25 haftalik hamileyim bursa osmangazi hastanesinde dr.adnan şahin in hastasıyım ama çok memnun değilim tavsiye edebileceğiniz doktor varmi arkadaşlar normal doğum tarafı olan doktor özellikle
25 haftalik hamileyim bursa osmangazi hastanesinde dr.adnan şahin in hastasıyım ama çok memnun değilim tavsiye edebileceğiniz doktor varmi arkadaşlar normal doğum tarafı olan doktor özellikle
Merhaba kızlar, ben de Bursadayım, doruk sühendan hanıma ben de gittim doktor iyi fakat hastaneyi beğenmediğim için bıraktım. Şuan Medicabil Zuhal hanıma gidiyorum iyi diye duydum şimdilik benim de bir sıkıntım yok doktorla ilgili. İsterseniz siz de araştırın deneyin.Merhaba , bende bursa da yaşıyorum. ve senin gibi normal doğum yanlısı bir doktor arıyorum . burada da bir başlık açtım ama maalesef cevap alamadım .. pembe mavi hastanesi bana yakın oraya gitmek istiyorum mesela ama orada normal doğum yanlısı bir doktor var mı yok mu bilmiyorum . netten yorumlara bakıyorum bir iyi bir kötü kafam allak bullak ..
senin düşümdüğün bir doktor falan var mı
Merhaba kızlar, ben de Bursadayım, doruk sühendan hanıma ben de gittim doktor iyi fakat hastaneyi beğenmediğim için bıraktım. Şuan Medicabil Zuhal hanıma gidiyorum iyi diye duydum şimdilik benim de bir sıkıntım yok doktorla ilgili. İsterseniz siz de araştırın deneyin.
Bana nilüfer tarafı çok ters kaliyor birde ordaki hastane ücretleri çok pahalı gibi hiç osmangazi hastanesi hakkında bir şey duymadinizmi kizlar
Normal Doğum yanlısı olarak bahar da Nagehan hanim var onu tavsiye ediyorlarmerhba emel yorum için tesekkür ederim .. peki zuhal hanım nasıl bir doktor canım normal dogum yanlısı bir doktor mu . Sen normal doğum mu tercih ediyorsun
Merhaba bende adnan beye gidiyorum memnunum bu ay sonu olacak doğumum 1. Doğumum sezeryan olduğu için 2. De sezeryan olacak.25 haftalik hamileyim bursa osmangazi hastanesinde dr.adnan şahin in hastasıyım ama çok memnun değilim tavsiye edebileceğiniz doktor varmi arkadaşlar normal doğum tarafı olan doktor özellikle
Cnm,bnde rentip nazmiye hn. Gidiyorum.cok cok memnunum.hatta bugun muayene olduk.cok ilgili ve guleryuzlu.tanidigim 3 kisi onda dogum yapti ve cok memnunlar.tavsiye ederim.25 haftalik hamileyim bursa osmangazi hastanesinde dr.adnan şahin in hastasıyım ama çok memnun değilim tavsiye edebileceğiniz doktor varmi arkadaşlar normal doğum tarafı olan doktor özellikle
Valla doktor normal doğumcu mu onu tam bilmiyorum ama iyi diye duydum. Evet ben de normal doğum olsun istiyorum.merhba emel yorum için tesekkür ederim .. peki zuhal hanım nasıl bir doktor canım normal dogum yanlısı bir doktor mu . Sen normal doğum mu tercih ediyorsun
Selim beye bende gidiyorum ve tavsiye ederim çok iyi bi doktorMerhabalar... medikabil de Oktay bey var. İki arkadaşım da kendisine gidiyor çok memnun. Ayrıca daha önce gidenlerden de iyi yönde yorum almışlar. Kendisi ile ilgili tek soru işaretim yeni doktor olması ve yaşının genç olması. Rentıp da Selim beye de kuzenlerim gitmişti. ikisi de çok memnun kaldı. Çok tecrübeli ve rahat bir doktor olduğunu, istediğiniz soruları sıkılmadan sorabileceğiniz ve takibi çok iyi yapan bir doktor olduğunu söylemişlerdi. İkisinin de hamileliği problemli idi. İstedikleri her saatte kendisine ulaşabiliyorlardı.
Ben de 29 haftalığım, benim ilki sezeryandı, ssvd yani sezeryan sonrası vajinal doğum için doktor araştırdım. Dorukta Sühendan Benderliyi önerdiler. İyi bir doktor Bursa'nın en normalcisi dedi hatta bir arkadaşım. Ama hastane çok kalabalık, fiziki imkanlar o kadar iyi değil. Hatta birisi doğumda felç geçirmiş orda. Ren tıpta Nazmiye Hanıma gittim ssvd yapmam çok riskli dedi ama diğer tavırları yaklaşımı iyiydi. Bir tanıdığım Ren Tıpta Songül Hanımda ssvd yaptı. O da normal doğumu destekliyor. Ama ben ısınamadım. Bir şeyi sormadan söylemiyor. Nazmiye Hanım daha ayrıntılı anlatıyor. Ama en iyi ilgilenen Sühendan Hanım. Ben de çok kararsızım. Bir dahaki kontrole jimere Cenk Beye gitmeyi düşünüyorum
merhaba ben hamile olduğumu öğrendiğim andan beri jimer de cenk bey e gidiyorum . jimer hastane olarak ferah, temiz o yönden hoşuma gidiyor. hemşireler güleryüzlü ilgili . ve cenk bey den de son derece memnunum kesinlikle tavsiye ederim . benim cenk beyi değiştirmeyi düşünmemin sebebi normal doğum yapmak istiyor olmam. Cenk bey le ilgili hiç kötü yorum duymadım ama sezeryan yanlısı bir doktor oldugunu duydum o yüzden değiştirsem mi acaba diye araştırmaya başladım.
Selim bey hakkında biraz daha bilgi verir misiniz? Ben de şuan gittiğim doktor hakkında pek iyi şeyler duymadım kafam çok karıştıSelim beye bende gidiyorum ve tavsiye ederim çok iyi bi doktor
Ben çocuğum olmuyor diye tedaviye gittim ilk ayda hamile kaldım çok sukur şuanda ilgili bi doktor rahatlatıyor seni ben sorcak bişey bulamiyor um çünkü ben sormadan merak ettiğim herseyi soyluyorSelim bey hakkında biraz daha bilgi verir misiniz? Ben de şuan gittiğim doktor hakkında pek iyi şeyler duymadım kafam çok karıştı
Anladım tavsiye ediyorsunuz yani. Peki kaç haftalık hamilesiniz?Ben çocuğum olmuyor diye tedaviye gittim ilk ayda hamile kaldım çok sukur şuanda ilgili bi doktor rahatlatıyor seni ben sorcak bişey bulamiyor um çünkü ben sormadan merak ettiğim herseyi soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?