Doğuma Hazırlık Bursa'lı Anne adayları nerelerden ne aldınız ...???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

AGGELOS

Şans Meleğim Gel Bebeğim
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
203
1
96
Bursa
fikir rica ediyorumm esasen diğer bütün şehirlerdeki gibi elbette Bursa'da da herşey mevcut ama bilinen tavsiye edilen ve özellkile parça parça değilde bi çok kısmını bir yerden alabileceğimiz yerler var mı ? kimler nerden ne aldı ????

biz geçenlerde eşmle bebeler sarayından aldık bir kısım eşyasını aldık, fiyatların uygun olduğunu söylemişlerdi ama bize hiç öyle gelmedi, kapalı çarşıyı gezdik baya uygun fiyatlı bebeciler var yaklaşık fiyatlar aynı ama işin içine marka girince olayın boyutu değişiyor birden. hasane çıkışları 60 tl ye de var 10 tlyede var biz uyğun fiyatlı olsun nasıl olsa 1-2 hafta giyecek diye bir hasane çıkışı aldık ben evde çıtçıtını açarken koptu daha düşün yani :)) sonra güzel organik bir takım aldım ama parça parça satılıyor YKM de her parçasını bulamaya bilirsin ama ben tamamladım hepsini ara ara gidip baktım eldiveni, patiiği, önlüğü, şapkası,(11 TL) iç zıbını,(11TL)badisi,6TL tulumuun fiytatını hatırlamıyorum hepsi fuar baby aldım. dahada almayı düşünüyorum. bazı yerlerinde indirimlerini takip ediyorum. :) yine YKM den pijama takımı aldım iki tane onlarda indirimdeyken almıştım. intertten iki tane tulum aldım pişman oldum aldığıma bir dahada alışveriş yapmam kıyafet konusunda netten.

Son düzenleme:
bende chiccoda tek parça fiyatlarını gördükten sonra herşeyi bebeler çarşısından dan alamaya karar verdim. biberondan, kıyafete uyku setine kadar önümüzdeki ay eksiklerimiizi almaya başlıycam kısmetse ohhooo çok eksik var çoookkk ohaoldumsmile gerçi çarşıdaki kıyafetler vs.ne fiyata bilmiorum ama mağzalara göre daha uygundur sanırım. heralde ordada markalı olanıda vardır herhangi bir üründe
birde merak ediyorumm bebek odası için halıda varmıdır acaba orda odamız hazır ama halımız eksik onu bulamıyorum hiç biyerdee istediğim gibi. fisfisfis önerebilceğiniz yer varsada sevinirim

ben izmirde yaşıyorum ama bursalıyım aslen...bebeğim için alışverişi de ananesiyle bursadan yaptık...kapalı çarşıda özlem bebe var...hemen hemen her şeyini ordan aldım diyebilirim..fiyatları da çok uygun..sadece mevlüt kıyafetini altıntop bebeden aldım...

ayy valla keşke bursa'da da sadece hamile ve bebeklere yönelik bir alışveriş merkeziolsa böyle çok zor oluyor desene çarşı yollarını aşınırıcaz ve bilimum mağazaları gerçi mağazalar el yakıyodur henüz bir araştırma yapmadım bende önümüzdeki ay başlıycam burdan yazalaım olurmu nerden ne kadara ne aldık en azında birbirimize yardımımız olur kolay alışveriş yaprız

ben de önce bazı eşyalarını tomuycuktan aldım.Sonra keşfettim özlem bebe yi.Gerçekten fiyatları çok uygun ve güzel ürünleri.

Bursa'lı anne adayları dün bir fiyat ve çeşit araştırmaına çıktım cumhuriyet caddesindeki baby center a mutlaka uğrayın derim aradığınız herşey çok uygun fiyata mevcut yine çarşıda bakırcılr çarşısı girşindeki bebek mağazalarnı mutlaka gezin derim biz b çok şey aldık dün şimdi eksi listemi çıkartıcam olarıda önümüzdeki ay alıcam

bu arada 15 -18 temmuz arasu tüyap buttimde 5. BEBE VE ÇOCUK HAZIR GıYıM VE ÇOCUK ıHTıYAÇLARI FUARI olucak bi aksilik çıkmazsa gidicem mutlaka sizerede tavsiye ederim

merhaba kızlar evet kapalı çarşıda özlem bebe var fiyatlar uygun ürünlerde güzel birde cumhuriyet caddesinde ayşen bebe var ordada güzel ürünler var ben şimdiye kadar tomuycuk ve lcw den aldım bugün özlem bebeye uğrıycam hepinmize kolay gelsin

evet bende geçen haftalarda keşfettim özlem bebeyi
günlük altaçma 3,5tl aynı desen penye bataniye 3,5tl
tulum 5li 7,5tl bedava yaa chicco ve mothercare baktım bana çok pahalı geldi
mothercare den 1 tulum 80 lr yuh artık dedim belki 3üncü kez giydiremicem bile büyücek
chicco desen oda 70 lr filandı çok çabuk büyüyecekler gerek yok
ben annemle beraber çıkıcaz diye tam bakmadım özlem bebeye ama çok tatlı ve güzel şeyler vardı
önümüzdeki hafta annem geliyor
ozaman son eksiklerini alıcam ve yavaş yavaş yıkarım sanırım
mobilyayı ben ikeadan almak istiyorum beyaz seri var ya ondan
arabayı da ayşen bebede gödrüm pierre cardin 2080 sanırım modeli 330 dedi nakit
ama belki gzüel bi pazarlıkla nakit 300 bırakır aynısı asmerkezde alt katta 407 lr idi
yani 300 bırakmasada yinede uygun

bedesten çarşısının tam karşısındaki çarşıdan giriyorsun girişinsağında solunda terlikçiler falan var hatta, içeri giirince sağda bi kaç dükkan sonra. o yol boyunca bi sürü bebeci var canım onlarada bakabilirsin ama özlem bebe çok ucuz gerçekten ama kalite olarak bilemiyorum.

