Erkek İnfertilitesi bursada sprem tahlili ücretleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

stggg5

OĞLUM GELİYORRR
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
439
8
46
Ankara
arkadaşlar merhaba..ben bursada yaşıyorum bebk istiyorum ve uludağ üniversitesine gidiyorum.ama orada sperm tahlili olmadığını sölediler.ve bizde eşimle dışarda çektirmeye karar verdik. bildiğiniz önerebileceğiniz bir de ücretlerini benimle paylaşırsanız çok sevinicem ..şimdiden allah razı olsun..teşekkürler..

Topiğin hayırlı olsun tesadüfen gördüğüm iyi olmuş.Bende fakülteye gidiyorum tedavi için.Pko var bende.Eşim içinde istemişlerdi sperm tahlili.Biz önceden medical parkta yaptırmıştık orasını hiç tavsiye etmiyorum.Ayrıntılı çekmedikleri için eşimin sonucunu doktor normal zannetti.Bu en son gittiğimizde doktor ayrıntılı çektirin onuda heryer çekmiyor dedi.Jinemed ve Buttomu tavsiye etti.Bizde jinemedde yaptırdık bahar hastanesinin bodrum katında 80 tl.Ama detaylı sonuç veriyorlar tavsiye ederim.Allah şifa versin

canım teşekkürler..bende yeni başladım gürkan uncuya gidiyorum..tabi asistanları bakıyor.sen hangisine gidiyorsun? bende uludağdan ürolojiden almıştım randevu iptal ettiricem..yarın orayı ararım randevulumu canım?

Rica ederim canım.Bana tüp bebek bölümü bakıyor ve bazen farklı doktor oluyor.Tüp bebek bölümü tedavi işlerine bakıyormuş.Üroloji için medicabile gittik biz.Birde çekirge devlete göründük.Fakültedeki asistan çok tatmin etmedi bizi.Çekirgedeki doktor ultrason istedi.Normalde fakültede çektirecektik ekimin sonuna verince medicabilde gün aldık ultarason için.Ama sperm tahlili için tekrardan jinemede gideceğiz.Varikosel ameliyatı için 2 sperm sonucunun olması lazımmış karar vermek için.Randevu almıştık canım evet.Spermiyogram tahlili olucak değilmi?

hmm evet bizede asistan dediki ultrason istedi kasıma verdi bende dışarda çektiricem..onu ne kadara çektirdin ? :)
ondan sonra sizi tüpbebek bölümüne göndericem dedi .bizde oraya gidicez o hastane nerede üniversitenin içindemi? daha ilk defa eşim sperm sayımı yaptırıcak

Canım kasım bayağı geçmiş bize ekimin sonuna verdilerde.Biz çok beklemeyelim diye medicabilden randevu aldık bu hafta içi çektireceğiz orda.Önceden medicabile gittik üroloğ bölümüne 36 tl fark ödemiştik muayene ücreti.Ultrasonu sorduğumuzda sgksız 250 tl felan dediAllah'tan sgk var.Ultrason için 16 tl fark ödedik sadece.Eğer çok beklemeyelim diyorsan ultrasonu medicabildede çektirebilirsin.Ama önce doktora muayane olması gerekiyor 36 tl ücret artı 16 tl ultrason.Tüp bebek üniverstenin içinde evet.Hayırlısı olur inşaalh.Sizde sadece eşindemi yoksa sendede bir problem varmı?Yaş kaçtı bu arada?

canım yanlış anladım ben heralde ultrosonu ben çektircem alttan ona kasıma verdi..eşim ilk defa vericek tahlil bilmiyoruz sorun varmı yokmu inşallah yoktur..üniversitenin içinde olması iyi bari..benim adet gecikmelerim oluyo kist yok yumurta çatlamadığı için gecikiyomuş 1.5 yıllık evliyiz korunmadık hiç evlendiiimizden beri oda tüp bebek infetibilite böümüne göndercem dedi ben 26 eşim 37 yaşında

Pardon canım yanlış anlamışım ben eşin için ultrason sandımAma bence eşininde görünmesi iyi tabiki.Sonuçta bayanda olacak diye bir kural yok iki tarafında görünmesi lazım.Ultrasonu nezman çektireceksin?Sanırım pko varmı diye bakacaklar bende çektirdim alttan ultarsonla baktılar pko var bende.Adet düzensizliği kilo alımı saç dökülmesi tüylenme gibi belirtileri oluyor.Ama herkezte bütün belirtiler olacak diye birşey yok.Kistin olmadığını nasıl anladılar?Adetinin 3.günü hormon tahlili oldunmu?Bizim yaptığımız hatayı siz yapmayın olurmu?Detaylı sperm tahlili yapan yerde yaptırın.Kimi yer uyduruk bir sonuç veriyor çünkü sonra doktorda anlıyamıyor o sonucu .İnşllh bebeğine kavuşursun bir an önce.Bende 29, eşim 31 yaşında

ultrasonu geç verdiklerii çin ankaraya gidip çektiriyim dedim hemn annemleri görürüm..2 ay önce alttan ultrason oldum kist yok dediler..dr. hormon tahlili için adetin 3.günü gel dedi ama benim gecikmemim 29. günü söktürücü bile kullandım ama gelmiyo ben zaten senin yaptırdığın yere gidicem tavsiyen üzerine :)saç dökülmesi hariç belirtiler var bende pko ne ilk defa duydumdacanım sanada allah şifa versin inşallah..

