Cikolata kisti amh dusurur mu hic bilginiz var mi? Bendede var cunku benimde cok dusuk
Canım hayırlısı olsun senin içinde inşallah tedavisiz nasip olur sana. Ben kendimde sorun yok diyordum takip murat hocaya gidene kadar çünkü 4 tedavide 5 yıl içinde her kontrolde çok temiz dendi bana. Hatta 2 kez rahim filmi çekildi ona rağmen. Mayıstaki forumda da demişimdir hatta çikolata kisti duyunca şok oldum. Bakalım canım inşallah sonum da senin gibi güzel olur. Kaç embriyo koydu murat hoca sende canım?Şuan düşünmüyorum canım. Belki seneye. Dualarım seninle hep aklımdaydı bak sorunumuzda aynıymış ve aynı doktorda tedavi görüyosun vardır bunda da bir hayır
Evet düşürüyor maalesef rezerve zarar verebiliyorCikolata kisti amh dusurur mu hic bilginiz var mi? Bendede var cunku benimde cok dusuk
Peki daha önceki tedavilerinde kaç yumurta toplanıyordu ve kaçı kaliteliydiCanım hayırlısı olsun senin içinde inşallah tedavisiz nasip olur sana. Ben kendimde sorun yok diyordum takip murat hocaya gidene kadar çünkü 4 tedavide 5 yıl içinde her kontrolde çok temiz dendi bana. Hatta 2 kez rahim filmi çekildi ona rağmen. Mayıstaki forumda da demişimdir hatta çikolata kisti duyunca şok oldum. Bakalım canım inşallah sonum da senin gibi güzel olur. Kaç embriyo koydu murat hoca sende canım?
Benim çikolata kisti teşhisim devlet hastanesinde bulundu ve Dr bana hemen git özel de yaptır bekleme üniversite hastanesi falan ilerde yumurtan kalmaz dedi şok oldum. Hatta kısa zaman belirtti bana yumurta azalması için. İnşallah yaşamayız öyle şeyler. Ama dediğim gibi koştur koştur tedaviye başladık.Cikolata kisti amh dusurur mu hic bilginiz var mi? Bendede var cunku benimde cok dusuk
Benim yanlış değilsem en son 8-9 gibi bişeydi hatta 5 embriyo 5.güne ulaştı. Önce 2si transfer edildi 3ü donduruldu. Sonra 3 donuktan biri gitti 2si transfer edildi. Yani 2 transfere de yetti ama sonuç negatif ikisi de. Mayısta dondurulmuş transferi olmuştum ben.Peki daha önceki tedavilerinde kaç yumurta toplanıyordu ve kaçı kaliteliydi
Ben 6 ay kadar bir tedavi gordum 1 kez klomen kullqndim kimyasal gebelik yasadim. Sonraki ay femera kullandim hic yumurtam olurmamis benimde moralim bozuldu biraktim tedaviyiBenim çikolata kisti teşhisim devlet hastanesinde bulundu ve Dr bana hemen git özel de yaptır bekleme üniversite hastanesi falan ilerde yumurtan kalmaz dedi şok oldum. Hatta kısa zaman belirtti bana yumurta azalması için. İnşallah yaşamayız öyle şeyler. Ama dediğim gibi koştur koştur tedaviye başladık.