sağol canım tşk ederim aslında alışveriş yapacağım yerler belli ama orayada uramadan edemiycem herkes bişi diyosa ardr bişi :) bi bakimm

sağol canım tşk ederim aslında alışveriş yapacağım yerler belli ama orayada uramadan edemiycem herkes bişi diyosa ardr bişi :) bi bakimm

canım ben penye battaniye ve penye yelek aldım ve kalitesi güzele benziyor
henüz yıkamadım 3-5 kez yıkanınca belli oluyor ama zaten 3-5 kez yıkayasıya zaten
büyümüş olacaklar yani 2,5 lr yelek bulmuşum (ve gerçekten kumaşı güzel) almazsam döverler diye mecbur aldım :)

sen başka nerlere gideceksin bakalım var mı tavsiyen yerler belli demişsin???

Merhaba arkadaşlar;
Bende bebeğim için alışverişlerin büyük bir kısmını özlem bebden yaptım. Kremlerini ve biberonlarını boyacıoğlu kozmetik eşya deposundan aldım. Gerçekten uygun. Ama yorgan konusunda kararsız kaldım. Oyun parkıma göre yorgan bulamadı. Bebek yorganı alanınız var mı acaba?

canım boğulma tehlikesi yüzünden 1 yaşına kadar yorgan kesinlikle tavsiye etmiyorlar
onun yerine uyku tulumu ve ince bi battaniye almanı tavsiye ederim

merhaba,
izmirdde yaşıyorum ama bursaya taşınacağımve bu arada sık sık gidip geldim. ayşen bebe, e-bebek mağazası, kent meydanında kanz ve c&a'dan çok güzel şeyler aldım. hepsini bir yerden bulmak maalesef zor, her şeyi beğenemiyoruz haliyle, biri oradan biri buradan oluyor ama ayşen bebenin üç katlı büyük bir mağazası vardı oradan çok şey aldım. e-bebek mağazası pahalı olmasa orada da alternatifler var. kıyafet için çok para vermeye gerek yok zaten. en fazla beş kere giyecekler.

mrb arkadaşlar,herkesin ramazanı mübarek olsun.Bende dün özlem bebeye gittim gerçekten çok uygunmuş,malıda kötü değil bence.tavsiye ederim.Şimdi kendime gecelik,pijama,iç çamaşır takımı falan almak istiyorum.Nereleri yavsiye edersiniz.

vlla kızlar özlem bebeye gittim evet denildiği gibi iyatlar çok uygun ama sanıyorum fazla taleten dlayı istediğim hiçbireyi bulamadım ya rengi olmadı ya deseni sadece kovasını maşraasını ve havlusunu ordan aldım

babey centerden file yerine küvete takılan içi köük dolu yıkama minderi aldım inanılmaz güzel ve kullanışlı 28 tl benim gib yıkma fobisi olanlar için çok ideal tavsiye ederim

çarşı girişinde ahsen bebe var ordan yatağımızı aldık bu hafta içi gelicek orayıda tabsiye ediorum aradığınız herşey var ve sağolsunlar fiyat konusunda da çok yardımcı oluyorlar ha bide orda bebek arabalarıdavar henüz almadım ama bilgi aldık inaılmaz güzel ve kullanışlı bebek arabaları var fiyatlarıdaçok uygun

bebeğimin çok az ihtiyacı kaldı geneli ufak tefek şeyler onlarıda eşim çalıştığı mağazadan getirecek bebedorun ürünlerini alacağız

teksti olarak bir tek nevresim takımı kaldı onuda güzel renk ve desende bulursam alıcam bi yerde beğendim ama 70 tl idi çok ahalı geldi bakalım bulursamuygun ve güzel bişi yazarım

ha bu arad leyla 123 merhaba canım seninde ramazanın mubarek olsun benim kendimle ilgili esiklerim hala beklemede henüz am asamlı bakmadım ama bende 1 gecelik bi pijama dediğin gibi iççamaışı falan alıcam bunlar için ilk cumhuryet cd akdem var oraya uğramauı düşünüyorum bilgim yok ama uygun fiyata bişiler bulacağımı düşünüyorum oraya bak derim cumhuriyet cdçok var iç giim mağazaları oraarı tavsiye ederim aldığım zaman bende yazarım

aggelos: canım beşik/yatak uygun demişsin ne kadar
ben ikeadan almayı düşünüyorum
beyaz bi seri var
elbise dolabı ve beşik ikiside yaklaşık 250 şer lira bide şimdi 10% parapuan veriyor
onunlada nevresim takımı ve cibinlik almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…