Amin aminn kimseye yasatmasin Rabbim nu acilari , sikintilari. Hakkimizda hayirlisi olsun. Seninde benimde usteyen herkesin tedavimiz olumlu sonuclanir insllh da bu sikintilari bir daha hatirlamayiz insllhHer negatifte bi de sebep bulamıolar yaa neden negatif oldu diye o daha vahim. Bizim üstümüzden yeterince tecrübe edinmişlerdir umarım başkalarına da aynı şeyleri yaşatmasınlar.
İnşallah canım. O zaman tedavi boyunca yazarız burdan bakalım neler olacak. Bu kez pozitifi görmek dileğiyle.Amin aminn kimseye yasatmasin Rabbim nu acilari , sikintilari. Hakkimizda hayirlisi olsun. Seninde benimde usteyen herkesin tedavimiz olumlu sonuclanir insllh da bu sikintilari bir daha hatirlamayiz insllh
Insllh canim haberlesiriz buradan. Hic testte cift cizgi gormek nasip olmadi bana .Hayirlisiyla insllh bu sefer pozitif neticemiz olur ikimizinde. Gorusuruz hoscakalİnşallah canım. O zaman tedavi boyunca yazarız burdan bakalım neler olacak. Bu kez pozitifi görmek dileğiyle.
Amin canım aynen bende öyle. Güzel haberlerde buluşuruz inşallah iyi akşamlar.Insllh canim haberlesiriz buradan. Hic testte cift cizgi gormek nasip olmadi bana .Hayirlisiyla insllh bu sefer pozitif neticemiz olur ikimizinde. Gorusuruz hoscakal
Merhaba Esra, seni 2016 mayıs tüp bebek grubundan tanıyorum. Olumsuz sonuç almana çok üzüldüğüm için ara sıra bakıyorum sayfana güzel haberi görmek için. İnşallah hayırlı bir evladın olur. Sana şuan yazmamın nedeni bende Bursadayım ve sorunumuz aynıymış. Çikolata kistim vardı ve Amh çok düşüktü. Murat Erdemir de tedavi gördüm ilk denemede pozitifi gördük. İnşallah sanada nasip olacak.Evet onları bende sordum canım. Aman ne olumsuz olsun ne de fiyat düşsünler. Allah korusun yeter bunca negatif görmek. Valla maddi manevi zor bir süreç. Aslında bizler o yüzden ince eleyip sık dokuyoruz ama genelde net olmuyor kimse. Yoksa gerçekten emin olsak gözümüze gelmez istedikleri rakamlar. Ama sonucu hiç belli olmayan bi sürece bu kadar para yatırmak hem de defalarca yıpratıcı oluyor.
Merhaba Esra, seni 2016 mayıs tüp bebek grubundan tanıyorum. Olumsuz sonuç almana çok üzüldüğüm için ara sıra bakıyorum sayfana güzel haberi görmek için. İnşallah hayırlı bir evladın olur. Sana şuan yazmamın nedeni bende Bursadayım ve sorunumuz aynıymış. Çikolata kistim vardı ve Amh çok düşüktü. Murat Erdemir de tedavi gördüm ilk denemede pozitifi gördük. İnşallah sanada nasip olacak.[/QUOTE
Yaaa nasıl sevindimevet bende seni hatırlıyorum canım gruptan ama gebelik durumun hastane gibi şeyleri anımsamıyorum uzun zaman oldu. Kaç embriyo koydu canım. ? İşini bilen bir Dr a benziyor İnşallah bende sözler gibi olumlu sonuçlarla dönerim yanından msb16 vardı grupta onun da Dr U murat bey şuan ikizleri var. Sizleri gördükçe, duydukça umudum artıyor canım. Ne iyi ettin de yazdın çok teşekkür ederim
Yok canım amh nedir neden yapılıyor? Bana histereskopi yaptı bayramdan önce. Bikaç güne kadar da iğneler başlayacak.İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Benim 5 tane toplandı 2 tanesi 3. Güne ulaştı ve o gün transfer yapıldı. Bir tanesi tuttu ve şuan oğlum 7 aylık. İçini ferah tut ne olacak ne de olmayacak gibi düşün sadece heyecanlı ol sonuca odaklanma transfer sıradanda inanıyorum olacak. Msb16 nın farklıydı. Yalnız Murat bey çok negatiftir ben ağlayarak başladım tedaviye çünkü tedaviye başlarken bu defteri kapatma durumun var dedi daha ilk denemede düşün yani. Buna hazırlıklı ol. Amh testi yaptırdın mı?
Çikolata kisti rezerve zarar verebiliyor rezervi ölçmek için yapılıyor ama demekki sende bu yönde bi sıkıntı görmemiş. Güzel haberlerini bekliyorum haber ver banadaYok canım amh nedir neden yapılıyor? Bana histereskopi yaptı bayramdan önce. Bikaç güne kadar da iğneler başlayacak.
