiş,3.cüsümüymüş sahibi ama sitesine göz attığımda ne saç kesimlerini ne de boyasını beğendim ben.....balyaj çalışmaları çok kötüydü mesela,,,,alakasız tonlara alakasız tonlamalarla çalışılmış felan,,,benim gözüm tutmadı ama sen yine de bi araştır derim....iyi bişiye rastlarsan haberimiz olsun...ünlü kuaför varmış acaba o nasıl ki boya konusunda bakır rengi yaptırıcam o yuzden biraz secici dawranmak istiyorum sachaya gittigimde 150 civarında dedi düz boyayı:44: bide saçım kısa:)
kızlar bende altıparmaktaki Hairworld kuaförüne gittim.hem kesim hemde boya oldu.kesim fena değil,ama boya hiç istediğim gibi olmadı ,hatta boyattığım bile belli olmadı .oysaki istediğim rengin fotosunuda gösterdiğim halde...ben memnun kalmadım ne yazık ki.
slm canım,,,öncelikle geçmiş olsun,,,ama çok büyük bi hasar değil kötü saç kesimi kadar en azından.....o yüzden dert etme bence,,,,saçını kesen saçalrı kıvırcık olan elemanmıydı acaba...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?