kızlar bugün fetal biyometrimizi yaptırdık her şeyimiz süpermiş maaşallah subanallah
doktrumuz bayıldı süper gidiyoruz diye ama bana çok kızıyor çok kilo aldım ve sürekli devam ediyorum almaya nasıl duracağım hiç bilmiyorum ve bir sonraki kontrolü 3 hafta sonraya verdi şeker yükleme falan bir sürü test verdi ve "0" bildiğimiz "0" kilogram "0" gram alıp geleceksin dedi gramaja dahi izin vermiyor ve ben ne yapacağım bilmiyorum
arkadaşlar iyi akşamlar bende bursadayım medikalde iki dr arasında kaldım ahmet yılmaz ve özlem oruç şener tavsiyeleriniz ne yönde olur:44:
ahmet yılmazı tavsiye ederim özlem hanımda şeker bi bayan onada hamilelik dışanda birşey için gitmiştim ama ahmet beyden ççççççççççççoook memnunum bu arada kızlar buluşulucakmış nerede ? olacak bu buluşma gerçi çok fazla aktif olup yazamıyoruz kimler buluşucak bilemiyorum ama
sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim şekerim... kilo ve hatta gram almamak için ekmek ve uç beyazdan uzak dur. bol bol meyve ye şekerim...alimallah almazsın sanırsam :)) abur cubur da yasak ona göre.. :)
ah ahhh yasaklar iyi hoş da uyamıyorum ki canım ya normalde de yemeğe düşkün biriyim seneler önce ciddi bir kilo verip yemeği kesmiştim hamilelikle yeniden hatırladım ve duramıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah kimseye böyle dert böyle fena doktor vermesin
arkadaşlar iyi akşamlar bende bursadayım medikalde iki dr arasında kaldım ahmet yılmaz ve özlem oruç şener tavsiyeleriniz ne yönde olur:44:
herşeyden yemek lazım aslında.. sık sık yiyip az yemeliyiz. ama abur cubur kati süretle yasakkk :) zaten bebişede bir faydası yok şekerim. (az az sık sık) formul bu olmalı...
bursalı anneler nerelerdesiniz?hiç ilerlemiyor sayfalar.ben bişey sorcam.bursada veya yalovada ayrıntılı ultrason yapan hastaneler hangileri ve fiyatları nasıl.cevap lütfen...
bursalı anneler nerelerdesiniz?hiç ilerlemiyor sayfalar.ben bişey sorcam.bursada veya yalovada ayrıntılı ultrason yapan hastaneler hangileri ve fiyatları nasıl.cevap lütfen...
Gunaydın canım benım burdayız burda bır kac zamandır gıremedım pek. Doruk hastanesınde yaptırdım ben 90 tl ıdı.
fiyat iyiymiş.peki kaçıncı haftada gitmek lazım.ben 21 e giriyorum bu hafta.ilçede olmanın eksi yönleri.hala bir doktorum yok.bursa bize uzak.yalova daha yakın.ama artık yavaş yavaş dr belirlemem lazım.peki dorukta cd yada benzer şeyler veriyorlar mı.
fiyat iyiymiş.peki kaçıncı haftada gitmek lazım.ben 21 e giriyorum bu hafta.ilçede olmanın eksi yönleri.hala bir doktorum yok.bursa bize uzak.yalova daha yakın.ama artık yavaş yavaş dr belirlemem lazım.peki dorukta cd yada benzer şeyler veriyorlar mı.
12+6 olduk bugün çok şükür
ben de medikabilde nihat gök'e gidiyorum... çok memnunum doktorumdan..
brsfilizcim kahvaltı da sanırım size eşlik edemem c.tesi günleri 13.00 kadar çalışıyorum....siz planınızı yapı uygun olduğu taktirde sizlere katılmayı çok istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?