Insllh canim insllh. Rabbim isteyen emek gosteren herkese nasip eder insllh . 3 yildir hic pozitif goremedim ama yapacak birseyde yok. Nasip degilmis canim hakkimizda hayirlisiİmkansız diye bir şey yok canım umudunu kaybetme. Üzülmeni gayet iyi anlıyorum. En kısa sürede toparlan canım. Ben inanıyorum sende inan umudun hep olsun ki yılma devam et birgün olacak daha gençsin.
Ben 5 yılda 5 negatifle zirvedeyim canım Rabbim nasip etsin cümlemize inşallah dedim yaa pozitif ol düzelecek bizde evlatlarımızı kucağımıza alacağız inşallah canım.Insllh canim insllh. Rabbim isteyen emek gosteren herkese nasip eder insllh . 3 yildir hic pozitif goremedim ama yapacak birseyde yok. Nasip degilmis canim hakkimizda hayirlisi
Allah yardimcimiz olsun canim tez zamanda insllhBen 5 yılda 5 negatifle zirvedeyim canım Rabbim nasip etsin cümlemize inşallah dedim yaa pozitif ol düzelecek bizde evlatlarımızı kucağımıza alacağız inşallah canım.
İnşallah canım inşallah Rabbim görüyor , biliyor şükretmeye devam verse de vermese de. Allah'a emanet ol üzülme arkadaşım kendini yıpratmaktan başka işe yaramaz bu hayat kısa ve devam ediyor. Her anın tadını çıkar.Allah yardimcimiz olsun canim tez zamanda insllh
Ah canim benim ne yapsamda bu dert icimden cikmiyor. Sanki hicbir zaman olmucak gibi bir his coreklendi gogsume. Ama yinede sagligim yerinde ya cok sukur Rabbim beterinden korusun, gogsumuze ferahlik nasip etsin. Sana da bana da canim insllh tez zamanda evlat nasip olsun insllhİnşallah canım inşallah Rabbim görüyor , biliyor şükretmeye devam verse de vermese de. Allah'a emanet ol üzülme arkadaşım kendini yıpratmaktan başka işe yaramaz bu hayat kısa ve devam ediyor. Her anın tadını çıkar.
İnşallah canım inşallah. Neden dert ediyorsun bu kadar belki de imtihan hiç evlat sahibi olamamaktır. Şu kısacık ömrünü kendine ve eşine zindan ederek mi geçireceksin canım ? Sağlıklısın, hayattasın eşin de öyle çok şükür. En önemlisi bu sadece bu inan. Rabbim doğru zamanı biliyor hem bizim bildiklerimizden iyisini bilir , verir. Dua et bol bol. Herşeyin hayırlısı ama mutlu ol üzülmek fayda sağlamazAh canim benim ne yapsamda bu dert icimden cikmiyor. Sanki hicbir zaman olmucak gibi bir his coreklendi gogsume. Ama yinede sagligim yerinde ya cok sukur Rabbim beterinden korusun, gogsumuze ferahlik nasip etsin. Sana da bana da canim insllh tez zamanda evlat nasip olsun insllh
Dogru diyorsun canim, ucunde ölüm yok ya nasip bakalim. Dualarimdasin canim,bizim gibi emek ceken herkese dua ediyorum insllh insllh bir gun kabul olur.İnşallah canım inşallah. Neden dert ediyorsun bu kadar belki de imtihan hiç evlat sahibi olamamaktır. Şu kısacık ömrünü kendine ve eşine zindan ederek mi geçireceksin canım ? Sağlıklısın, hayattasın eşin de öyle çok şükür. En önemlisi bu sadece bu inan. Rabbim doğru zamanı biliyor hem bizim bildiklerimizden iyisini bilir , verir. Dua et bol bol. Herşeyin hayırlısı ama mutlu ol üzülmek fayda sağlamaz
merhabaMerhabalar, bende orayi dusunuyorum. Bugun yarin raporum cikabilir gidip bir ongorusme yapmak istiyorum.Yanliz ben 3000 lira diye duydum bana da oyle soylediler sanki ilac parasi haric. Ve kredi kartina taksitte yapiyorlarmis buda cok iyi bir avantaj.
merhaba
gecen yaz konuşmuşuz senınle
bebek işlerinde neler yaptın hangi süreçlerdesin
güzel haberler var mı merak ettim
aa süper o halde çok sevindim inşallah öyledir:)canım yanlış bilmiyosam bu arkadaş raporla eurofertilde tüp bebek yaptırdı ve şuan hamile..