Benden istemedi sol taraf olumsuz işlemi sağa yapacağız dedi. Benim bugüne kadar yapılan tedavilerimde hep sola yapıldı ama murat hoca sol uygun değil dedi histereskopiye bakarak. Yani bugüne kadar kimse sol taraf uygun değil demedi bana sağ tarafta apandisit dikişim var diye hep sola yaptılar. Boşuna çekmişim bunca tedaviyi. Hem maddi hem manevi. İnşallah güzel haberler Vermek nasip olur canım. Teşekkür ederimÇikolata kisti rezerve zarar verebiliyor rezervi ölçmek için yapılıyor ama demekki sende bu yönde bi sıkıntı görmemiş. Güzel haberlerini bekliyorum haber ver banada
Tedaviniz hayırlı olsun. Umarım Rabbim hepimizin gönlümüze göre nasip eder. Tüp bebek aşılamadan tutma oranı olarak daha yüksek bir işlem. Ama önemli olan kısımlardan biri de kısmet nasip işi. Rabbim verecekse her türlü verir. Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba arkadaslar bizde medicabil oktay altunda 3 kere klomen ve catlatma ignesi denedik olmadi bikere asilama denedik olmadi sebepsiz infertilite diyolar ve asilamanin cok istisna tuttugunu tahmin ediyorum oyuzden tup bebrk dusunduk art den osman beyle gorustuk ama oda ikinci asilamayi denemek lazim diyor art de bi asilama fiyati 1.750 tl bu parayida asilama icin harcamak mantiksiz ustune koyar tup bebek yaptiririm diye dusunuyorum bakalim bu hafta gitcez muayneye kabul edermi bilmem.Hersey Allahtan ama insan korkuyo ya tutmazsa die bida okadar parayi nasil vercez az uz degilki ilk tup bebegi tutan varmi aranizda osman beye yaptirup
Canım şimdi hastaneden çıktım iğneler başladı. Amh istedi benden de şuan yaptırdım onu da. Bende riskli gruptayım demek ki.İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Benim 5 tane toplandı 2 tanesi 3. Güne ulaştı ve o gün transfer yapıldı. Bir tanesi tuttu ve şuan oğlum 7 aylık. İçini ferah tut ne olacak ne de olmayacak gibi düşün sadece heyecanlı ol sonuca odaklanma transfer sıradanda inanıyorum olacak. Msb16 nın farklıydı. Yalnız Murat bey çok negatiftir ben ağlayarak başladım tedaviye çünkü tedaviye başlarken bu defteri kapatma durumun var dedi daha ilk denemede düşün yani. Buna hazırlıklı ol. Amh testi yaptırdın mı?
Hiç üzülme benim çok kötüydü sonuç ama ilk denemede tuttu önemli olan bir tane iyi yumurta. Tedavin inşallah yüzünü güldürür. Keşke hiç istemeseydi. Ben kendimi az kahretmemiştim sonuç kötü çıktı diye. Boşuna üzülmüşüm. Amh sonucunu banada yaz. Sakın moralini bozmaCanım şimdi hastaneden çıktım iğneler başladı. Amh istedi benden de şuan yaptırdım onu da. Bende riskli gruptayım demek ki.
Tamam canım ctesi belli olacak sanırım. Bakalım ne olacak ama nedense kendimi üzmüyorum alıştım mı ne ? Sanki hiç tedavide değilim gibi. Tek fark sigara içmeyişim. Yoksa onu bile anlamıcam bu kez.Hiç üzülme benim çok kötüydü sonuç ama ilk denemede tuttu önemli olan bir tane iyi yumurta. Tedavin inşallah yüzünü güldürür. Keşke hiç istemeseydi. Ben kendimi az kahretmemiştim sonuç kötü çıktı diye. Boşuna üzülmüşüm. Amh sonucunu banada yaz. Sakın moralini bozma
Tamam canım ctesi belli olacak sanırım. Bakalım ne olacak ama nedense kendimi üzmüyorum alıştım mı ne ? Sanki hiç tedavide değilim gibi. Tek fark sigara içmeyişim. Yoksa onu bile anlamıcam bu kez.[/QUOTE
Aynen devam ozaman. İçme zaten sigara en güzeli
Merhabalr.hayirli olsun. Amh kacti sizin?Merhaba Esra, seni 2016 mayıs tüp bebek grubundan tanıyorum. Olumsuz sonuç almana çok üzüldüğüm için ara sıra bakıyorum sayfana güzel haberi görmek için. İnşallah hayırlı bir evladın olur. Sana şuan yazmamın nedeni bende Bursadayım ve sorunumuz aynıymış. Çikolata kistim vardı ve Amh çok düşüktü. Murat Erdemir de tedavi gördüm ilk denemede pozitifi gördük. İnşallah sanada nasip olacak.
Şuan düşünmüyorum canım. Belki seneye. Dualarım seninle hep aklımdaydı bak sorunumuzda aynıymış ve aynı doktorda tedavi görüyosun vardır bunda da bir hayırZor ama dayanıyoruz mecburen. Bakalım canım teşekkür ederim desteğin için. İkinciyi düşünmüyor musun?
0,88Merhabalr.hayirli olsun. Amh kacti sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?