Bursada yaşayan 2013 mart anneleri

a çok memnunum doktorcumdan

bende çok memnunum ama su ana kadar ne zaman doğar bir şey söylemedi :) ama çok ilgili sen sormadan anlatıyo önemli deyleri içinde kalmıyo sorsamıydım falan diye özeli de varmış ama sanırım gerek yok gitmeye burdada 4 boyutlu ultrason falan var ne de olsa

özeline kendi istemiyor zaten onun haberi olmadan randevu alıp gidersen gidersin. biz ilk doktorla görüşebilmek için cebinden aradık çünkü hangi hastanede bilmiyorduk ve internettede yoktu.
cep nosunu buldum ve aradım durumumu anlattım muayenenize gelip konuşalım dedim. hiç gerek yok ordada aynı şeyleri konuşucaz hastanedede aynı şeyleri ben medicaldeyim yoğun olduğum için internette adım yok dedi hastaneye randevu alın gelin konuşalım dedi. çok saolsun yardımcı oldu.

cinsiyeti hakkında bişi söyledimi sana ?
biz bu hafta salı gitmiştik 2li test için sorcaktım unuttum oda bişi demedi bu önümüzdeki salıda kan tahlili sonuçlarını almaya gidicez o zaman sorayım diyorum çok merak ediyorum 4boyutluya anlar herhalde.

bu arada bana 2 li testle alakalı hiç bişi demedi söyle böyle diye sonçlar iyi dedi geçti :) dörtlü test yapılıyo 17. 18. hafta gibi gel dedi okdr

kızlar günaydın...

rabbim hepimize sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin...

ben de bursa hamişlerindenim ama ekim annesi olucam inşaAllah

yazdıklarınızı okudukca o günlerime gittim ama inanın o günler hiçbirşey değil :) bu haftalara gelin daha sert tekmeleri yiyin o zaman daha bir güzel olacak hersey

ben bahar hastanesinde gönül hanıma gidiyorum ve cok memnunum cok ilgili bir dr.

dr arayan varsa gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim yani cok öptüm hepinizi...

bende bursadayım ahmet beye gidiyorum ama hamile değilm ahmet beyin muayenehanesine davet etmeme sebeblerinden biride hastanedede kendine calısıyor olması anlasması yok sadece tahliller hastaneye ait ahmet bey 60 lira muayene ücreti kendisine kalıyor ben muayenehanesine gidiyorum daha ilgili hastaneye göre hastanede içerye giren cıkan cok oluyordui

Gunaydın cnm. Amın sekerlık senınde az kalmıs doguma hadı allah kurtarsın sagsalım bebısını kucagına al canm benım

ücreti nedir? ve daha ilgili derken nasıl mesela ben her gittiğimde ilgilenip güleryüz gösteriyor hastanede söylenmesi gereken merak edilen herşeyi söylüyo mesela

evet hastaneyle anlaşması yok muayene konusunda. bana göre yeterince ilgili davranıyor. ben odasındayken giren çıkanda olmuyor. istediğim herseyi sorabiliyorum. ve bana verdiği cevaplar tatmin edici. ben 1.5 yıl önce muayenenize gelicem orda görüşelim dedim ve ilk defa görüşücektik ama gerek yok hastaneye gel orda da hastanedede aynı seyleri konuşucaz dedi. neyse çok memnunum kısaca. Allah razı olsun doktorcumdan.

ii bi doktor bunda hem fikiriz zaten bende seviyorum ahmet beyi ne bilim hastanede bekleyenler falan oluyor görüşmeler daha kısa sürüyor 1saat sürüyor muayenehanedeki görüşmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…