Bursada yaşayan 2013 mart anneleri

kızlar merhaba bende bursada yaşıyorum 16+3 günlük hamileyim :) ayrıca bişey daha sorucam bende medicale gitmek istiyorum ahmet beyi düşünüyorum ama sezeryan doğum ne kdar bilginiz varmı.durumumuz çok iyi değil o yüzden korkuyorum çok ücret çıkarsa diye

Son düzenleme:

bizden masal gidiyodu ahmet yılmaza ona sormak lazım diğer topikte.

ama medicali pahalı diye duymuştum ekstra ödeme çıkardıklarını yara bandını bile faturaya eklediklerini söylemişti arkadaşım.

şuan kime gidiyorsun şimdiki doktorun kim

geçen haftaya kadar sigorta karşılamıyordu ahmet beyi ama suan sigorta ile anlaşma yapmış sanırım doğumda 1000 civarı

Gunaydin kizlar,

Ben de bursali mart annesiyim diyim dedim :) kalabaliklasalim:)

hoş geldin canım.. tabi tabi aynı niyetteyim şekerim :))) cinsiyet bellimi, hangi doktora gidiyosun

evet şekerim cinsiyetimiz belli erkekiz
acıbademde aylin karahasana gidiyorum çok şeker bir kadın
sen hangi doktora gidiyorsun ? sizin belli mi cinsiyeti ?

evet şekerim cinsiyetimiz belli erkekiz
acıbademde aylin karahasana gidiyorum çok şeker bir kadın
sen hangi doktora gidiyorsun ? sizin belli mi cinsiyeti ?

merhaba canım :) evet benimde erkekim olucak... çekirge doruğa gidiyorum bende. doktorum hatice taşlı. memnunum, araştırmalarım neticesinde insanlar genelde memnunlar :)

mrb bayanlar...ben de buraya yazabilmek için yeni üye oldum.ben de bursalı mart annesiyim.ilçedeyim.bugün kontrolüm vardı.dr galiba kız dedi.ben erkek bekliyordum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…