Hangi hastanede oldunuz tedaviyi? Nasipten ötesi yok hepimiz binbir zorluk yaşadık herkesin imtihanı birbirinden ağır burada Rabbim daha büyük dert verip derman aratmasın. Ne desem teselli etmeyecek sizi biliyorum ama yılmayın, pes etmeyin. Hepimiz aynı durumdayız. Sebepler farklı ama istediğimiz sonuç bir. Çok üzülerek hayatı zehir etmeye de gerek yok sonuçta belki de çocuğumuz hiç olmayacak belki de bizim imtihanımız da bu. Hayatı yaşamaktan vaz mı geçelim. Nasipten varsa ne ala ama yoksa da yıpranacak değiliz. Hep olumlu olun Nasipten ötesi olmaz ama dualar herşeyi değiştirir. Umarım Rabbim size de bizlere de tez zamanda nasip eder sağlıklı , hayırlı evlatlar.Ben 6 ay kadar bir tedavi gordum 1 kez klomen kullqndim kimyasal gebelik yasadim. Sonraki ay femera kullandim hic yumurtam olurmamis benimde moralim bozuldu biraktim tedaviyi
Hastanede olmadim ozel muayenesinde oldum tedavimi.. ilac tedavisi oldu sadece. Psikolojik olarak kendimi kotu hissetigim icin o doktora bir daha gitmedim 3 ay kadar oldu. Bayramdan sonra tekrar bir gideyim en azindan bir kez daha klomen ile deneyim diyorum. Sonucta klomen bende etki etmisti. Yazdiginiz tum cunleler hepsi kelimesi kelimesine dogru.. hersyin hayirlisi Allahin takdiri..Hangi hastanede oldunuz tedaviyi? Nasipten ötesi yok hepimiz binbir zorluk yaşadık herkesin imtihanı birbirinden ağır burada Rabbim daha büyük dert verip derman aratmasın. Ne desem teselli etmeyecek sizi biliyorum ama yılmayın, pes etmeyin. Hepimiz aynı durumdayız. Sebepler farklı ama istediğimiz sonuç bir. Çok üzülerek hayatı zehir etmeye de gerek yok sonuçta belki de çocuğumuz hiç olmayacak belki de bizim imtihanımız da bu. Hayatı yaşamaktan vaz mı geçelim. Nasipten varsa ne ala ama yoksa da yıpranacak değiliz. Hep olumlu olun Nasipten ötesi olmaz ama dualar herşeyi değiştirir. Umarım Rabbim size de bizlere de tez zamanda nasip eder sağlıklı , hayırlı evlatlar.
Belki size aşılama falan da olur maliyeti daha düşük bizde olmadı hiç ama bi bakın siz. Madem bi kez tutmuş tekrar tutar. Biz daha yaşayamadık henüz. İyi bir Dr bulun dicem ama resmen döner sermaye olmuş her yer tüm Dr lar. Yani kime güveneceğimizi bilemiyoruz malesef. Klomen kullanırken neden düştü acaba bi de bu var? Rahim filmi veya histereskopi falan yapılmadı sanırım bi yaptırsanız iyi olur gibi en azından sorun ne görmüş olursunuz bizim gibi geç kalmadan.Hastanede olmadim ozel muayenesinde oldum tedavimi.. ilac tedavisi oldu sadece. Psikolojik olarak kendimi kotu hissetigim icin o doktora bir daha gitmedim 3 ay kadar oldu. Bayramdan sonra tekrar bir gideyim en azindan bir kez daha klomen ile deneyim diyorum. Sonucta klomen bende etki etmisti. Yazdiginiz tum cunleler hepsi kelimesi kelimesine dogru.. hersyin hayirlisi Allahin takdiri..
O zaman gayet iyi canım hiç üzülme benden 5 ya da 6 toplandı sadece 2 si 3. Güne ulaştı onlar transfer edildiBenim yanlış değilsem en son 8-9 gibi bişeydi hatta 5 embriyo 5.güne ulaştı. Önce 2si transfer edildi 3ü donduruldu. Sonra 3 donuktan biri gitti 2si transfer edildi. Yani 2 transfere de yetti ama sonuç negatif ikisi de. Mayısta dondurulmuş transferi olmuştum ben.
Canım önemli olan 1 tane olsun kaliteli olsun yoksa 10- 15 hikaye olacağı varsa. Bak senin durum benden kötüyken olmuş ne güzelde olmuş inşallah tedavisiz hamile kalırsın. Benden 5.güne ulaştı , donduruldu falan ama noldu sonuç 0 koskocaman bi SIFIR..O zaman gayet iyi canım hiç üzülme benden 5 ya da 6 toplandı sadece 2 si 3. Güne ulaştı onlar transfer edildi
Rahim filmi temiz cikti bemim sorunum dusuk reserv ve cikolata kisti maalesef..Belki size aşılama falan da olur maliyeti daha düşük bizde olmadı hiç ama bi bakın siz. Madem bi kez tutmuş tekrar tutar. Biz daha yaşayamadık henüz. İyi bir Dr bulun dicem ama resmen döner sermaye olmuş her yer tüm Dr lar. Yani kime güveneceğimizi bilemiyoruz malesef. Klomen kullanırken neden düştü acaba bi de bu var? Rahim filmi veya histereskopi falan yapılmadı sanırım bi yaptırsanız iyi olur gibi en azından sorun ne görmüş olursunuz bizim gibi geç kalmadan.
