Doğuma Hazırlık Bursa'lı Anne adayları nerelerden ne aldınız ...???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
güzel bir başlık olmuş bende alışverişimi Bursa'dan yapacağım kısmetse.İlgiyle takip edeceğim sizleri.Tabi alışverişimi yaptıktan sonra nereden ne aldığımı da mutlaka yazarım.

Aggelos arkadaşım sağol kısmet olursa bu hafta içi kendim için bakınıcam bebeğinde var hala bir kaç eksiği.Birde ben park yatak aldım ama iç döşeğini daha almadım ne tavsiye edersiniz.Birde nevrasim takımları çok büyük bizim yatak 70'e 110.uyku seti aldınızmı.

slm kızlar ben beş yıl önce oğlumun beşiğinişbebek arabasını ayşen bebeden aldım.beşik 550,bebek arabası 450 birde uyku seti almıştım ayşen bebeden 80 tl idi.çarşıda dolaşın daha uygunlarını bulabilirsiniz.bu sene kızımada hastane çıkışlarını bebeler sarayından aldım.aziz bebenin ürünleri çok güzel ve kaliteli.özlem bebede çok uygun alt açma setimizi zıbınlarımızı tekli ayaklı altları,mevlüt elbisesinide ordan aldım.çok pahalıya gerek yok kıyafette bence zaten çok uzun süre giydiremiyoruz.beşiğimizi ve aoğlumun bebek arabasını kızımdada kullanıyorum şimdi.ilk çocuklara aldığımnız büyük eşyaları hem kız hem de erkek çocuğuna kullanabilecek renklerde alırsanız ikinci çocuklardada işe yarıyor.

Beberoma var. yeni doğan döneminden 8 yaşa kadar aklına ne gelirse herşey var. bir de çok güzel hepsi.kim sorsa orayı tavsiye ediyorum cunku çok farklı modeller var. fiyatda çok uygun.biz anneler için kalite ve fiyat malum en önemlisi.orayı bir görmeden ürünlerine bakmadan alışveriş yapma derim canım. internet fiyatları ile yarışıyor.görmedigin urunu alma riskine değmez. bebekle ilgili hersey var Beberoma'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…