Tüp Bebek Merkezleri bursada tüp bebek yaptıran varmı neresi iyi ?

Sizde problem neydi? Bizim sperm sayimiz cok dusuk. Bende polikistik over var. Haftaya muayene icin gidicez ama ne islem gerekir merak ediyorum. Tedavi ucretini transfer olup hastaneden cikarken almislardi yani tedavinin sonunda
bize aksit yaparız kredi kartına felan dediler kredi kartı gecerli dediler peşin ücrete ındirim yapıyor diye duydum bizde hazrılık olalım diye agustosa erteledik sahin beyle görüşme yaptık .Eşimde azo sperm var soranus te 3 tüp bebek denemsi oldu hiç biri tutumadı esim soranuste tesa oldu sperm bulundu coz sükür ama kısmet olmadı hepsinden ALLAH RAZI OLSUN ama orda devam etmek istemiyorum sahin beyle görüştük ozel hasatsın dedi umutsuz değilsin dedi 4 boyutlu ultrasonda yapısıklık miyom kist yok dedi soranus bugun saat 1 de uludag ünıversitesinde rahim flimi cektiricem uludag tüp bebek denemesine başlamıştım ama ayrılacağım bizi çoookk yoruyor bugun git yarın gel çalışıyorumda ayrıca sahin bey istesen ilk once histeroskopi yapmadan deneriz sonra histeroskopı yaparız dedi bakalım rahim filminde ne çıkıcak insallah bir şey yoktur

Sizde problem neydi? Bizim sperm sayimiz cok dusuk. Bende polikistik over var. Haftaya muayene icin gidicez ama ne islem gerekir merak ediyorum. Tedavi ucretini transfer olup hastaneden cikarken almislardi yani tedavinin sonunda
polikistik over ultrasnda mı göründü rahim filimide mi

Acıbadem de Şahin bey dışında Aylin Karahasana tüp bebek yaptıran var mı?

DR.SERBÜLENT ORHANER' i asla tavsiye etmiyorum 3 kere denedik tüp bebek 3 de olumsuz kesinlikle bilgisiz bir doktor duvardaki bebek resimlerine sakın aldanma bize %60 olacak dedi 3. de olmayınca diyecek bişeyi olmadı para ve zaman kaybı olan bir doktor. Ve kesinlikle araştırmaya gitmiyor 1. dene tutmayınca daha fazla hormon verdi 2. de tutmayınca daha da artırdı 3. de 4 kat daha arttırdı ve sonuç vücutdum mahvoldu. Doktor hiç demedi bir araştıralım neden olmuyor tahlil yaptıralım rahim duvarı acaba aşırı mı kalınlaştı filan demedi o kadar fazla ilaç ve iğne verdi ki anlatamam. Parayı çok seven bir doktor araştırma yapmak yerine hemen arka arka 2. 3. denemeyi yapalım dedi.Hata bizdeydi saf gibi doktorun dediğini yaptık başımızı yaktık 30.000 tl harcadık. Biz şimdi istanbul memorial a gidiyoruz hayırlısı bu sefer olacak inşallah.
Bu sefer oldumu peki ??

bende bahçecide denedim doktorum betül hanımdı ben çok memnun kaldım hem merkezin ilgisinden hemşirelerden flan güleryüzlüler, hem doktorun ilgisinden. lab çok iyi kesinlikle tavsiye ederim

valla ben başka yerde de denedim ama gebelik haberimi bahçecide aldım o yüzden verdiğim paralar artık hiç gözümde değil

Back
X