Evet canım rapor alıp Eurofertılde yaptırdım çok şükür tuttu. Herşey yolunda inşllah sağlıkla kucagıma alırım.aa süper o halde çok sevindim inşallah öyledir:)
Çok sevindim allah sağlıkla kolaylıkla dünyaya gelmesini nasip etsinEvet canım rapor alıp Eurofertılde yaptırdım çok şükür tuttu. Herşey yolunda inşllah sağlıkla kucagıma alırım.
Hadi inşallah olur bir an önce hamile kalırsın. Benden yüzde elli indirim yaptılar yani rapor sayesinde. 2,5 milyar verdik 600 civarıda ilaçlar. Tavsiyem tanıdık bir eczane bul innaılmaz düşüyor ilaç fiyatları.sana kaç dediler jimerdeÇok sevindim allah sağlıkla kolaylıkla dünyaya gelmesini nasip etsin
rapor ben de aldım
suat hazer e başladım jimer
yüzde kaç indirim oluyor biliyor musun ?
Baya indirim yapmışlar seninki neredeyse devlet hastanesi ücretine denk gelmıs :) iyi olmuş vallaHadi inşallah olur bir an önce hamile kalırsın. Benden yüzde elli indirim yaptılar yani rapor sayesinde. 2,5 milyar verdik 600 civarıda ilaçlar. Tavsiyem tanıdık bir eczane bul innaılmaz düşüyor ilaç fiyatları.sana kaç dediler jimerde
Çok dayatmacı olmuş sanki. Normal ücreti nedirki 6240 olmuş.ilaçları ordan mı alacaksın? Bence kendin dısarıdan temin et.Baya indirim yapmışlar seninki neredeyse devlet hastanesi ücretine denk gelmıs :) iyi olmuş valla
jimer 6250+kdv
embriyoyu dondurulmuş koyuyorlarmış 1 ay sonra onun için 2000+kdv dediler
+ ilaç parası
bizde pgt de yapılması gerekiyor
pgt de dolar üzerinden maalesef tanesi 350-400 dolar falan sanırım
bunlar raporsuz ücret ama dondurma için ekstra ücret alınması saçma geldi biraz.Çok dayatmacı olmuş sanki. Normal ücreti nedirki 6240 olmuş.ilaçları ordan mı alacaksın? Bence kendin dısarıdan temin et.
Ben raporlu fiyat anladım. O zaman 3 milyar falan olur. Git görüş konuş bakalım ne dicekler. Pgt yaptırmalısın o halde eşte kromozon bozukluğu varsa. Tabiki daha uygun oluyor. Hele eczacı tanıdıksa gelişten veriyor ilaçları. Hastame illaki kar oranı koyar.bunlar raporsuz ücret ama dondurma için ekstra ücret alınması saçma geldi biraz.
pgt de normalde böyle fiyatlar , bizim yaş 38
eşimde de kromozom bozukluğu cıktı mecbur pgt li olacak bu da ekstra masraf
bakalım hastane raporda ne kadar indirim uygulayacak
dışarıdan daha mı uygun olur dıyorsun ılaclar..
yasın kaç bu arada , sizde sıkıntı neydi cok sordum ama :)
o kadar olursa cok iyi olur bizim için :)Ben raporlu fiyat anladım. O zaman 3 milyar falan olur. Git görüş konuş bakalım ne dicekler. Pgt yaptırmalısın o halde eşte kromozon bozukluğu varsa. Tabiki daha uygun oluyor. Hele eczacı tanıdıksa gelişten veriyor ilaçları. Hastame illaki kar oranı koyar.
İnşallah herşey yolunda gider bir an önce hamile kalırsın güzel haberler ile gelmen dileğiyle canımo kadar olursa cok iyi olur bizim için :)
yok raporlu fiyat değil canım
bu fiyatı verdiler görüştük işte tedavi sürecine göre ekstra çıkarsa fiyata ekleniyor
sağolasın yanıtlar için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?