bursada zübeyde hanım doğumevi tavsıyesııı

duygualesya

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
23
0
6
Bursa
bursada oturuyorum 9 haftalık hamıleyım ve Zübeyde hanım doğumevini tercıh ettım hem bıze yakın olmasından hemde cevremdekı herkesın memnun kalmasından dolayı.. doktorum Orhan Orhan cok ıyı bı dktor güler yuzlu sadece dalında uzman olduğu ıcın diğer dktorlara bakış hastası bıraz fazla ama beklemeye değiyor. hıc haksızlık yapılmıyor sırası gelen gırıyor. ve tahlıller ıcın tek kuruş odemıyorum açıkçası en ıyısıde bu. sımdıye ozel hastanede olsam bır suru para dökmüştüm cok memnunum yanı arkadaşlar tavsıyemdır Zübeyde hanım doğumevi :34:

Merhaba;
Konuya kimse cvp yazmamış.. Bende doğumumu Zübeyde hn doğum evinde yapmak istiyorum. Burası hakkında özellikle doğumhanesi hakkında tecrübesi olan fikir verebilirmi?
İlk doğumum Özel bir hastahanedeydi. Doğum esnasında birsürü panik yapıcı endişe verici testler taramalar tetkikler. Ve daha doğum başlamamışken verilen sunni sancılarla bir doğum gerçekleştirdim. Rabbim izin verirse bu sebeplerden devlet hastahanesi düşünüyorum. Sanırım fazla gereksiz ilgi beni çok geriyor. Önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
selamlar..
@duygualesya aradan bayağı bir vakit geçmiş ama sizin nasıldı deneyiminiz paylaşırmısınız..

Back