Bursada yaşayan 2013 mart anneleri

mrb bayanlar...ben de buraya yazabilmek için yeni üye oldum.ben de bursalı mart annesiyim.ilçedeyim.bugün kontrolüm vardı.dr galiba kız dedi.ben erkek bekliyordum ama...

hoş geldin cnm benim... hayırlı ve de uğurlu olsun bebişin... sağlıkla buluşun inşallahh

haydi bursa'lı annişler de bizde buluşalım... kaynaşalım.. bakın ben istanbul annişlerini çok kıskandım vala..bizde havalar soğumadan bir kahvaltı, öğle yemeği gibi birşey ayarlayalım. Bursa ve yakın çevreler size sesleniyorum... HAYDİ BURSA... kimler katılabilir...:))

ben katılabilirim canım nasıl olsa yiyip yatıp duruyorum sürekli

mrb kızlar. bende mart annesiyim. ilçede oturuyorum. medicalda bahar hanıma başladık bu hafta. sezeryan doğum ücretleri 1400 tl olmuş daha önce 534 tl demişlerdi morelim bozuldu açıkcası. doruka giden varmı orada ne kadar acaba eski doktorum orda...

kızlar benim suyum azmış doktor bi önceki kontrol bunu söyledi çok su iç dedi falan nyse bu kontrol gttiğimde tekrar sordum evet suyu az ama tehlikeli bi şeklide az değil dedi ilerleyen zamanlarda azaliırsa bakıcaz ozaman dedi neyse benim bebeğim 18+5 günlük olması gerekirken bu hafta gitiğimde 17+5 görünüyor doktora sorduğumda herhangi bir problemin olmadığını gayet sağlıklı olduğunu gelişim geriliği falan olmadığını söyledi anca bir hafta geç doğar okadar dedi 2 li ve 4 lü testlerim çok iyiymiş elleri var parmakları ayaklarına baktı dudağı yarıkmı diye baktı oa güzel aama pek net görünmüyo suyum az olduğundan ultrasonda

ben katılabilirim canım nasıl olsa yiyip yatıp duruyorum sürekli

selam anniş... face yeri ve tarihi kesinleştirelim bilgi vericem.

merhaba canım..ben çekirge doruğa gidiyorum.. ocakta zam gelcekmiş galiba ama şuanda 1.300 tl demişlerdi sanırım. eski doktorun kim cnm.

mellspellcim canım bozma moralini...hem kötü bir durum yok. bol bol sıvı tüket canım..maden suyu falan iç. hem hamilelik sürecinde bebiş sağlıklı olduğu sürece çok önemli değil bence birkaç günlük gerilikler.sıkma canını bebişin 2 hafta sonra o kadar byümüş olcakki şaşırcaksın vala.. benim su son bir haftada iyice büyüdü :) hem tarama testlerin iyiymiş doktor iyi demiş boşuna moralini bozma (bebişin annecim üzülme ben iyiyim diyo ... )

inşallah iyidir heveslenmiştim 18 hafta bitiyo diye hoop 18 e yeni giricekmişim daha :) inş sağlıklı olur ve su azlığından erken doğum riski oluyomus inş olmzz

inşallah iyidir heveslenmiştim 18 hafta bitiyo diye hoop 18 e yeni giricekmişim daha :) inş sağlıklı olur ve su azlığından erken doğum riski oluyomus inş olmzz

Allah'ın izni ile inşallah bir şey olmaz inan buna ne kadar moralini düşürürsen o kadar çocuğu etkilersin unutma

hoş bunu söyleyen ne derece uyuyor o ayrı konu ama inan hiç bir şey olmasa da paranoya yapıyoruz zaten (ki sordum normalmiş bu paranoyalar) hele bir de en ufak aksilik duymayalım oraya saplanıp kalıyoruz... olabildiğince düşünmemeye çalış sen bu durumu Allah'ım yardımcınız olsun inşallah

mrb canım. eski doktorum melike hanımdı jimerde doğum yaptığımda orda görevliydi. benden hemen sonra ayrılmış.

