Tüp Bebek Merkezleri Bursa'da Tüp Bebek Yaptıranlar 2017

Fiyatlar yuksek canim evet ama. Oyle bir noktadayimki artik Rabbim versinde kac para giderse gitsin diyorum. Cok tukendim bu surecte inanki

Çok teşekkür ederim , Acıbadem 'e şaşırmadım desem yalan olur , çünkü jinemed 6000+2500 tl ilaçşar olarak söyledi arkadaşıma , hemen hemen aynı
Rica ederim evet bende acibademi en yuksek beklemiştim fakat en uygunu oydu gorusme yaptiklarimizdan

İnşallah, teşekkürler bilgilendirmen için , doğru söylüyorsun gidip konuşmak da fayda var , sonucunu haberdar et mutlaka , inşallah hemen bebişine kavuşursun
Amin canim amin. Insllh bebegime kavusurum artik,Rabbim bu yolda zorluk ceken kullarinin yardmcisi olsun, hepimizinde insllh

evet benide aslında nevin özsaraça yönlendirdiler onlada daha görüşmedik..
Nevin hanim icin onceden pembemaviyi arayip randevu almak gerekiyormuş. Ben randevusuz gittigim icin lale hanimla gorusturduler. Gideceksen once randevu almalisin canim

Ben Acıbadem Şahin Zeteroğluna gidiyorum Bursaya Eskişehir'den gidiyoruz daha önce Eskişehir Acıbadem de bir normal bir dondurulmuş negatifim var. İstanbul Anadolu Sağlık merkezinde de bir kere yumurtalarım olgun çıkmadı iptal oldu bir de Temmuz da oldu kimyasal gebeliğim var sonra buraya karar verdik çok memnunum şu an. Poikistikover hastasıyım yumurta rezervlerim iyi kaliteyle ilgili sorun yaşadı diğer merkezde az doz ile az yumurta geliştirmek istediler bu seferde verdikleri iğneye tepkim olmadı yavaş gelişti ve kalite düştü Şahin hoca ile iyi gidiyoruz çok pozitif anlatıyor dinliyor. Pazartesi yumurta toplamam olacak pazar gününden gelip otelde kalıcaz anlaşmaları varmış indirim yaptırdı yazı yazdı, ayrıca iznim kalmadı buradan rapor alacaktım be yazdırırım p.tesi için rapor dedi sekreterleri falan hepsi çok ilgili benim e2 yükseldiği için çok yumurtadan dolayı, dondurulacak bir daha ki ay transfer yapılacak.

merhaba ;

tüp bebek araştırma sürecindeyim.kasım ayında tedaviye başlayacağız da.şahin bey ve osman bey arasında kaldım.erkek infertilitesinde hangisi daha başarılı acaba yani tüp bebek tutma konusunda? bilgisi olan var mı ?

Tv programında Bahçeci Sağlık Grubunu gördüm , arayıp ön bilgilendirme aldım , sgk ile anlaşması var , 3800 TL dediler , Bursa 'dan gidip gelmesi zor değil Üsküdar'da yerleri.Psikolog yardımları dahi varmış , Dünya çapında ve Türkiye'de farklı yerlerde şubeleri var , çok detaylı araştırmadım ama araştırmayı düşünüyorum. Duyan bilen var mı acaba burada merak ettim ?

ben de acıbadem bursa şahin zeteroğluna yaptırdım tüp bebek. nedensiz infertilite idi bizimki. çok şükür ilk denemede nasip oldu. ben şahin beyden de hastaneden de çok memnundum.

Merhabalar, bende orayi dusunuyorum. Bugun yarin raporum cikabilir gidip bir ongorusme yapmak istiyorum.Yanliz ben 3000 lira diye duydum bana da oyle soylediler sanki ilac parasi haric. Ve kredi kartina taksitte yapiyorlarmis buda cok iyi bir avantaj.

Görüşme yaparsanız bilgi verirsiniz bize de , ben 3-4 ay sonra düşünüyorum o zamana kadar araştıracağım

Merhaba arkadaslar. Dun bursada eurofertil ile bir gorusme yaptim. Doktor bilirsiniz belki Gercek Aydin. Medikal parkta calisiyordu sjmdi buraya gelmis. Ongorusme yaptik gayet iyi elektrik aldim. Burasi olur diye dusunuyorum. Ayrica Bahceci Umut ile bir telefon gorusmesi yaptim. O kadar yogunlarki beni 1 kasim ogle arasina sikistirdilar... tek doktor olacakmis ilk muayene oluyormusum 450 milyon sonra karar veriyormus doktor... e ben tedavime baslicaksam neden beni para ile muayene ediyorsun ayrica ben raporlu bir hastayim.. bana cok ticari geldi.. ben yogun tempolu birbyer istemiyorum acikcasi. Daha sakin ve doktorumla rahatca gorusebilecegim bir ortam olmali.. stres olmamaliyim.. bilmiyorum bakalim neler bekliyor beni

Merhaba Kızlar ,
Deneme yapanlar varsa sonuçlarını paylaşabilir mi , hala Osman Bey mi Şahin Bey mi kararsızım

Canim osman beyde ilk denemem dondurulmuslarla oldu ve negatif. Simdi 2 ay beklemedeyim

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Hayırlısı böyleymiş demek ki. İnşallah normal yolla olur bu bekleme sürecinde
Cok sağol canim. Cok uzuldum ama yapicak bisey yok. Bir ay sonra histeroskopi ile cizik atilacakmis rahmime ondan sonraki ay da tekrar transfer. Tup ile bile olmadi 2 embriyoda tutunamamis canim hic umudum yok hele kendiliginden olmasi imkansiz gibi birsey benim icin

İmkansız diye bir şey yok canım umudunu kaybetme. Üzülmeni gayet iyi anlıyorum. En kısa sürede toparlan canım. Ben inanıyorum sende inan umudun hep olsun ki yılma devam et birgün olacak daha gençsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…