Tüp Bebek Merkezleri bursada tüp bebek yaptıran varmı neresi iyi ?

Merhaba kızlar
Ben tedavimi Murat Erdemir e oldum ve şu anda 10 haftalık hamileyim.İlk denememdi Murat beye çok güvenerek gittim ve sonucu sevindirici oldu herkese tavsiye ederim.

asla pişman olmazsınız ilk denememde hamıle kaldım ve şu an 28 haftalık kalmasaydım bile yine ona giderdim ekibi ve kendisi harika ve çok profesyonelller gece gündüz arayabılırsın evden kalkıp gelirler senin için ve extra ücret talepleri olmaz ben pazar günü bile murat beyi arayıp çağırmıştım telefonu her zaman açıktır ekibi de aynı şekilde bir kere suratsız veya ilgisiz görmedim hiçbirini inşallah doğumu da kendisi yaptıracak onu da sorunsuz atlatırsak daha ne isterim ki allah herkese onun gibi doktor nasib etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

acibadem- sahin zeteroglu cok memnun kaldim ilk denememde hamile kaldim cok sukur Allah tum isteyenlere tez vakkitte nasip etsin bizlere de saglikla kucagimiza almayi insallah....

Tüp bebek yada aşılama yaptıracaklar...
arkadaşlar elimde 3 kutu gonalf var.450lilikden. kalem gibi olanlar varya yeni çıkanlardan. dr bana klomenden sonra vermişti yumurta oluşunca aşılama yapalım dedi. ama benim maddi durumum olmadığı için yaptıramadım. bir daha da kullanmadım çünkü aşırı sivilce yaptı zaten sivilce problemim var. almak isteyen olursa 3 kutu gonal f bir kutu ve hiç kullanılmamış crınone var. almak isteyene hepsini 300 tlye vericem. Son kullanma tarihi ekim 2012 .mailde atabilirsiniz. aylinokutur@hotmail.com.

acibadem- sahin zeteroglu cok memnun kaldim ilk denememde hamile kaldim cok sukur Allah tum isteyenlere tez vakkitte nasip etsin bizlere de saglikla kucagimiza almayi insallah....

Tatlım kaç haftalık hamilesin. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıcaklı kucağına alasın İnş. Ben de Şahin beyin hastasıyım sadece bi kaç günlük hamileyim. Nasıl kontrollerine acıbademe mi devam ediyorsun. Ben bi kaç gün sonra kalp atışını duymak için gideceğim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar ben şahin zeteroğlu hastasıyım 3 defa başka merkezde aşılama yapyırdım sonuç alamadım...4.kez başka merkezde tüp bebek denedim yinede sonuç alamadım.şahin zeteroğlunda ilk denememizde mutlu sona ulaştık.ve şuanda ikiz bebeklerim var.ve ben bu bebeklere sahip olduysam önce allahın sonrada şahin zeteroğlunun sayesindedir.çünkü şahin bey profosyenel bir hekim olarak hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadı.bursa acıbadem hastahanesi şahinzeteroğlunu herkese tavsiye ederim.ayrıca 15 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım ve ikiz bebek sahibiyim...

Soranus tüp bebek serbülent orhaner kendisi iyi bir doktor ben ona gidiyorum transferim martin 20 sinde oldu bekliyorum artik bebislerimi soranus harika biyer cok ilgileniyolar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu forum çok eski ama çoğu çaresi kalmayan arkadaş butun forumları okuyor o yuzden buraya da yazmak istedim. Çok paranız varsa murat hocaya GİDİN derim. Mart ayında beri sadece kendısıne 20 bine yakın para ödedik. Sonucumuz hüsran. Mart ayında tuplerım alındı. Hazırlanan ilk deneme kimyasal gebelik açıklama isteyince yok. İkinci deneme dondurulmuşlarla iki tane konuldu ve konulduktan sonra kaliteleri iyi değildi dedi. Boyle bir ifade olamaz hemde biz bu kadar caresizken. Sonucum yıne kimyasal gebelik. Değerimin sıfırlandığını görünce şok olduğum bir olay daha kesinlikle geri dönüş yapıp bilgi vermemesidir. Yazık ki herşeyi maddi olarak gören insanların ellerine kalıyoruz. Gerçekten gitmek isterseniz çok iyi düşünün derim...

