- 5 Ocak 2016
- 43
- 21
- 18
- 37
Cenk beyden devam ederseniz sorun olsa da olmasa da direkt sezeryana alır sizi bilginiz olsun
Birçok yakınım ona gitti ve sezeryan oldular bir sorun çıkarıp önünüze sezeryana yönlendiriyor. Kesinlikle normal doğum yapamazsın dedi en son bir yakınıma kız doktor değiştirdi ve harika bir normal doğum gerçekleştir. Karar sizin ama bence iyi araştırın çünkü ben de doktor sıkıntısı yaşıyorum şuan. Allah yardımcımız olsun...Emel Hanım neden öyle dediniz? Kendisi ssvd yaptıran doktor listesinde var. Ben Cenk Beye gitmeyi düşündüğüm için merak ettim.
Buna katılmıyorum cenk beyin hastasıyım ve normal doğum yapmam konusunda beni kendisi destekliyor. Bir sıkıntı olmadığı sürece normal dogumun en iyisi olduğunu savunuyorCenk beyden devam ederseniz sorun olsa da olmasa da direkt sezeryana alır sizi bilginiz olsun
Birçok yakınım ona gitti ve sezeryan oldular bir sorun çıkarıp önünüze sezeryana yönlendiriyor. Kesinlikle normal doğum yapamazsın dedi en son bir yakınıma kız doktor değiştirdi ve harika bir normal doğum gerçekleştir. Karar sizin ama bence iyi araştırın çünkü ben de doktor sıkıntısı yaşıyorum şuan. Allah yardımcımız olsun...
O zaman siz şanslısınız demektir. Her hastanın doktorla tecrübesi farklıdır. Siz memnunsanız sıkıntı yok demektir. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBuna katılmıyorum cenk beyin hastasıyım ve normal doğum yapmam konusunda beni kendisi destekliyor. Bir sıkıntı olmadığı sürece normal dogumun en iyisi olduğunu savunuyor
Buna katılmıyorum cenk beyin hastasıyım ve normal doğum yapmam konusunda beni kendisi destekliyor. Bir sıkıntı olmadığı sürece normal dogumun en iyisi olduğunu savunuyor
Amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :) benim arkadaşım da 2 ay önce cenk beyde doğum yaptı ikizlerini normal doğumla kucağına aldı. Cenk bey sadece biraz pimpirikli bir doktor ama ben bunun avantajlı olduğunu düşünüyorum benden bile daha çok düşünüyor bebeği :) bu durumdan çok memnunumO zaman siz şanslısınız demektir. Her hastanın doktorla tecrübesi farklıdır. Siz memnunsanız sıkıntı yok demektir. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum ben de 3 doktor değiştirdim şimdiye kadar ama açıkçası içime sinen olmadı. Rentıp Selim beyi iyi diye duydum ona gitsem mi diye düşünüyorum şu aralar araştırma içindeyim ama henüz karar vermiş de değilim...29 haftalık oldum ama ben de hala karar veremedim. Zaten ilki sezeryandı çok zorlanmıştım, şimdi kime gideceğimi bilemiyorum
Evet konuştuk benim özel sağlık sigortam var. Normal 4300 ama 3500 ünü sigortam karşılıyor üstünü biz tamamlayacağız. Sezeryan olursa da 5300 lira ama %20 sini biz ödeyeceğiz geri kalanı sigorta karşılıyor. Muayenelerde falanda %20 sini ödüyorumLimonsarisi siz ne kadar ödüyorsunuz? Doğum için fiyatları konuştunuz mu?