Benim de rahim filmi temiz çıkmıştı herşeyi histereskopi ile öğrendik. Meğer sol taraf tüp bebek için uygun değilmiş rahimin sol bölümü kötü ve yapılacak tedaviye olumlu sonuç vermezmiş sağ tarafa yapılmalıymış falan ki 4 başarısız tüp bebek sonrası öğrendim bunları üstelik 4ü de sol a yapılmıştı. Maddi manevi bi çöküş hikayesi bizim için. Keşke dedim şu histereskopi denen şeyi daha önce yaptırsaymışım ama daha önce gittiğim Dr lar malesef adını bile duymamış galiba. Yoksa 4 başarısız olmadan bakmaları gereken bişeymiş. Siz geç kalmayın istedim.Rahim filmi temiz cikti bemim sorunum dusuk reserv ve cikolata kisti maalesef..
Rahim filmi ile o histereskopi ayni sey degilmi? Ben yaklsik 10 dakiks suren birbislem gecirdim. Rahme ince bir cubukla Ilac sivi verildi ve ekrandan bakti uzman kisi.Benim de rahim filmi temiz çıkmıştı herşeyi histereskopi ile öğrendik. Meğer sol taraf tüp bebek için uygun değilmiş rahimin sol bölümü kötü ve yapılacak tedaviye olumlu sonuç vermezmiş sağ tarafa yapılmalıymış falan ki 4 başarısız tüp bebek sonrası öğrendim bunları üstelik 4ü de sol a yapılmıştı. Maddi manevi bi çöküş hikayesi bizim için. Keşke dedim şu histereskopi denen şeyi daha önce yaptırsaymışım ama daha önce gittiğim Dr lar malesef adını bile duymamış galiba. Yoksa 4 başarısız olmadan bakmaları gereken bişeymiş. Siz geç kalmayın istedim.
Yok canım histereskopi anestezi ile yapılıo yarım saat falan sürüo sanırım. Rahim İçi direkt kamerayla rengine kadar incelenio. Bende 2 kez rahim filmi çektim temiz çıktı. Bu kez tedavi öncesi farklı bir hastane ve farklı bir Dr tabii bunu belirteyim neden tutmadı bakalım önce histereskopi yapmalıyız dedi ve yaptırdık. Bunu yapmadan işlem yapmam size dedi çünkü 4 olumsuz olmuş neden kimse histereskopi yapmadı size normalde 2 kere olumsuz sonuç olursa hemen histereskopi yaparız dedi. Yani bende bilmiyordum. Şimdi iyiki de bakılmış diyorum.Rahim filmi ile o histereskopi ayni sey degilmi? Ben yaklsik 10 dakiks suren birbislem gecirdim. Rahme ince bir cubukla Ilac sivi verildi ve ekrandan bakti uzman kisi.
Simdi tedavin devam ediyor mu canim. Bizde yarin A.r.t de tup bebege baslicaz insllh. Iki bucuk yili gecti bekleyisim.insllh artik son bulurYok canım histereskopi anestezi ile yapılıo yarım saat falan sürüo sanırım. Rahim İçi direkt kamerayla rengine kadar incelenio. Bende 2 kez rahim filmi çektim temiz çıktı. Bu kez tedavi öncesi farklı bir hastane ve farklı bir Dr tabii bunu belirteyim neden tutmadı bakalım önce histereskopi yapmalıyız dedi ve yaptırdık. Bunu yapmadan işlem yapmam size dedi çünkü 4 olumsuz olmuş neden kimse histereskopi yapmadı size normalde 2 kere olumsuz sonuç olursa hemen histereskopi yaparız dedi. Yani bende bilmiyordum. Şimdi iyiki de bakılmış diyorum.
İğnelere başlayalı 3 gün oldu canım. Yani resmen tedaviye başlamış olduk hayırlısıyla. İnşallah güzel haberlerde buluşuruz. Zaten kısa zamanda sonuçlanacak şuan heyecan bile yok ilerleyen günlerde nolur bilmiyorumSimdi tedavin devam ediyor mu canim. Bizde yarin A.r.t de tup bebege baslicaz insllh. Iki bucuk yili gecti bekleyisim.insllh artik son bulur
Peki canim nasil ilerliyor surec. Doktor anlatti ama yinede igneler ilaclar toplam 15 gunde surec tamamlanmis olur dedi. Her yerde ayni mi acaba.İğnelere başlayalı 3 gün oldu canım. Yani resmen tedaviye başlamış olduk hayırlısıyla. İnşallah güzel haberlerde buluşuruz. Zaten kısa zamanda sonuçlanacak şuan heyecan bile yok ilerleyen günlerde nolur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?