Bursada yaşayan 2013 mart anneleri

sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim şekerim... kilo ve hatta gram almamak için ekmek ve uç beyazdan uzak dur. bol bol meyve ye şekerim...alimallah almazsın sanırsam :)) abur cubur da yasak ona göre.. :)

arkadaşlar iyi akşamlar bende bursadayım medikalde iki dr arasında kaldım ahmet yılmaz ve özlem oruç şener tavsiyeleriniz ne yönde olur:44:

hoş geldin cnm.. ben doruk hastanesine gidiyorum..ama bazı arkadaşlar ahmet yılmazdan memnunlar canım

canım daha nerede olduğu kesinleşmedi haber vericem bayramdan sonra olucak büyük ihtimalle şekerim..

sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim şekerim... kilo ve hatta gram almamak için ekmek ve uç beyazdan uzak dur. bol bol meyve ye şekerim...alimallah almazsın sanırsam :)) abur cubur da yasak ona göre.. :)

ah ahhh yasaklar iyi hoş da uyamıyorum ki canım ya normalde de yemeğe düşkün biriyim seneler önce ciddi bir kilo verip yemeği kesmiştim hamilelikle yeniden hatırladım ve duramıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah kimseye böyle dert böyle fena doktor vermesin

herşeyden yemek lazım aslında.. sık sık yiyip az yemeliyiz. ama abur cubur kati süretle yasakkk :) zaten bebişede bir faydası yok şekerim. (az az sık sık) formul bu olmalı...

arkadaşlar iyi akşamlar bende bursadayım medikalde iki dr arasında kaldım ahmet yılmaz ve özlem oruç şener tavsiyeleriniz ne yönde olur:44:

canım ben özlem hanıma giidyorum çok mmenunm yanlız çok fazla samıımı olmasını bekleme sen sormadan herşeyi cvplıyo hersorduğun sorularada çok güzel cvplar veriyo işini süper yaptığına inannıyorum...

bursalı anneler nerelerdesiniz?hiç ilerlemiyor sayfalar.ben bişey sorcam.bursada veya yalovada ayrıntılı ultrason yapan hastaneler hangileri ve fiyatları nasıl.cevap lütfen...

bursalı anneler nerelerdesiniz?hiç ilerlemiyor sayfalar.ben bişey sorcam.bursada veya yalovada ayrıntılı ultrason yapan hastaneler hangileri ve fiyatları nasıl.cevap lütfen...

canım medical park yapıyor ahmet yılmaz forumdan takip ettiğim kadarıyla gidenler memnun ama sonuç vermiyor sadece kendi bakıp bırakıyor bu yüzden daimi hastası olmayanlar pek tercih etmiyor (mesela ben ) fiyatı da uygun sanırım ama telefonda fiyat vermediler...

burtom 300 liraymış bilson 550 acı badem 580 bunların dışında; ren tıp, medicabil, jimer de yapıyormuş ama fiyat alamadım telefonda ya da yüz yüze bilgi almayı başaramadım randevu alıp gidince öğreniyorsun genel olarak fiyatı ama bu fiyat alamadıklarım genelde duyduğum kadarıyla benim öğrendiklerimden daha uygunmuş benim az sabrım olduğundan en sonunda fiyat öğrenemiyorum diye sinirlenip kendi doktoruma gittim o yüzden bilgim biraz kısır ancak bu kadar inşallah faydam olabilmiştir :26:

Gunaydın canım benım burdayız burda bır kac zamandır gıremedım pek. Doruk hastanesınde yaptırdım ben 90 tl ıdı.

Gunaydın canım benım burdayız burda bır kac zamandır gıremedım pek. Doruk hastanesınde yaptırdım ben 90 tl ıdı.

fiyat iyiymiş.peki kaçıncı haftada gitmek lazım.ben 21 e giriyorum bu hafta.ilçede olmanın eksi yönleri.hala bir doktorum yok.bursa bize uzak.yalova daha yakın.ama artık yavaş yavaş dr belirlemem lazım.peki dorukta cd yada benzer şeyler veriyorlar mı.

ben detaylı ultrasona medical parkta girdim 50 TL.ücret ödedik....ben çok fazla detay bilmek istemediğim sadece sağlıklı demeleri yeterli olduğu için beni tatmin etti....çok şey bilip kafamı karıştırmak istemiyorum....sonuçları ahmet beye gösterdik sağlıklı maşallah bir sıkıntısı yok dedi....

21.haftada gittim ben 22 ekimde

benim doktorum 21. haftada yolladı zaten takip ettiğim kadarıyla 5. ay içinde gitmek uygun galiba :26:

12+6 olduk bugün çok şükür
ben de medikabilde nihat gök'e gidiyorum... çok memnunum doktorumdan..

Ben de Nihat Bey'e gidiyorum ve çok memnunum. Sakin bi şekilde herşeyi anlatıyor, soru sormama gerek kalmıyor. Yalnız biz dörtlü testi kaçırdık

bende dün gittim ayrıntılı ultrasona medicalde ahmet beye gidiyorum oda yine medicaldeki radyoloji uzmanına yönlendirdi vedat beye .. baktı sonuçlar iyi hiç bir anormallik yok doktorumada gösterdim normal dedi herşey 1 ay sonra gel dedi :)

17 kasım 2012 cumartesi günü buluşuyor...Alternatifler; Zafer plazada yemek sonrasında bebe mağazaları gezi, ya da mahvelde kahvaltı... Tüm annişler davetlidir.

brsfilizcim kahvaltı da sanırım size eşlik edemem c.tesi günleri 13.00 kadar çalışıyorum....siz planınızı yapı uygun olduğu taktirde sizlere katılmayı çok istiyorum....

brsfilizcim kahvaltı da sanırım size eşlik edemem c.tesi günleri 13.00 kadar çalışıyorum....siz planınızı yapı uygun olduğu taktirde sizlere katılmayı çok istiyorum....

tamam canım ben yer ve saat kesinleştiğinde bildiricem çok öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…