Tüp Bebek Merkezleri Bursa'da Tüp Bebek Yaptıranlar 2017

EsrRam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
1.643
2.488
133
41
2017 başından beri Bursa'da tedavi gören arkadaşlar hangi merkezlere gidiyorsunuz? Durumlar nedir ? Ücretler nasıl? Bilgi alabilirsem çok sevinirim. Olumlu ya da olumsuz yorumları merak ediyorum.

2017 başından beri Bursa'da tedavi gören arkadaşlar hangi merkezlere gidiyorsunuz? Durumlar nedir ? Ücretler nasıl? Bilgi alabilirsem çok sevinirim. Olumlu ya da olumsuz yorumları merak ediyorum.
Bursa A.R.T deProf. Dr. Osman Develiogluna gittim gecen hafta. Nasip olursa adet olunca tup bebek tedavisine başlayacağız. Ilaclarda dahil 7000lira dedi doktor. Siz nereyi dusunuyorsunuz?

Aradım dün akşam 8-9 arası arayın dediler unutmuşum 9u 20 geçe aradım nerdeyse suratıma kapatacaktı. Çok saygısız geldi bana keşke daha nazik olabilseymiş. Sizin için hayırlısı olsun inşallah. Fiyat olarak ne kadarmış tedavi art de ?

Bursa A.R.T deProf. Dr. Osman Develiogluna gittim gecen hafta. Nasip olursa adet olunca tup bebek tedavisine başlayacağız. Ilaclarda dahil 7000lira dedi doktor. Siz nereyi dusunuyorsunuz?
Jinemed olabilir murat Erdemir düşünüyorum. 6500 + 2000 civarı da ilaçlar. Araştırıyorum henüz karar vermek çok zor.

Jinemed olabilir murat Erdemir düşünüyorum. 6500 + 2000 civarı da ilaçlar. Araştırıyorum henüz karar vermek çok zor.
Allah yardımcımız olsun karar vermekte, tedaviye baslamakta cok zor. Ana baska care kalmayinca yapacakta birsey yok . Ben baya arastirdim, Acibademde Sahin Zeteroglu ve ART de Osman Develioglu bunlar basari orani yuksek doktorlar. En son osman beyde karar kildik. Tabi tek doktor ile de olmuyor insllh tedavimiz iyi gider Allah izin verirse

Bize hersey icinde 7000lira dediler. Sasirdim saygisiz davranmalarina yaptiklari cok yanlis cunku biz oyle bir haldeyizki her an bilgilendirilmeye ve destege ihtiyacimiz var. Ben hatta dayanamayip saat gece 12 de mesaj attim gecen hafta on gorusmeye gitmeden once o saatte cevap geldi.

Başarı oranları da hikaye aslında murat Erdemir le konuştuğumuzda kimse açık açık söylemez dedi %30 başarı oranı olan bir merkez asla bunu söylemez sizlerde ne duyarsanız ona inanırsınız dedi ki çok haklı geldi bana 4 kez tedavi geçirmiş biri olarak malesef herkesin tek derdi para bizim de evlat. Bizi anlamalarını beklemesek de amacımız bu aslında anlaşılmak. İnşallah Rabbim isteyen herkese , hepimize nasip etsin.

Belki de canı sıkkın da bana denk geldi ama nazik bi şekilde uyarmasını tercih ederdim. Saatin kendisi için uygun olmadığını söylese zaten alamayacak insanlar değiliz tabii yarın tekrar ararım o halde der kapatırız. Ama üslup çok önemli gerçekten. O dakika bu adam benim Dr um olamaz dedim

Haklisin canim ama ben onlardan degil internetten arastirarak buldum istatistik oranlari. Bir haftadir kadinlar kulubunun tum forumlarini okudum nerdeyse...Tabi ne desek bos her doktor bu isi para icin yapiyor , bizim psikolojimiz umurlarinda mi pek sanmiyorum, Tek dilegim Rabbim daga fazla cektirmeden yavrularimizi bizlere nasip etsin. Cok zor.bir surec cunku

Haklisin canim ilk gorusme cok onemli. Sende biraktigi etki negatifse tercih etmemelisin tabiki

Aynen öyle. Sadece özel klinik oldukları için gayet ilgililer o kadar. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Bakalım bizim de yarın belli olacak sanırım. Merkezler fiyatları sabit olmasına rağmen telefon da fiyat bilgisi vermiyor. Ondan bi post açayım fikir alışverişi olsun dedim ama sanırım henüz kimse farketmedi.