DR.SERBÜLENT ORHANER' i asla tavsiye etmiyorum 3 kere denedik tüp bebek 3 de olumsuz kesinlikle bilgisiz bir doktor duvardaki bebek resimlerine sakın aldanma bize %60 olacak dedi 3. de olmayınca diyecek bişeyi olmadı para ve zaman kaybı olan bir doktor. Ve kesinlikle araştırmaya gitmiyor 1. dene tutmayınca daha fazla hormon verdi 2. de tutmayınca daha da artırdı 3. de 4 kat daha arttırdı ve sonuç vücutdum mahvoldu. Doktor hiç demedi bir araştıralım neden olmuyor tahlil yaptıralım rahim duvarı acaba aşırı mı kalınlaştı filan demedi o kadar fazla ilaç ve iğne verdi ki anlatamam. Parayı çok seven bir doktor araştırma yapmak yerine hemen arka arka 2. 3. denemeyi yapalım dedi.Hata bizdeydi saf gibi doktorun dediğini yaptık başımızı yaktık 30.000 tl harcadık. Biz şimdi istanbul memorial a gidiyoruz hayırlısı bu sefer olacak inşallah.
aynısı başıma geldi 1. sefer tutmayan 2. nin aynası olmadı tam gaz devam ilave tedavi yok ne yaptın en son

nasıl memnunmusun
fiyatlar nedir nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıcak ben acıbademe başlamadım hala arastırıyorum
6250+kdv fiyat verdiler
dondurulmuş yapılacağı ıcın 2000+kdv de dondurma ücreti istediler
bizim pgt masrafı da var ama ona suanda fiyat alamadık daha

ön görüşme ve tahlil işini hallettik daha muayene aşamasına gelemedik regl bekliyorum
dr yaklaşımından tavrından evet cok memnunum ama uygulaması nasıl tecrübe edıp goreceğiz

Acibadem prof. Dr. Sahin zeteroglu. Harika bir doktor. Ilk denememizde ikiz gebelik elde ettik fakat 18 haftalikken dusukle sonuclandi. Daha sonra yeniden basladik ve cok sukur suan 3 yasinda bir kizim var. Ve bu ay tekrardan kardeş icin randevu aldik Allahin izniyle insallah tek seferde sonuc aliriz. Guncel fiyat tedavi paket ucreti 7200tl. Ilaclar dahil.degil.

uludağ üniversitesini bırakmaya karar verdim dün sekreter kızlar çok yordu beni işlerimi halledemeden dömek zorunda kaldım kan aldırmak için sistemden kayıt açmaları gerekiyormus acıyorum dedi açmadan gitmiş bende kanımı veremeden dömek zorunda kaldım barak -faki sanayi bölgesine 1 saatlık yol
çok kızdım yarın rahim filimim var sonucu çıksın alıcam ACIBADEMDE BASLIYACAĞIM

Acibadem prof. Dr. Sahin zeteroglu. Harika bir doktor. Ilk denememizde ikiz gebelik elde ettik fakat 18 haftalikken dusukle sonuclandi. Daha sonra yeniden basladik ve cok sukur suan 3 yasinda bir kizim var. Ve bu ay tekrardan kardeş icin randevu aldik Allahin izniyle insallah tek seferde sonuc aliriz. Guncel fiyat tedavi paket ucreti 7200tl. Ilaclar dahil.degil.
Biz gittik görüştük her ücreti pesin alıyorlar dimi
opu+histeroskopi+kromozon analizi ilaçlar 16000 tl yi bulacak ağustos akadar para biriktirip görüşşeceğiz

7200 tl odedikten sonra 2. transfere olunca kaç para aldılar

Kizimda 2014 te transfer olmustu o donem ucreti 4.400 du ama ilk deneme sonrasi ikincide 800 tl kadar bi indirim yapmislardi. Suan ilk deneme 7200 tl gecen gun sordum doktora

opu+histeroskopi+kromozon analizi ilaçlar 16000 tl yi bulacak ağustos akadar para biriktirip görüşşeceğiz
Sizde problem neydi? Bizim sperm sayimiz cok dusuk. Bende polikistik over var. Haftaya muayene icin gidicez ama ne islem gerekir merak ediyorum. Tedavi ucretini transfer olup hastaneden cikarken almislardi yani tedavinin sonunda

Opu yani yumurta toplama islemi tup bebek paketi icerisinde. Yani ayri bi ucret odenmiyor. Ilaclar kisiye gore degisiyor tabi. Kromozom testi ve histeroskopi ucreti ne kadar dedi size?

Back
X