Bursal hatunlarr hadi yine Kltrparka :))

hangi gün buluşalım..

• 26 temmuz pazar

OY: 3 21,4%
  • 27 temmuz pazartesi

OY: 2 14,3%
  • 31 temmuz cuma

OY: 3 21,4%
  • 1 ağustos cumartesi

OY: 6 42,9%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
bende sizinle tanışmayı çok isterdim ama eşim asla izin vermez bu siteye girmeme bile kızıyo offf yaa benim içinde eğlenin hem hiç arkadaşım yok burda ama off kızıo işte nabım

kızlar kuzenimin cumartesi kınası var ama gündüz gelmeye çalışıcam bir aksilik olmazsa inşlALLAH bende gelirim..Ama gondolun önü cumartesii çok kalabalık olur geç kalan olursa bulamayız birbirimizi bence ordan bir cafe seçelim. Ne dersiniz??

evet kızlar özgenin oradaki kapının önünde falan buluşalım hafta sonu çok kalabalık birbirimizi bulmakta güçlük çekmeyelim

evet kızlar özgenin oradaki kapının önünde falan buluşalım hafta sonu çok kalabalık birbirimizi bulmakta güçlük çekmeyelim

orası neresi ben bilmıorumm ama ... gunduz zati okadar kalabalık olmuo orası ben biliorum daha önce çok gittim cumartesileri .. ama istersen oranın tam yerini söle orda buluşalım.. yada ipekiş girişinde..

aycacım geçen sefer kı gıbı bır seyler hazırlayacakmıyız ?

evt tatlım getirelim..ama ben busefer cam kaba koymiim sırnaşık şey

evet kızlar bence herkes en az bi çeşit hamur işi yapsın:dance:

ayçacım ben ıstanbuldayım kafa dınlemeye geldımm.. sıze ıyı muhabbetlerr sohbetlerrrr

cok opuyommmmmmmmmm

neden sude tatildemisin? seninle tanışmak güzel olacaktı...

evet izne çıkıyorum cumartesi 13 de eşimin memleketine biletimi ayırttım siz buluştuğunuz da ben yolculuğa çıkmış olucam gerçekten çok istiyodum gelmeyi inşallahhhhhhhh bi daha seferee

kızlar kuzenimin düğünü var zaten zor gelicem :) birde hamur işi çıkardınız başıma ay ben ne yapıcamm:)))) şimdi kaç kişi gelmeyi düşünüyor yazsın herkes bence

Ben geliyorum.börek yapar getiririm
özgen girişide şu altı parmak caddesnine çıkarkenki tarafta kalıyo canım.vitisin falan oralarda

sen yapma o zaman arkidişim senin yerine ben yaparım bi çeşit daha :1hug:

canım teşk vakit bulursam yaparım.bari herkes ne yapacağını yazsın kime ne düşüyor bakılsın.yetiştiremezsem affedin kızlar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…