Canim pembe mavi hastanesinede gittim ben 8500 dediler. Acibademde Sahin beyde ilk tup 6540lira dedi ikinciye olmazsa 5615 lira dedi ucuncu dorduncu diye fiyat indirimi varmis acibademde her olumsuz denemeden fiyat dusuyormus. Bilgin olsun diye soyleyim dedim

Evet onları bende sordum canım. Aman ne olumsuz olsun ne de fiyat düşsünler. Allah korusun yeter bunca negatif görmek. Valla maddi manevi zor bir süreç. Aslında bizler o yüzden ince eleyip sık dokuyoruz ama genelde net olmuyor kimse. Yoksa gerçekten emin olsak gözümüze gelmez istedikleri rakamlar. Ama sonucu hiç belli olmayan bi sürece bu kadar para yatırmak hem de defalarca yıpratıcı oluyor.

Tabi tabii. Benim bu ilk olacak insallah. 2,5 yildir olmuyordu. Hep sebepsiz infertilite dediler bu ara 3 asilama oldum hicbiri tutmadi. Osman bey ilk muayenede sebepsiz degil dedi cikolata kistin var dedi inanamadım bu kadar sure kac doktora gittim hicbiri farketmemis. Sonra pembemavide Dr Lale hanim muayene etti o da cikolata kisti dedi. Sonra sahin beye gittim o muayene etmedi ama yinede 3 de direk tup bevek dedi. Nasipte nunlari yasamakta varmis. Artik cok yoruldum bir an once cocugum olsa bu durumlardan kurtulsam insllh. Her ay muayene ilaclar asilama iğneleri falan filan cok yiprandim.

Benimki trajikomik 4 tedavi gördüm ve ben ilk defa bu hafta çikolata kistimin olduğunu öğrendim. Yayında ve yapımda emeği geçen tüm Dr ları kutluyorum bunca zaman anlamadıkları için 2 kez rahim filmi çekilmiş olmama o eziyeti de çekmeme rağmen. Sonra ince eleyip sık dokuyunca da sorunlu hasta muamelesi görürüz yaa ne diyim.

Senin durumda bana cok benziyormus. Bende 1kez rahim filmi 1kezde anestezili histeroskopi taptirdim, klomen tedavisi ardindan 3 kere asilama. Universite hastanesinde profesorler bile bilemedi cikolata kistim oldugunu. Ozel doktorumda bilemedi 2,5yildir sebepsiz diye diye oyaladilar beni. Cektigim üzüntüler yipranmalarda cabasi.

En son gecen hafta carsamba gunu once Osman Hoca sonrada Dr Lale hanim gordu. Hayir kac kere ultrasona girdim nasil anlamadilar aklim hayalim almiyor. Seninde cok zor olmus canim ikimizin durum cok benzer doktorlarin bilgisizligini biz cekmisiz aci tecrubeler...

Aynen canım çektiğin eziyete mi yanarsın harcadığın zamana ve paraya mı? İnşallah son üzüntümüz olur Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Benimde ilk defa histereskopi olacak bakalım sonuç ne çıkacak? Hayırlısı olsun hepimiz için yeni tedavi yeni umutlar.

Her negatifte bi de sebep bulamıolar yaa neden negatif oldu diye o daha vahim. Bizim üstümüzden yeterince tecrübe edinmişlerdir umarım başkalarına da aynı şeyleri yaşatmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…