Merhabalar. Bende yarın Bursa Acıbadem de tüp bebeğe başlıyorum. Bu ilk olacak. Rabbim inşallah kucaklarımızı doldurur
Tabiki de.Merhaba ilk tedaviniz hayırlı olsun inşallah pozitif olur. Sürecinizden bizi de haberdar ederseniz memnun oluruz. :)
İnşallah olumlu sonuc alırız hepimiz. Bende bugün başladım hayırlısıyla. İlaçlarımı aldım , bu akşam başlıyoruz iğnelere.Hayırlı olsun ben de 2 hafta sonra başlıyorum kısmetse. İlk denememizde tutar inşallah :)
Canm kistlerin ne kadar küculdu visanne ileHayırlı olsun ben de 2 hafta sonra başlıyorum kısmetse. İlk denememizde tutar inşallah :)
Canım visanne kullanmadım hiç ben. Ameliyat oldum 2 ay önce aldırdım kistimi. Şimdi menopozdayım menopozun bitmesini beklemeden başlıcaz tüpe. Şu an kistim yok :)Canm kistlerin ne kadar küculdu visanne ile
Ben iğnelerden çok korkuyorum ya. Günde kaç adet, kendimiz mi vurmak zorundayız? Bir de ilaçlar ne kadar tutuyor? Hayırlı uğurlu olsun inşallahİnşallah olumlu sonuc alırız hepimiz. Bende bugün başladım hayırlısıyla. İlaçlarımı aldım , bu akşam başlıyoruz iğnelere.
Merhaba bende başlamayı düşünüyorum fiyatlar nedir acaba?Merhabalar. Bende yarın Bursa Acıbadem de tüp bebeğe başlıyorum. Bu ilk olacak. Rabbim inşallah kucaklarımızı doldurur
Ben Çider derneği aracılığıyla gittim. İlk muayene ücretizdi. Normalde 9100 'dü ama dernek indirimi 8500 artı ilaçlar yaptılar. Hastanenin hemen karşısında olan eczane de Şahin beyin hastalarına indirim yapıyor. Ben tum ilaçları 1900e aldım . Durumunuz müsaitse mutlaka gidin Şahin Bey gerçekten mükemmel bir doktor.Merhaba bende başlamayı düşünüyorum fiyatlar nedir acaba?
İğnelerden bende çok korkuyordum. Hemşire eşime tarif etmişti tarif ederken de videosunu çekmiştik. Günde bir defa akşam 7de. Az önce eşim bana iğneyi yapti. Korkulacak bir şey olmadığını anladım. Hiç hissetmedim çünkü .Ben iğnelerden çok korkuyorum ya. Günde kaç adet, kendimiz mi vurmak zorundayız? Bir de ilaçlar ne kadar tutuyor? Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Günde bir tane iğne çok iyiymiş. İnşallah benim de çok iğneye ihtiyacım olmaz.İğnelerden bende çok korkuyordum. Hemşire eşime tarif etmişti tarif ederken de videosunu çekmiştik. Günde bir defa akşam 7de. Az önce eşim bana iğneyi yapti. Korkulacak bir şey olmadığını anladım. Hiç hissetmedim çünkü .
Normalde bana verilen ilaçlar 3250 tutmuştu ama Şahin beyin hastalarına indirim yaptıkları için 1900e aldım .
Yarına randevu aldım Şahin beye detimin 3.günü bende Çider aracılığı ile gitsem nasıl yapabilirim üye mi olmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben Çider derneği aracılığıyla gittim. İlk muayene ücretizdi. Normalde 9100 'dü ama dernek indirimi 8500 artı ilaçlar yaptılar. Hastanenin hemen karşısında olan eczane de Şahin beyin hastalarına indirim yapıyor. Ben tum ilaçları 1900e aldım . Durumunuz müsaitse mutlaka gidin Şahin Bey gerçekten mükemmel bir doktor.
Kusura bakmayın ancak girebildim. Hayır internet sitesinde telefon numarası var. Ordan arayın ben Bursa Acıbadem Şahin Beyden randevu istiyorum diyin onlar sizin adınıza hemen randevu alıyorlar. Hiçbir üyelik ücret vs istemiyorlarYarına randevu aldım Şahin beye detimin 3.günü bende Çider aracılığı ile gitsem nasıl yapabilirim üye mi olmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
İnşallah. Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inşallahGünde bir tane iğne çok iyiymiş. İnşallah benim de çok iğneye ihtiyacım olmaz.Bir sürü yumurtan oluşur inş canım
Çok teşekkür ederim hayırlısı inşallah .Kusura bakmayın ancak girebildim. Hayır internet sitesinde telefon numarası var. Ordan arayın ben Bursa Acıbadem Şahin Beyden randevu istiyorum diyin onlar sizin adınıza hemen randevu alıyorlar. Hiçbir üyelik ücret vs istemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?