Dediğinde mantıklı canım.Ailenide görmüş olursun ama sürekli Ankaraya gidip gelemezsin haliyle fakültede tedavi olman iyi olmuş.Çünkü iyi araştırıyorlar.İşte kist yoksa neden adetin söktürücüyle gelmiyor hayret.İnşallh yoktur dediği gibi.Pko yani polikistik over rahatsızlığı yumurtlaıkta iki yada tek taraflı inci gibi dizilmiş küçük kist bunlar adet döngüsünde yumurta çatlar bu çatlayamdığı için kist oluşur Bununla birlikte kilo alımı tüylenme dediğim belirtiler varsa polikistik over teşhisi konur.Googleden araştır ultrason sunucunda inşllh pko çıkmaz çıkarsada bizim pko topiği var orda konuyu detaylı olarak anlarsın zaten.İnşllh da bişey çıkmaz.Ben şunu anlıyamadım sen ultarson için nerde çektireceksin?Ben sperm tahlili için jinemedi dedim.Ultrason kendin için çektireceksen medicalparkta çektirmiştim alttan ultrasonu.Ama medicabilde iyi gibi geliyor bana.Orayada sorabilirsin

Ben çıkıyorum canım iyigeceler.Geçmiş olsun tekrardan.Dediğim gibi eşin için sperm tahlilini jinemedi arayın randevu için orda yaptırın bence.Sen kendin içinde ultrasonu bahara sorabilirsin.Medicabilede sorabilirsin.Hangisi içine sinerse.Görüşürüz kib

benim evlendiğimde düzenliydi adetim troit çıktı bende düzensizlik olmaya başladı 3 aydırda çok sapmalar oldu.sürekli dr. değiştirdim uludağa gitmeden daha 2 ay önce gittim dr. alttan ultrason ve rahim filmi çekildim..bi sorunun yok dedi dr. bende o zman neden gecikmem oluyo dedim..oda yumurta takibi yapmamız lazım çatlama olmuyorsa gecikiyodur.dedi.bende dr. beğenmiyodum değiştirelim dedim eşime oda tamam dedi uludağı tavsiye ettiler araştırıyo die daha yeni başladığım için bilmiyorum ne çıkıcak 2 ayda kist oluştuysa tabi bilemem inş yoktur.çok özellere de para dökmek istemiyorum sadece uludağda uzun tarihe randevu verdikleri için dışarda çaktirip oraya göstericem sonuçları..

Canım buluşmaya gelmene sevindim tanışırız Tiroit olunca kilo vermekte zor oluyor.Sende kilo sorunu varmıydı?Bende var mesela bir ara tsh yüksek çıkmıştı onun için ilaç kullanıyorum hala.Birde sana tavsiyem madem fakülteye gidiyorsun endokrin bölümüne git.O bölüm hormonlara bakan bir bölüm ve çok faydasını görürsün.Kadın doğumcuda anlar ama endokrin bu konuda daha detaylı ele alır.Ve sen ikisine gidip kontrollerini yaptırırsan devamlı hormonalrın düzene girer.Ben endokrinde gidiyorum.Tüm hormonlarına şekerin varmı yokmu hepsine bakıyorlar canım.Fakülteye gitmen iyi gerçekten.Tahlillerini dışardan yaptırsanda olur.Ve bundan sonra çocuk düşünüyorsan.Kadın doğum bölümüne değilde tüp bebek bölümüne git orda takibini yaptır.Bak haksever var buluşma topiğini açan arkadaş oda benim gibi tüp bebek bölümünde tedavisini sürdürüyor.Senin dediğin kadın doğum bölümünde genelde kadın hastalıkları ve gebelere bakılıyor.Sen gidince sor bakalım tüp bebek bölümünde tedavi yapıyorlarmış ben orada tedavi olmuyacağımmı diye sor?Jinemed kent meydanının orda bahar hastanesi var kime sorsan bilir.Bahar hastanesinin içinde canım bodrum katında sorarsan yardımcı olurlar.Ne zamana randevu aldın?

canım hormon şeker hepsi takip edildi tsh ilacınıda bıraktırdı dr.zaten üniversitede tahlil sonuçlarına bakıp tüp bebeğe göndericem dediler.bende dün randevu için aradım pazartesi arayın dedi. randevuyu bugüne aldık 13.30 da tamam bildik orayı çok teşekkür ederim canım...yarın tanışınca bol bol konuşuruz inaşşalhh çok heycanlıyımmmm

İyi olmuş yapmaları ozman tahlil sonucunu beklicen sonra yönlendirir onlar zaten.Allah aratmasın hepimize nasip olsun inşallah.Hadi hayırlı haberler olsun.Bende çok heyecanlıyım hakseverle tanışmıştık zaten.Ama diğerleriyle ilk defa tanışacağımBursanın hangi semtindeydin unuttum kusura bakma

yıldırım canım mesken tarafındayım eşim diyoki yere mere oturmayın üşütürsünüz hahaha :))

yıldırım canım mesken tarafındayım eşim diyoki yere mere oturmayın üşütürsünüz hahaha :))

Yani doğru diyor sağolsun düşüncesi içinYıldırım tarafınıda çok severim ben dag havasıOrda eşimin arkadaşı var eşiylede görüşrüüz yani ailece.Onlar gelir bize deniz havası aldık der.Biz gideriz dağ havası aldık deriz

sonuç ok kötü çıktı teratospermi %2 yarın detaylı anlatırımmm

sonuç ok kötü çıktı teratospermi %2 yarın detaylı anlatırımmm

canım ya nerden anladın sonucun kötü çıktığını?Üzme kendini bakalım öncelikle doktora sordunuzmu sonucu?Konuşuruz yarın canını sıkma.Çaresi vardır elbet canım ya benim eşimdede varikosel çıktı Allah yardımcımız olsun çok zor şeyler.Eğer üroloğ sorarsan biz medicabile gitti orayı tavsiye ederim.yarın görüşürüz canım kib Aeo

tamam yarın görüşürüz canım ii akşamlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…