allah korusun canım benim sen moralini bozma. olumsuzlukları düşünme strese sokma kendini...evelallah allahın izniyle bir problem olmaz. bir iki hafta sonra hareketlerini hissetmeye başlıcaksın bebişkonun ..

arkdaşlar bende varım 15+4 ilk bebğim medicalparka giidyorum özlem oruç şenere şuanlık çok memnunm.. doğum ücretleri birden arttı 440 olan normla 1milyar 543 olan zorunlu sez 1400 olmuş şaşkınım tek oda istersen daha önce 100 vericekken şimidi 300müş neanlamı kaldıysa özele gitmenin dr değişebiliirm heran..

aynen katılıyorum canım sana ve harıl harıl hastane arıyorum..

ben böyle bir grup olduğunu şimdi gördüm brsfiliz bensiz olurmu olmaz
hadi bende söyleyeyim medical park hastanesi doktorumuz tabiki ahmet yılmaz....ben ahmet beyin eski hastasıyım...daha önce dış gebelik geçirmiştim tedavimi sonuna kadar takip edip bana sonsuz destek oldu...buluşacakmışız ama bayramdan sonra yapsak....bayramdan önceki son c.tesi ve çalıştığımız için çarşı pazar c.tesi günleri halledebiliyoruz.benimki sadece fikir...ama siz ne derseniz bir şekilde size ayak uydurmaya çalışırım....

hoş geldin ebahçım sensiz olmaz tabi güzelim... bursalı annişler kimler görelim, bilelim...Hem bursada olunca arkadaşlıklar daha uzun süreli olabilir...hem bebişkolarımıza arkidaş lazım.. evet bayramdan sonra olucak sanırım face dede öle diyo kızlar...bayram arifesinde zor olur gerçekten...

merhaba esracım hoş geldin cnm..hayırlı olsun bebişkon...oha yüzde yüz artmış fiyatlar o ne ya...

diğer hastaneleri bilmem ama bence medical park için fiyatlar uygun yani hizmetine göre....ben 3 gece kaldım orada gerek hemşireler,gerek hasta bakıcıları,gerek temizliği olsun herşeye değerdi....ayrıca akşam saat 23.00 da bile ahmet bey odaları tek tek geziyor sıkıntıları dinliyor....ablam acıbademde doğum yaptı orası tabiki biraz daha pahalı ama hemen hemen aynı kalitede hizmeti....3 gece kaldım birçok tetkik,ilaç vs. yapıldı ve geçen sene kasım ayında 700 tl.verdik...hiçte üzülmedik çünkü dediğim gibi herşeyiyle memnun kaldık....bu sebeple hizmetinden ve doktor sebebiyle doğum ne kadar diye merak etmedik.......inşallah birgün biraraya gelirsek hepsini detayları ile anlatırım....

kızlar bugün fetal biyometrimizi yaptırdık her şeyimiz süpermiş maaşallah subanallah

doktrumuz bayıldı süper gidiyoruz diye ama bana çok kızıyor çok kilo aldım ve sürekli devam ediyorum almaya nasıl duracağım hiç bilmiyorum ve bir sonraki kontrolü 3 hafta sonraya verdi şeker yükleme falan bir sürü test verdi ve "0" bildiğimiz "0" kilogram "0" gram alıp geleceksin dedi gramaja dahi izin vermiyor ve ben ne yapacağım bilmiyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar iyi akşamlar bende bursadayım medikalde iki dr arasında kaldım ahmet yılmaz ve özlem oruç şener tavsiyeleriniz ne yönde olur:44:

Son düzenleme:
ahmet yılmazı tavsiye ederim özlem hanımda şeker bi bayan onada hamilelik dışanda birşey için gitmiştim ama ahmet beyden ççççççççççççoook memnunum bu arada kızlar buluşulucakmış nerede ? olacak bu buluşma gerçi çok fazla aktif olup yazamıyoruz kimler buluşucak bilemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…