Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bursa'da tesettür gelin başı ve makyajı?

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Kızlar bursa yıldırıma gelin gidicem hiç bi yer bilmiyorum içime sinen bi yer istiyorum.. bana kuaför olarak önerebileceginiz bir yer varmı acaba tesettür ve makyaj konusunda iyi olan

peki memnun kaldılarmı biliyomusun canım?
zafer mahallesindekinin isminide öğrenirsen çok daha sevinirim
sence hangisi daha iyi?

zarifeydi yanlış hatırlamıyosam ama 400 den aşağısına yapmıyo eriklideki olan uygun mahalle kuaförü işte

İnternet adresi varmı acaba görebileceğim biliyomusun.. ayrıca çok teşekür ederim canım vakit ayırıp fikir verdiğin için

Arabayatağında büyümüş biri olarak Gümüşü bilirim ve türbanda çok iyidir Şengül abla..kaş ı da çok güzel alır ama Şengül ablaya yaptırın giderseniz.

yaptırmış birini biliyomusunuzz peki resim varmı?

tabii teyzemın kızı yaptırdı gayet hoş oldu ama fotoğrafını bulamadım..:/ eğer giderseniz Şengül ablada yaptığı modellerin fotoğrafı var zaten ona göre beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz.

tabii teyzemın kızı yaptırdı gayet hoş oldu ama fotoğrafını bulamadım..:/ eğer giderseniz şengül ablada yaptığı modellerin fotoğrafı var zaten ona göre beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz.

teşekür ederim canım inşallah gidebilirim en yakın zamanda

düğün salonunun kuaförü olan CRN kuaförü seçtim inşallah pişman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…