Ne güzel. Bu arada sizin de az kalmış doğuma heyecan vardır. Cinsiyeti ne bu arada?Amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :) benim arkadaşım da 2 ay önce cenk beyde doğum yaptı ikizlerini normal doğumla kucağına aldı. Cenk bey sadece biraz pimpirikli bir doktor ama ben bunun avantajlı olduğunu düşünüyorum benden bile daha çok düşünüyor bebeği :) bu durumdan çok memnunum
Heyecandan ziyade merak var :) benim kızım olacak ama yüzünü göstermiyor ultrasonlarda çok merak ediyorum :)Ne güzel. Bu arada sizin de az kalmış doğuma heyecan vardır. Cinsiyeti ne bu arada?
Sürpriz yapacak size minik prenses naz yapıyor :)Heyecandan ziyade merak var :) benim kızım olacak ama yüzünü göstermiyor ultrasonlarda çok merak ediyorum :)
Sanırım:) bu kadar naz iyi olmuyor her hastaneye gidisimde en az 2 kere nst ye bağlanmak zorunda kalıyorum çünkü normalde deli gibi hareket eden çocuk nst ye girince hiç hareket etmiyor cenk beyi korkutuyor :)Sürpriz yapacak size minik prenses naz yapıyor :)
Hep öyle olur zaten beklersin beklersin kıpırdamaz hastaneden çıkarsın fırıldak gibi döner :) :)Sanırım:) bu kadar naz iyi olmuyor her hastaneye gidisimde en az 2 kere nst ye bağlanmak zorunda kalıyorum çünkü normalde deli gibi hareket eden çocuk nst ye girince hiç hareket etmiyor cenk beyi korkutuyor :)
Evet konuştuk benim özel sağlık sigortam var. Normal 4300 ama 3500 ünü sigortam karşılıyor üstünü biz tamamlayacağız. Sezeryan olursa da 5300 lira ama %20 sini biz ödeyeceğiz geri kalanı sigorta karşılıyor. Muayenelerde falanda %20 sini ödüyorum
Buna katılmıyorum cenk beyin hastasıyım ve normal doğum yapmam konusunda beni kendisi destekliyor. Bir sıkıntı olmadığı sürece normal dogumun en iyisi olduğunu savunuyor
Su an konuşmanicin erken ilerleyen zaman ne gösterir bilinmez o yüzden cenk beyin net bir cevap vereceğini sanmıyorum aldığın cevapta seni tatmin etmez zannetmiyorum. Çünkü bebek döner mi dönmez mi bilinmez sağlık sorunu çıkabilir ya da plesanta asagida olabilir bir çok olasılık var ve cenk bey garantici bir doktor o yüzden sana normal olur falan diyemez. Muhtemelen alacağın cevap ilerleyen haftalarda karar veririz olur. O yüzden moralin bozulabilir :) mesela benim 20. Haftada plesanta aşağıdaydı 26. Haftada yukarı çıkmaya başladı cenk beye normal doğum yapabilir miyim dedim plesanta böyle kalırsa zor görünüyor ama ilerleyen haftalarda bakarız dedi. Eğer ben o zaman normal doğum olmayacak diye üzülseydim belki daha farklı olurdu.merhaba bende cenk bey in hastasıyım . hamile olduğumu öğrendiğim andan beri ona gidiyorum cok ta memnunum ama bende emel arkadasım gibi cenk bey hakkında sezeryana yönlendiriyor diye duydum o yüzden kafam karıştı .. bu cumartesi cenk beyle konusacağım normal dogum istediğimi söyleyeceğim ... allah ın izniyle daha da vaktim var . o yüzden eğer cenk bey sezeryan yanlısı konusursa doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. siz de cenk beyin hastasısınız ne önerirsiniz
20 haftalik CnmAnladım tavsiye ediyorsunuz yani. Peki kaç haftalık hamilesiniz?
Evet fiyat yüksek ben bursayı pek bilmedigimden oraya gittim ama cenk beyden çok memnun olduğum için devam ettimKeske ben de yaptırsaymısım hamile kalmadan önce o sigortalardan. Biz hepsini kendimiz ödeyeceğiz fiyatlarda çok yüksek. Ama ilki tıp fakültesinde o kadar zor oldu ki değer mi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?