- 5 Ocak 2016
- 43
- 21
- 18
- 37
Aaa aynı haftadayız ne güzel :)20 haftalik Cnm
Evet cnm neler değişti vücudunda hissediyor musunAaa aynı haftadayız ne güzel :)
Valla vücudumda pek bir değişiklik yok sadece karnım biraz büyüdü o kadar. Onun dışında bebişimin hareketlerini hissedebiliyorum. Sende durumlar nasıl?Evet cnm neler değişti vücudunda hissediyor musun
Bende hissediyorum biraz biraz çatlama ya başladım :)Valla vücudumda pek bir değişiklik yok sadece karnım biraz büyüdü o kadar. Onun dışında bebişimin hareketlerini hissedebiliyorum. Sende durumlar nasıl?
Hadi ya bende henüz yok inşallah da olmaz. :) Krem falan kullanmıyor musun nemlendiricilerden?Bende hissediyorum biraz biraz çatlama ya başladım :)
Yok cnm arada zeytinyağı sürüyorum ama catlatma hoşuma gidiyor çünkü ben bu ani çok bekledim:))Hadi ya bende henüz yok inşallah da olmaz. :) Krem falan kullanmıyor musun nemlendiricilerden?
Ay kıyamam, sen mutluysan gerisi boş zaten ne önemi varYok cnm arada zeytinyağı sürüyorum ama catlatma hoşuma gidiyor çünkü ben bu ani çok bekledim:))
Aynen öyle cnm sağlıkla kucagimiza alırız inşallahAy kıyamam, sen mutluysan gerisi boş zaten ne önemi var
İnşallah, seninkinin cinsiyeti belli mi?Aynen öyle cnm sağlıkla kucagimiza alırız inşallah
Kız Allah nasip ederse seninkiİnşallah, seninkinin cinsiyeti belli mi?
Benimki de büyük ihtimalle erkek canım :)Kız Allah nasip ederse seninki
Hayırlı olsun sizin de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :)Bende medicabilde recep beye gidiyorum gayet memnunum. Hastaneye yeni başladığı için randevusuda rahat bulunuyor.
Selim bey super bir doktor sizi korktmadanSelim beye bende gidiyorum ve tavsiye ederim çok iyi bi doktor
Bir ayi gecmis msg ama ben yqzayim dedim..selim.bey super bir dr tecrubeli 5 yildir hastasiyim annem teyzem annanemi.myom ameliyati yapip hic bir sorun yasatmadi..genetik.myom bendede cikinca selim beye gittim bebegim olmadigi icin beni ameliyat etmedi hamile kal.dedi su an 14 haftaligiz selim beye devam ediyoruz iki hafta onceye kadar rentiptaydi su an jimerde..hastasini korkutmaz ..gereksiz konusmaz..ilk gittiginizde sasirabilirsiniz konusmamasina ama alisyorsunuz..guveniyorsuznuz..gecen hafta xuma.birden kanamam.basladi cok korkttum hemen selim beyi aradim ozel tlfnunda hemen acti.ve 10mdk icinde hastanedeydi..kesinlikle tavsiye ediyorum..selim.bey bir tanedir..Selim bey hakkında biraz daha bilgi verir misiniz? Ben de şuan gittiğim doktor hakkında pek iyi şeyler duymadım kafam çok karıştı
Yorumunuz için teşekkür ederim ama 6 ayı geçtik bu saatten sonra doktor değiştirmek istemiyorum. Selim beyde aklım kaldı ama dediğim gibi sıkıldım doktor değiştirmekten. Hakkımda hayırlısı, nasibimde ne varsa onu yaşayacağım..Selim bey super bir doktor sizi korktmadan
Bir ayi gecmis msg ama ben yqzayim dedim..selim.bey super bir dr tecrubeli 5 yildir hastasiyim annem teyzem annanemi.myom ameliyati yapip hic bir sorun yasatmadi..genetik.myom bendede cikinca selim beye gittim bebegim olmadigi icin beni ameliyat etmedi hamile kal.dedi su an 14 haftaligiz selim beye devam ediyoruz iki hafta onceye kadar rentiptaydi su an jimerde..hastasini korkutmaz ..gereksiz konusmaz..ilk gittiginizde sasirabilirsiniz konusmamasina ama alisyorsunuz..guveniyorsuznuz..gecen hafta xuma.birden kanamam.basladi cok korkttum hemen selim beyi aradim ozel tlfnunda hemen acti.ve 10mdk icinde hastanedeydi..kesinlikle tavsiye ediyorum..selim.bey bir tanedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?